• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bn o aıleyı kazanmak istiyorum

essa9592

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
27
0
1
Konya
Uzun süreli ilişkimden snra yasanabilcek herseyi yasadık hatta çok zor kurulan bir ilişkiydi ve cok saglam oldugunu dusunuyordum. Birbirimizi cok seviyoruz ve cok konusulan bir askımız var. Ancak sevgilimin annesi beni istemiyo. Gecmişte çok gezip tozduğmu sevgilimle yasadıklarımızı ve bı kac konu daha duymus. Cokta otorıter bir kadın ve sevgilim evin tek oglu. Anne babada bosanmıs evın tek erkeği hatta. Napıcagımı hıc ama hıc bılmıyorum. Ben gercekten cok ıyı olmak istemiştim sevdiğim adamın aılesiyle kendı annemden farklı davranmıcagımu cok sevcegımı bılıyorum. Ancak kadın beni istemiyor ablasıda istemiyor kızlar yardım edin napmalıyımmm! ablasıyla telefonda konusup kendımı ıfade etmeye calıstm ancak olmadı sımdıkı planım ise dogum gunlerınde cıcek ve manevi bi hedıye yollamak hem hediye konusunda yardm hemde napmm gerektiği konusunda yardımm edermisinizzz bna :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back