Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Belimde.Omuz hizası iyi durur mu ?

Hmm canım,
Ben galiba daha çok klasik model bob kesimleri beğeniyorum, tabi yeni dönemde bi sürü bob model çeşidi çıktı bazıları bob andırdığı için bob olarak kabul ediliyo, aşağıda beğendiklerimden eşimle birlikte derlediğimiz, resimlerden bir web adresi ekliyorum.(sağolsun bana resimleri photoshopla birleştirirken cok yardımcı oldu) bu adresi adres çubuğuna yapıştırdığında modelleri göreceksin.

1. Numarada : Teri Hatcher var, supermanin sevgilisini oynuyordu bir dönemler bob model diyince akla bu gelmesi lazım bence şahsi görüşüm.

2. Numarada : Bir dönem şarkılarını pek dinlemediğim ama bu bob modelini en iyi kullananlardan Rüya Ersavcı var. Bir tarafı hemen hemen kulak hizasında diğer tarafı daha uzun farklı bir bob.

3. Numarada : Çarlinin Çukulata fabrikasındaki ufaklık var, yine klasik bir model ama insanın yüz hatlarıyla doğru orantılı yakışıp yakışmadığını gösteriyor aynı zamanda.

4. Numarada : Aeon Flux filmindeki haliyle Charlize Theron, yeni dönem farklı bir bob model, önler uzun arkalar kısa, ama radikal derecede önler inceltilmiş, gerçekten farklı bir o kadar da hoş bir model ama dediğim gibi yüz yapısı önemli.

5. Numarada : Defne Samyeli bir dönem uzun bob kullanıyordu ve senin uzun tabirin sanırım buna işaret ediyor, gayet hoş bir model.

6. Numarada : Aktris Janet Gunn var, 1 numara Teri Hatcherin aksine birazcık daha kısa ama kulakları da kapatan bence gerçekten elit ve favorim olan model var.

Umarım beğenirsin, fikrini paylaşırsan sevinirim, birde kendi resmini ve varsa saçlarını birkaç açıdan ekleyebilirsen iyi olur. Yüz hatları bence bob modelde çok önemli.. görüşmek üzere.

Bu adresi kopyala adres satırına yapıştır ve enter:

tinyurl.com/2ewnqpx

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.Tüm stillerini görmüş oldum böylece.Sanırım haklısınız kısa olanı daha hoş duruyor.Bu ara değişikliğe ihtiyacım var bende iyice bir değiştireyim saç modelimi.Daha önce hiç kullanmadım ama kullanımı kolay gibi geliyor.Bu hafta kestiricem yorumlarımı paylaşırım.

ben saçımı bu modeli kestireli 1 ay oluyor :) upuzun saçlarıma başta hiç kıyamadım ama sıcaklar yüzünden bir an cinnet geçirip kestirdim saçlarımı şuan çok memnunum gerçekten çok kullanışlı bir saç

bu moodelde ense tamamen görününce çok şık bi görünüm oluşuyor.. yani insan ne giyse nasıl makyaj yapsa yakışır.. ayrı bi hava katar.

ancak ense uzadıkça şekil bozulmaya başlıyor.. yani görüntü hiç hoş olmuyor.. kullanışlılığını da yitiriyor.. sonucta coğu kişi bunu yazın yapıyor sıcaklarda felan rahatlamak için.. yani cesaret istiyo..

kıslar ben hala kestiremedim bu gidişlede kestiremiycem gibi:)
arkadaşım kestirdiiii bu modeli onunda saçları uzundu..şimdi arka tarafı baya kısa ön tarafıda cenesindeeee tamam çok hoş duruyor fönlüyken falan ama dogal hali hiç güzel durmuyor bidee.yürüyünce arkadan çok tuhaf duruyor bu modelll öndeki uzun kısımm arkaya dogru gelinceee bi acaip anlatamıyorumda tam anlamıyla:)
eger kestirilecekseee arka ve ön arasında çok fark olmamalı yoksa acaip duruyor..

ben çok memnunum ; bir süre de kullanmaya kararlıyım o yüzden 2-3 ayda bir uzadıkça kestiriyorum... çünkü evet uzadıkça arkalarına şekil vermek zorlaşıyor... ama başarabilirsem yine de güzel oluyor :)

cnm bende denemelisin senin içinde değişiklik olur dimi ama

kıslar kestirdimmmm çok ama .çok kararsızdım çogu kişi begendi bi kaç kişi uzun saçlı daha iyidin dedi ama genel anlamda begendiler..bende yılardır uzun saç kulandıgım için şuanda daha tam alışamadımmmmsiz begencekmisiniz acaba :)

nem nasıl kıydın saçlarına yaw
çok hoş modern kadınsı durmuş ben de seviyorum
dışardan bakınca beğeniyorum ama cesaret edemem açıkçası
bnm de saçlarım çok uzun
çok yakışmış

gecen sene bende kestirmistim belime kadar uzun saclarimi..ara ara yine kestirdim ama artik Skildim ve degisik arayislar icindeyim,sorunlu muyum neyimm boshayallersmile

bence çooooooooooookkkk yakışmış..önceki halini bilmiyorum ama o güzelse bu da güzel yani sonuçta ben çok beğendimm..rengi de çok güzel

cnm gerçekten çok hoş olmusun hem modern hem güzel daha ne olsun değilmi:)
yabancılık çekiyorummm valla ayne elimde bakıp duruyorum yılardır uzun saçlıyımm ilk kes böle bi çılgınlık yaptım:)
kısssss bende nsl oldu gittim kestirdim anlamadımm...acaip dökülüyordu ve çok yıpranmıştı artıkkk uclaır kece gibi olmuştu taramakta işkenceye dönünde çıldırdım gittim kestirdim:)o sıra kuaförr 3 numaraya vercem saçlarını dese valal onu bile yaptırırdım..şimdi pişmanım sankiii acaipp yaf
gecen sene bende kestirmistim belime kadar uzun saclarimi..ara ara yine kestirdim ama artik Skildim ve degisik arayislar icindeyim,sorunlu muyum neyimm boshayallersmile
sende kıydın demek saçlarına:)uzun saçın yeri ayrııı keisnliklee:)

bence çooooooooooookkkk yakışmış..önceki halini bilmiyorum ama o güzelse bu da güzel yani sonuçta ben çok beğendimm..rengi de çok güzel

teşekür ederim cnmmmmmmm umaırm alışırım hoş alışmasam bile geri dönüşü yokk uzatmak için 3 sene beklemem lasım heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…