Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar sebze çorbasını tel süzgeçten geçirmemi söyledi doktorumuz. blendır kullanma dedi. ben o gün neden? diye sormayı unutmuşum. siz tel süzgeç mi kullanıyorsunuz blendır mı?
baslangıçta tel süzgeç kullanıodum ama bi süre sonra az kilo alınca besin değeri daha yuksek olur diye blendıra geçtim şimdide tele süzgece dönemiom açıkcası
ben başından berii buharda pişirip tel süzgeçten geçiriyorum.hepsi geçiyo valla tavuk kıyma bile ama birassss bileğe kuvvet meselesii:)) büyükçe bi tel süzgeç aldım.tam ona göre de derin bi cam kase.içine yerleşince bastırarak un ufak ediyoruz herşeyi.
bende blandırdan geçiriyorum çok fazla parçalatmıyorum bütürlü kalıyor ama anlamadığım bişey var blandır metal de tel süzgeç ne niye blandırda vitaminler ölüyor
metal besin değerlerini öldürür.. tel süzgeçtede o metal yapılılar değil,whani plastik gibi olanı tercih etmemiz gerekmiş.. ben blendırdan geçiyorum o başka..
Ben uzuuun zaman slikon süzgeç almiştim hep ondan geçirdim.Şimdi 15 aylik.Pek blendirdan bişi geçirmiyorum zaten. Bence slikon süzgeç kullanin.Besin değerleri ölmez diye düşünüyorum.
pütürlü kalsın diye sölemiştir dr. ben hala köfte filan yemezse blendrlayıp mecimek çorbasına vs katıyorum.el mecbur. yav o tel süzgeçleri temizlemek de ezmekten ayrı maharet. bulaşık mak. da pas alıyor.
Canım tel süzgeç kullanmalıyız ben tv de uzmandan dinlemiştim,süzgeçte biz farketmesek bile parçacıklar eşit değiş şekilsiz ve irili ufaklı oluyor bu şekilde yıyen bebekte yutma duyusu daha guzel gelişiyor..
yeğenim hep blendırla beslendi ve 2 yaşına kadar hala yutma duyusu gelişmemişti çok zor yerdi..
kızıma hep süzgeçveya çatal kullandım erkken dönemde taneli beslenmeye gecti..
benim süzgeçmi çok ince acaba? aynı blendır gibi incecik yapıyor. daha mı kalın aralıklı bir süzgeç alsam acaba? sizler de süzgeçlerinizin resimlerini ekler misiniz arkadaşlar fikir olsa bizlere...
arkadaşım benim süzgeçim de hemen hemen böyle ama benimki tel değil pilastik. bu arada kaşıklarımız aynıymış benim kaşık çatal takımım aynı desen çok seviyorum bunlarıdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5
ya ben hep blender kullanıorum açıkçası hiç duymadım ve doktorda birşey söylemedi hemen bir süzgeç alayım hemennnn şimdi ben boşunamı yediriyorum sebzeleri tosunuma
arkadaşlar neticede tel süzgeçlerde metal plastiklerde bana göre çok sağlıklı değil bende blendırlaçok fazla su haline getirmeden irili ufaklı bırakıp veriyorum tercih ve alıştırma meselesi sanırım buiş
ben bugüün çatalla ezdim eee metal zararlıysa çatalda metal ona bakarsak napças tahta kaşıklamı ezicez anlamadım bu işi çorba ne yapsam diye düşünüyorum şu an tontişime
Büyük bir alişveriş merkezinde bir mağaza var sadece slikon mutfak malzemeleri satiyor.Biraz pahali ama sağlikli ve yüksek isiya dayanikli slikon bir çok mutfak eşyasi var.Ben oradan süzgeç aldim.Hem temizliği kolay hem besin değerleri ölmüyor.Ben onu kullandim genellikle.
silikon yüksek ısıda çok zararlı diye biliyorum eşim bu işlerle uğraşıyor sürekli ikaz eder beni bu silikon ürünlerle ilgili her yerde zibil gibi silikon malzeme var