- Konu Sahibi BLUEmoon2009
-
sağol canım teşekkürler ...her zaman beklerim seni ve yeni modellerini...bende merak büyük ..değişik örneklere bayılıyorum ne yalan söyleyeyim........bluemooncum canım maşallah sana sonunda görebildik el emeklerini göz nurlarını
ben dantelleri çok seviyorum anneannemden kalan birçok şeyi kullanıyorum kayınvalidem birsürü böyle havlu yapmıştı çeyizime onları severek kullanıyorum burada olmayan model varsa eklerim cnm
çok teşekkür ederim bebeğim...sen beğendinya artık daha bi güzel olurlar......Bluemoon canım eline sağlık emeğine sağlık hepsi çok güzel olmuş.Sen yaparsında olmazmı
canim eline emegine saglik
çok teşekkür ederim hanımlar......Çok güzeller , çok beğendim elinize emeğinize sağlık:)
çok teşekkür ederim hanımlar......
var canım hemde bir sürü annemlerdeyim evime geçince eklerim inşallah......Nasılsın tatlımYeni el işleri varmı.Yapıyormusun
var canım hemde bir sürü annemlerdeyim evime geçince eklerim inşallah......
inşallah bebeğim paylaşıcam sizlerle..Tamam bekliyoruz sabırsızlıkla yeni el emeklerini
teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah........hepsi çok şık , çok güzeller , ellerinize sağlık , iyi günlerde kullanın
tamamen satış amaçlı değil ama teşekkürler ..........çok güzeller en azında bir emek var bunada saygı lütfen bol satışlar olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?