• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blueMOON2009 un el emeği göz nuru kıymetlileriiiii

BLUEmoon2009

bu kez neden olmasin ;)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
4.747
96
113
İstanbul
..............................................................................................

Eklentiler

• $Fotoðraf0027.jpg
    $Fotoðraf0027.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 202
  • $Fotoðraf0033.jpg
    $Fotoðraf0033.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 231
  • $Fotoðraf0031.jpg
    $Fotoðraf0031.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 243
  • $Fotoðraf0045.jpg
    $Fotoðraf0045.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 200
  • $Fotoðraf0029.jpg
    $Fotoðraf0029.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 192
  • $Fotoðraf0039.jpg
    $Fotoðraf0039.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 213
  • $Fotoðraf0028.jpg
    $Fotoðraf0028.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 231
  • $Fotoðraf0037.jpg
    $Fotoðraf0037.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 241
Son düzenleme:
kimi ne göre zaman kaybı kimine göre boş iş kimine göre ne gerek var gözünün nurunu akıtıyorsun böyle şeylere...............:6::6:
aslında kendi başına bi dünyadır örgü örmek bişeyleri üretmek ona yaratıcılığını katmak.............:6::6:
ben birkaç örnek sundum sizlere artık bundan sonrası sizlere yorum sırası sizlerde.................:6::6:

çok gereksiz ve demode göreüyorum böyle şeyleri...
neden kiiii bunlar bizim özlerimiz ...kültürümüz.. özümüz...kültürümüze sahip çıkıp onu yaşatmak demodelik değildir..beğenmemenize saygı duyarım ama sizinle aynı fikirde olmayan milyonlarca bayan var.............

neden kiiii bunlar bizim özlerimiz ...kültürümüz.. özümüz...kültürümüze sahip çıkıp onu yaşatmak demodelik değildir..beğenmemenize saygı duyarım ama sizinle aynı fikirde olmayan milyonlarca bayan var.............

olabilir özümüz ama zevkler ve renkler tartışılmazmış sonuçta
ve benimle aynı fikirde olmayan bayanlar olduğu kadar bi o kadarda aynı fikirde olan bayanlar vardır bence modern bir evde bu demodelerin sırıtıcağını düşünüyorum ve sevmiyorum ben böyle şeyler bu benim fikrim ve belirtmektede özgürüm iğrenç ve itici geliyorlarr 80 li yıllardayız sanki çok abartıyo bazı hanımlar nerdeyse telefonunlarına bile dantel kılıf örücek kimisi:9:

olabilir özümüz ama zevkler ve renkler tartışılmazmış sonuçta
ve benimle aynı fikirde olmayan bayanlar olduğu kadar bi o kadarda aynı fikirde olan bayanlar vardır bence modern bir evde bu demodelerin sırıtıcağını düşünüyorum ve sevmiyorum ben böyle şeyler bu benim fikrim ve belirtmektede özgürüm iğrenç ve itici geliyorlarr 80 li yıllardayız sanki çok abartıyo bazı hanımlar nerdeyse telefonunlarına bile dantel kılıf örücek kimisi:9:
ama hatırlatırım bende kesin senin annende öle şeyler yapan hanımlardandı...ben kişilerin zevklerine saygı duyarım her zaman ama bana saygı duyulduğu sürece..kişinin emeğine saygı duymayana ben hiç saygı duymam............:47:

ama hatırlatırım bence kesin senin annende öle şeyler yapan hanımlardandı...ben kişilerin zevklerine saygı duyarım her zaman ama bana saygı duyulduğu sürece..kişinin emeğine saygı duymayana ben hiç saygı duymam............:47:ben emeğimi ortaya döktüm beğenen beğendim der beğenmeyen ellerine sağlık der ve çekilir ama saygı çerçevesinde..kişiye saygı duyulmasada en azından emeğe saygı duyulmasını isterdim kendi adıma......:6:

ama hatırlatırım bende kesin senin annende öle şeyler yapan hanımlardandı...ben kişilerin zevklerine saygı duyarım her zaman ama bana saygı duyulduğu sürece..kişinin emeğine saygı duymayana ben hiç saygı duymam............:47:

olabilir ben anneme de diyorum ne kadar demode şeyler bunları nasıl evinde kullandın diye ama o senin kadar alınmıyor bu dediğime ben senin emeğine bir laf etmedim sadece bana böyle şeyler çok demode geliyor dedim ne var bunda fikrimizide mi söyleyemicez buraya bir şey koyuyorsan eleştiriyede açık olmalısın bence dimii
ayrıcaa sen bana saygı duysan nolur duymasan nolur kii önemsemediğim inanların laflarını kaale almam aksine tii ye alırım:52:

olabilir ben anneme de diyorum ne kadar demode şeyler bunları nasıl evinde kullandın diye ama o senin kadar alınmıyor bu dediğime ben senin emeğine bir laf etmedim sadece bana böyle şeyler çok demode geliyor dedim ne var bunda fikrimizide mi söyleyemicez buraya bir şey koyuyorsan eleştiriyede açık olmalısın bence dimii
ayrıcaa sen bana saygı duysan nolur duymasan nolur kii önemsemediğim inanların laflarını kaale almam aksine tii ye alırım:52:
:51::51::51::51::51::51::24::24::24::24::24::24::24::21::21::21::21::21:

ellerine sağlık
güzel olmuş
bende bey beyendi hanım dilendi modelinden yatak örtüsü yapmak istiyorum
evet modası geçti
biliyorum
ama hoşuma gidiyor
araştırdım
yapmayı istiyorum
bence el emeği verilmiş herşey güzeldir

canımmmm hepsi çok güzell ellerine sağlıkkk ama hiç bana göre deil valla ben sinir hastası oluorum örerkenn :) bi havlu kenarı başlarım bir tarafıın yarısına gelmeden anneme satarım yapsın die :))

Back