Olur normalde devamlı çektiğim bir tesbihtir. Sayıdan düşerek mi yoksa kişi niyetine mi canım?Aslında farklı dua gruplarında da yer alıyorum fakat kendimi bunalıma girmiş gibi hissediyorum ve imanımı bu şekilde tazelemek istedim . Sizlerle de paylaşmak geçti içimden
Morrmeneksee A arkadasimes burcusami SoLeiL12 M Morlale8 Life light ohbb HejaR12 H HaklisinHocam kızlar bu zikrin faziletinden beraber yararlanalım mı
Bilemedim ki kuzum sayıdan düşerek gitmek daha mantıklı sanki sayı çok fazla çünkü ama kişi niyetine okunmasını da çok isterim sizin fikriniz nedir ne yapalımOlur normalde devamlı çektiğim bir tesbihtir. Sayıdan düşerek mi yoksa kişi niyetine mi canım?
Ben de kişi niyetinden yanayım, 25,30 kişilik bir grupla yapılsa aslında güzel olur. Yine de her şekilde varım canım ❤Bilemedim ki kuzum sayıdan düşerek gitmek daha mantıklı sanki sayı çok fazla çünkü ama kişi niyetine okunmasını da çok isterim sizin fikriniz nedir ne yapalım
Sayıdan düşerek olabilir canımBilemedim ki kuzum sayıdan düşerek gitmek daha mantıklı sanki sayı çok fazla çünkü ama kişi niyetine okunmasını da çok isterim sizin fikriniz nedir ne yapalım
Olur kuzumKızlar bence kişinin niyetine sayıdan düşerek okualım her kişi biytiğinde diğerine geçeriz kim ne kadar okuyabilirse okur hepimizin müsaitlik durumu aynı olmuyor maalesef bu şekilde de birbirimizin eksiklerini tamamlamış gibi oluruz ben bildirim yaparım sırası gelen kişi için
Hayırlı akşamlar şu an okumalarım var 1000 i geçmeyecek bşr sayı olursa katılabilirim yA da azalarak giden bir durum olursa katılabilirimAslında farklı dua gruplarında da yer alıyorum fakat kendimi bunalıma girmiş gibi hissediyorum ve imanımı bu şekilde tazelemek istedim . Sizlerle de paylaşmak geçti içimden
Morrmeneksee A arkadasimes burcusami SoLeiL12 M Morlale8 Life light ohbb HejaR12 H HaklisinHocam kızlar bu zikrin faziletinden beraber yararlanalım mı
Kişinin niyetine sayıdan düşerek ilerlicez canım katılıcak mısınHayırlı akşamlar şu an okumalarım var 1000 i geçmeyecek bşr sayı olursa katılabilirim yA da azalarak giden bir durum olursa katılabilirim
Canım az cok katılanlar bellı kısıler zaten. Onlarda yazmıslarMorrmeneksee canım senin listenden ekleyebilir misin belki katılmak isteyenler olur
Katılırım inşallahKişinin niyetine sayıdan düşerek ilerlicez canım katılıcak mısın
Tamam kuzumm. Yok Allah rızası için olucak zaten ama hepimiz için ayrı ayrı yapalım istedim bittikçe diğer kişiye geçerix diye düşünmüştümCanım az cok katılanlar bellı kısıler zaten. Onlarda yazmıslargrup davetlerınde etıket yapmıyorum cunku belli baslı kısıler katılıyor. Dedıgım gıbı onlarda yazmıslar zaten en basta Allah rızası ıcın nıyetlenmıssın bence ılk etap o sekılde ılerleyın derım. Oyle olursa bende alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?