- Konu Sahibi BLUEmoon2009
-
sağolun...evet dışarıya yapıyorum zaten .....isteğe göre............ama buraya satışını yapmak için değil insanlarla paylaşmak için koydum........hepside çok ğüzleree emegine saglık satışınımı yapıyosunnn
sağolun...evet dışarıya yapıyorum zaten .....isteğe göre............ama buraya satışını yapmak için değil insanlarla paylaşmak için koydum........
çok teşekkür ederim......elerine megine saglıkkk bereketli satışlar olsunnn
sağolun...evet dışarıya yapıyorum zaten .....isteğe göre............ama buraya satışını yapmak için değil insanlarla paylaşmak için koydum........
çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim..........Ellerine sağlık çok güzell olmuşş..
neden kiiii bunlar bizim özlerimiz ...kültürümüz.. özümüz...kültürümüze sahip çıkıp onu yaşatmak demodelik değildir..beğenmemenize saygı duyarım ama sizinle aynı fikirde olmayan milyonlarca bayan var.............çok gereksiz ve demode göreüyorum böyle şeyleri...
neden kiiii bunlar bizim özlerimiz ...kültürümüz.. özümüz...kültürümüze sahip çıkıp onu yaşatmak demodelik değildir..beğenmemenize saygı duyarım ama sizinle aynı fikirde olmayan milyonlarca bayan var.............
ama hatırlatırım bende kesin senin annende öle şeyler yapan hanımlardandı...ben kişilerin zevklerine saygı duyarım her zaman ama bana saygı duyulduğu sürece..kişinin emeğine saygı duymayana ben hiç saygı duymam............olabilir özümüz ama zevkler ve renkler tartışılmazmış sonuçta
ve benimle aynı fikirde olmayan bayanlar olduğu kadar bi o kadarda aynı fikirde olan bayanlar vardır bence modern bir evde bu demodelerin sırıtıcağını düşünüyorum ve sevmiyorum ben böyle şeyler bu benim fikrim ve belirtmektede özgürüm iğrenç ve itici geliyorlarr 80 li yıllardayız sanki çok abartıyo bazı hanımlar nerdeyse telefonunlarına bile dantel kılıf örücek kimisi
ama hatırlatırım bende kesin senin annende öle şeyler yapan hanımlardandı...ben kişilerin zevklerine saygı duyarım her zaman ama bana saygı duyulduğu sürece..kişinin emeğine saygı duymayana ben hiç saygı duymam............
olabilir ben anneme de diyorum ne kadar demode şeyler bunları nasıl evinde kullandın diye ama o senin kadar alınmıyor bu dediğime ben senin emeğine bir laf etmedim sadece bana böyle şeyler çok demode geliyor dedim ne var bunda fikrimizide mi söyleyemicez buraya bir şey koyuyorsan eleştiriyede açık olmalısın bence dimii
ayrıcaa sen bana saygı duysan nolur duymasan nolur kii önemsemediğim inanların laflarını kaale almam aksine tii ye alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?