Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
nem kestirmekten korkma değişiklik her zaman güzeldir minyon biriysen çok güzel durur omuzuna değebilecek şekilde kestir kısaya dayanamam diyorsan

kolay şekil alabilen bi saçın varsa engelleyebilirsin içe doğru elinle kıvırırsın yoksa dışa doğru şekil alır ama çok güzel ve kullanışlı bağlayınca bile hoş duruo :1closedeyes:

ayyy bak gaza geliirm ha:)bide diyorum kestireyim adam gibi uzasınnnn heryeri çarpuk çurpukk:)bide kafaya taktım ya neyapıp edip kestircem artıkk uzun kesitirirm biraskiii içimde kalmasın:)

seljannnnnnnnnnnnnnnnnn resim ekleyip iycene heveslendirme kıs beni:)süper valla her açıdan önden arkadan yandan:)senle az daha konuşsam kestiriirm hemen:)

benimde saçlarım uzun belimde ve bende artık çok sıkıldım bu modelde çok hoşuma gidiyo ama normalde kıvırcık saçlıyım sürekli fönde olmaz.. acaba kullanabilir miyim diye kararsız kaldım bi türlü cesaret edip kestiremiyorum..
ama bence özellikle yüzü minik olanlara çokkk yakışıo..

5 sene önce kestirmiştim ,uçları mordu..herkes bayılıyodu...bu yıl yine moda oldu

ben mart sonunda kestirmiştim... herkes çok beğendi ; tabii ben de... nerdeyse ilkokuldan beri uzundu saçlarım... mayısta tekrar kestirdim ; arkaları daha kısaydı... şimdi ağustos sonu tatilden sonra tekrar kestireceğim...

çok sevdim bu modeli ; çok çabuk kuruyor ama uzadıkça tabii model bozuluyor o yüzden 2ayda bir kestirmek gerek... saçlarım düz ama arkalar filan dışa döndüğü için sabahları maşa ile 2dk da içeri kıvırıyorum... çok rahat kullanıyorum ben... çok fresh ve bakımlı bir hava katıyor... hatta evlenecek olsam bu saçla postişle filan uzatmam... o derece sevdim yani :)

ayy negüzel ya bendeeeee ya pişman olursam diyip duryorumm..banyo yapmak işkence oldu sonrasında saçımı taramak kurutmak şekil vermek öldürüyor beni..diyorum kısa olunca daha az ugraşırım heralde:)

arkadaslar benim sacımda dalgalı hatta bayagı bi dalgaı sanki masa yapmıs gibi cok guzel duruyo duzlestırmekle ugrasamıyorum artık cok nadir duzlestiriyorum ama kendi hali cok tatlı oluyoo hic yapmasamda masalı gibi arkaalarıda bayagı kısaydı benim ama oralarda kıvrılmıs oluyo ben memnunum ama uzun saclarımı özledim yaa

arkadaşlar bengüyü izledim şimdi tv de harika olmus onunki de arkası baya bombeli bayıldım ben de kestirdim ama onunkine göre daha uzun ve arkası öyle bombeli durmuyor foto bulan varsa yükleyebilir mi bengü'nün?

hep saçlarımı kestirdikten bi kaç gün sonra pişman olurdum. hayatımda ilk defa kestirdiğime pişman olmadım :) ben arkalarını fazla kısattırmadım kullanamam die ama bayrama yakın gidip biraz daha kısalttırıcam. bnm de saçlarım dalgalı duşa girip çıkıyorum brz jöle tamam :)

arkadaslar bi yanlıslık olursa kusura bakmayn ılk defa resım yukluyorum

Eklentiler

• $bengusiradasenvarsinkli.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $2394625-21.jpg
    1,4 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…