Blog ismi konusunda tavsiye???

incilayyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
108
8
96
34
Bilecik
Merhaba hanımlar, iyi akşamlar...
Ben bir blog açmayı düşünüyorum konusu da genel olacak yani hislerimi de paylaşacağım, yeni denediğim tarifleri de el işlerimi de ilgimi çeken diğer konuları da...
Mesela ben takı kursuna gitmiştim uzun zamandır yapmıyorum tekrardan yapmak, fotoğraflarını çekip paylaşmak istiyorum.
Tamamen sanal günlük tarzında olacak
birkaç isim buldum ama o isimlerle daha önceden blog açılmış açıkçası tıkandım:44:
Önerilerize ihtiyacım var
Şimdiden teşekkür ederim:16:

Ben de bir ara bir arkadaşımla butik pasta ve kurabiye yapıyorduk. İsim bulmakta o kadar zorlandıkki...Ne yazsak çıkıyordu,deli olduk resmen:37:.. aklımıza ne geldiyse herkes bizden önce bulmuştu.:19::41: En sonunda PastAmor a karar verdik. Gerçi Pastamore diye italyan bir site vardı ama onlarla bizi işimiz tamamen farklı olduğu için sorun yaşayacağımızı düşünmedik, yaşamadık da.. Ama gelgelelim arkadaşım işe başladı, biz de ara vermek durumunda kaldık bu işe . Daha sonra bireysel çok çalışma yaptık ama, eklemedik resimleri, blogu da ihmal ettik..Öylece kaldı işte..Umarım sizinki güzel olur, tabi önce güzel bir isim bulursunuz:34:

Ben de bir ara bir arkadaşımla butik pasta ve kurabiye yapıyorduk. İsim bulmakta o kadar zorlandıkki...Ne yazsak çıkıyordu,deli olduk resmen:37:.. aklımıza ne geldiyse herkes bizden önce bulmuştu.:19::41: En sonunda PastAmor a karar verdik. Gerçi Pastamore diye italyan bir site vardı ama onlarla bizi işimiz tamamen farklı olduğu için sorun yaşayacağımızı düşünmedik, yaşamadık da.. Ama gelgelelim arkadaşım işe başladı, biz de ara vermek durumunda kaldık bu işe . Daha sonra bireysel çok çalışma yaptık ama, eklemedik resimleri, blogu da ihmal ettik..Öylece kaldı işte..Umarım sizinki güzel olur, tabi önce güzel bir isim bulursunuz:34:

İnşallah... Ben de içime sinen bir isim olsun istiyorum yabancı birkaç kelime de denedim onlar da alınmış sonra düşündüm kendi dilimden olması daha güzel olur tabii farklı fikirlere de açığım:34:
Bloğunuza da göz atacağım

Back