Blueangel'n Kna Gecesi ve Dn 27-28.06.2009 :))))

ayy maşallah çok cici olmususn
düğünündede çok eğlenmişsin belli
mutlululğun gözlerinden okunuyo a.s.

ayy çok sağol bitanemmmopuyorumnanaktan evetttt çook ama çoook eğlendim ve eğlendik.herkes çok mutluydu harika bir düğün oldu bütün gece hiç otrmadım diyebilirm oynamaktan boşluklarıma ağrılar girdi artık eşimn ise bütün ceketnn ve yeleğinin düğmleri koptu o derece.karşılıklı oryantalde yarış bilem yaptık gelinlkle nasıl çalkalamışm şimdi videodan seyrednce şaşırıorum wallakaydirigubbakcemile2:dance:

bakıpta yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim.yorumlarınız beni çok mutlu etti gerçekten.çünkü hala gelinliği beğenemiyorm bazen.hayalimdeki değildi çünkü.çoğu şey için acaba diyorum düğünümle ilgili hep.yorumlarınz bir nebzede olsa bni bu fikirden uzaklaştırıyor.çok sağolun..

hayatimmm supersinnnn. butun resimlerine teker teker baktim.. salonuda gormus oldum boylelikle.. 1 senenizi atlatiyorsunuz bile yakinda allahim bir omur boyu size mutluluk verir insallahhhhhhh!

teşekkür edrim canım cım allah sanada göstersn bu mutluluğu en kısa sürede.bu arada dikkatimi çekti sevgilinin ism hasan galba bnm eşimn ismide hasan.hasanlar ii oluo hepDsırnaşık şey:1hug:

canım ben bu yazını yenı goruyorum senın :))) resımlerıne tekrar bakarken farkettım evet cnm ıkımızınkıde hasan :jeyyar: ıyılerdır wala

hayatimmm supersinnnn. butun resimlerine teker teker baktim.. salonuda gormus oldum boylelikle.. 1 senenizi atlatiyorsunuz bile yakinda allahim bir omur boyu size mutluluk verir insallahhhhhhh!

teşekkür ederim tatlımmmm..olumunekankayizsmile eminim sende harika bir gelin olucaksın mutlaka bekliorum fotoğraflarını.evet çok şükür geçti bitti bile 1 yılımız ama hala dün gibi hatırlıyoruz.ilk günümüz heyecanlarımız yaptıklarımız ne günlerdi yaa.herşeyin fotopraflarını mutlaka çektir.düğün gününde güne ilk uyanışından gecenin bitimine kdr.bn biçok şeyi çekemedim.hatta kınamda tek çeklmiş boydan fotoğrafım bile yok maalesef.inaşllh hayalndeki düğünü yaşarsın canım mutlu güzel bir gelin olman dileğiyleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…