bloguma isim bulamıyorum :( isim için yardım kızlar

lotus87

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
203
121
323
mrb arkadaşlar yeni bir instagram sayfası açıcam konusuda kadınlar için pratik bilgiler olucak. çoğumuzun yardım edecek, işlerimizi hafifletecek yakınları yada yardımcıları yok. iş hayatı,ev işi , çocuğumuzun bakımı,kendi bakımımız derken bazı şeyleri basite indirip kendimize daha çok vakit ayırabileceğimiz bilgileri bir araya toplamaya karar verdim.çalışan kadınlar için eve geldiklerinde onları yormayacak basit ama sağlıklı yemekler, aniden çıkan misafirimiz için çok uğraşmışız da ortaya çıkarmışız havası veren ikramlar :) , kişisel bakım ,temizlikte kurtarıcı fikirler, yeni evli yada tek yaşayan arkadaşlara ev işleriyle ilgili basit bilgiler vs. gibi bilgileri paylaşıcam. Sizden güzel ve orijinal isim önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler....

Kadının pratik dünyası
Kadınlara pratik bilgiler
Pratik çözümler
klşe şeyler geldi en başta aklıma daha gelirse yazarım ..

Yeni bloğunuz hayırlı olsun :) Ben de iki gündür bir blog açmaya çalışıyorum bi türlü beceremedim bu konuda gerçekten çok beceriksizim.. Bloğu nasıl açtığınızı biraz çıtlatırsanız çok sevinirim ben de size isim bulmaya çalışayım:cool:

Alakasız gibi gelebilir ama

İçinde Hayat Var
Hayatı güzelleştir
Hayat Akademisi

Aklıma hep hayatla alakalı şeyler geliyor

Yeni bloğunuz hayırlı olsun :) Ben de iki gündür bir blog açmaya çalışıyorum bi türlü beceremedim bu konuda gerçekten çok beceriksizim.. Bloğu nasıl açtığınızı biraz çıtlatırsanız çok sevinirim ben de size isim bulmaya çalışayım:cool:
blogumu maalesef acmadım çünkü isim bulamadım :cry: güzel dikkat çeken bi isim bulursam açıcam. http://www.blogokulu.org/2012/10/blogger-blog-nasil-acilir-blog-ac.html
bu linkten öğrenebilirsin yardımcı olur inşallah:KK52:

Alakasız gibi gelebilir ama

İçinde Hayat Var
Hayatı güzelleştir
Hayat Akademisi

Aklıma hep hayatla alakalı şeyler geliyor
teşekkür ederim benim aklıma hep içinde kadın olan isimler geldi
ilk aklıma gelen tembel hatun du ama maalesef o alınmıs :(

ismin neyse artık diyelim ayşe
Ayşe'nin günlük sırları
Ayşe'nin hayat sırları
Ayşe'nin Dünyası

Kadinkadina
Hayatikolaylastiralim
Yardimcim
Yardimcimelegim
Kolaygelsin
Eleleverelim
...

teşekkür ederim benim aklıma hep içinde kadın olan isimler geldi
ilk aklıma gelen tembel hatun du ama maalesef o alınmıs :KK43:

Yardım için teşekkür ederim sen buraya bakarak bloğunu açmayı başardın sanırım umarım ben de başarırım
Bu arada aklıma gelenleri sıralayayım

Aktüel Kadın

Kadın Gücü

Kadın Penceresinden

Hayırlı olsun kolaylaştırıcı kadın
hamarat kadın
kadınlar dünyası
birleşmiş
kadınlardünyası
pratik kadın
kolay gelsin kadın
emektar kadın
buluşma noktası
kadın

Bence adınız ne ise .... Dünyası olmalı ya da yine aynı şeklide ....'dan-den Seçmeler. Mutluluk Diyarı da olabilir,ay ben bile seçim yapamadım :KK48:

Ev hanımlığı ve Kariyer sırları
Kadın mucizesi
Kadınca çözümler
Hamarat bayanların dünyası
Bir kadın günlüğü

Aklıma gelenler , inşallah işine yarar :KK59:

ismin neyse artık diyelim ayşe
Ayşe'nin günlük sırları
Ayşe'nin hayat sırları
Ayşe'nin Dünyası
çok iyi bi fikir teşekkür ederim ama benim biraz değişik bi ismim var o_O ilk duyanlar bayan mı erkek mi bilemiyolar o yüzden pek ismim gecen bişey tercih etmicem galiba ama bilindik bi ismim olsaydı ayşenin günlük sırlarını kullanırdım

Valla şehir olarak tam emin değilim ama sanıyorum Adana da kadınlar için marketlerde sunulan bi reyon vardı."tembel avrat reyonu".İşte oyulmuş ama içi boş sadece doldurulmayı bekleyen kabaklar patlıcanlar vs.sunuluyodu.Sizde çalışan kadınlar için kolaylık sağlamak amacıyla oluşturcam deyince aklıma direkt o geldi.Argo bi tabir gibi geliyo kulağa ama bence esprili.Reyon kelimesi uygun olmaz değiştirilirse çok ses getiren bi isim olur bence :) hem de sıradışı

Ev hanımlığı ve Kariyer sırları
Kadın mucizesi
Kadınca çözümler
Hamarat bayanların dünyası
Bir kadın günlüğü

Aklıma gelenler , inşallah işine yarar :KK59:
Konu sahibini bilmem ama "Bir Kadın Günlüğü" gerçekten güzel,tuttum onu. :KK50:

Back
X