Blender setindeki mikser mi, bağımsız mikser mi?

eg2203

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
101
3
Merhaba,

Haziran ayında evleneceğiz ve eksiklerimizi yavaş yavaş toparlamaya çalışıyoruz. Blender seti olarak braunun yüksek güçlü setlerinden almayı düşünüyoruz. Bu setlerde, içinde mikser ucu olan da var olmayan da. Şu an evde mikser olarak ayrı bir aletimiz var ve son derece memnunuz oldukça eski olmasına rağmen. Kullanmamız gerektiğinde hiç dinlendirmeden işimiz bitinceye kadar kullanıyoruz.

Merak ettiğim, blender setlerini, setin içinde bulunan mikser ucu ile kullananlar, performanstan memnunlar mı? Açma düğmesine bastıktan sonra aleti hiç dinlendirmeden işleri bitinceye kadar kullanabiliyorlar mı? Deneyimlerinize göre blender setinde bulunan mikser ucunu kullanacağız veya ayrı bir mikser alacağız.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:KK42:

bende arzum soprano var. o sette hem blender hem mikser ucu var. ikisini de severek kullanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım. güçleri gayet iyi.

bende arzum soprano var. o sette hem blender hem mikser ucu var. ikisini de severek kullanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım. güçleri gayet iyi.

Teşekkürler bilgi için :) Geçtiğimiz günlerde bizim mikserde problem oldu ve kullanamadık, komşumuzdan aldık blender setindeki mikser uçlarıyla. Alete sık sık nefes aldırmam gerektiği hissi uyandı bende, belki sesten, belki aletin çalışması için parmağımın sürekli bir düğmeyle temas halinde olması gerektiğinden. Ama sıkıntı yaşamamanıza sevindim, zira evde fazladan 1 tek şey bile olmasını istemiyorum :)

X