Blueangel'n Kna Gecesi ve Dn 27-28.06.2009 :))))

Cnm resimlere tek tek baktım çok güzel gelinliğin allah ömür boyu mutluluklar versin
Resmin birinde senin elinde yelpaze var eşinde ayakta orada öyle bi bakmışki aman şu düğün bitsinde eve gidelim sorcam sana der gibi bakmış :roflol:

hahaha.alemsin kızz.he aynen öle oldu çok soru sordu DD teşekkr ederim yorumun için dileğin için çok sağol.amin diyim hepimiz için canıma.s.:1hug:

yeni resimlerim kızlarr..

Eklentiler

• $16.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $22.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $25.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $27.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $28.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 78
hihoyyyt

Eklentiler

• $37.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 76
  • $38.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $39.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $72.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $73.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 65
:smiley-cool:

Eklentiler

• $127.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $147.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $161.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $164.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $165.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 69
:teytey:

Eklentiler

• $166.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $167.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $168.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $169.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 55
tatlım vallahi bütün resimlerine baktım çok güzel olmuşsun..ohhh iyide döktürmüşsün....bir dahamı evleneceksin çok bakalım çoşş bugünelrin kıymetini bil....stüdyo fotolarınıda bekliyoruz.

Çok güzel ya bindallında harika bide bende nişanlıyım ve saçın tam benim istediğim tarzda Allah bir ömür boyu mutlu etsin inş.

Çok güzel ya bindallında harika bide bende nişanlıyım ve saçın tam benim istediğim tarzda Allah bir ömür boyu mutlu etsin inş.

tşkk eederim canım.ayy allah tamamına erdirsin diyim ozamn.walla bn çok memnun kaldım saçımdan.sıcak mıcak vız geldi D bindallımıda çok beğenerek aldım giydim.tavsiye ederim

hahasırnaşık şey walla bi göktrdm bir döktrdüm sormaa:teytey: 2 haftaya kdr gelio stüdyo resimlerm eklerim inşallh

Resimlerin hepsine ayrı ayrı baktım bindallı nişan ve gelinlik hepsi de birbirinden güzellll

allah bir ömür boyu mutlu etsin

bu arada ben de 3 ağustosta 1 senemi dolduracağımmm :teytey::teytey::teytey:

bende mi resimlerimi koysam acepppp özendim kızlar vallahi size :1closedeyes::1closedeyes:

cnm, coooook güzel olmussun
Benim yengem bosnak göcmeni, o da izmirde yapti kina gecesini. Ayni senin yaptigin yere benziyor ;=)
B harfi ile basliyor oturdugun yer, degil mi ;=)

teşekkr ederim canım çok sağol.allh senide ömür boyu mutlu etsin.daha nice seneler girersiniz inşallh darısı başımıza artık :teytey: koy walla süper olur zevkle bakarım:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…