- Konu Sahibi gunesduygu
-
ben pko luyum cnm eşimde problem yok allahım ikimizinde yuzunu guldursun ınş.
selam kızlar.bende yarın 2 blast embriyoyla transfer olucam inşallah.saat 10 da gidicem merkeze.herşey nasip kısmet ama blastın şansının diğerlerine göre yüksek olduğunu sölüyor doktorlar.bende bir kez normal yollarla gebelik oluştu.ama 5 haftalıkken kaybettim.bende heyecanla bekliyorum sonunu.hakkımızda hayırlısı....bizdede problem pcos.eşimde sorun yok cnm
selam kızlar.bende yarın 2 blast embriyoyla transfer olucam inşallah.saat 10 da gidicem merkeze.herşey nasip kısmet ama blastın şansının diğerlerine göre yüksek olduğunu sölüyor doktorlar.bende bir kez normal yollarla gebelik oluştu.ama 5 haftalıkken kaybettim.bende heyecanla bekliyorum sonunu.hakkımızda hayırlısı....bizdede problem pcos.eşimde sorun yok cnm
Allah hepimizin yüzünü güldürsün. aranızda hiç hem 3. gün hem 5. gün transferi olan yok sanırım. Bu galiba benim doktoruma özgü bişey. Ben şimdi şaşırdım tabi tranferimin kaçıncı günü oluyor. Acaba ilk transferimi dikkate almalıyım, ikinciyi mi
İnşallah hamıle kalırsın ve sağlıkla ilerler bebişini kucağına alırsın cnm şansın bol olsun sana sımsıkı tutunsunlar inş.
inşallah cnm hep beraber 2009un son anneleri oluruz inşallah baharın ilk hamişleri.senin yavrunda yavrularında sana sımsıkı tutunur ve mucizelerimizi alırız inşallah kucağımıza
evet cnm benim başıma böle bişey gelmedi bende ilk transfer olacağı zaman ohss geçirdim yumurtalıklar aşırı cevap verdiği için şubatta transferim gerçekleşmedi.2 ay bekledim.6 adet blast donduruldu.benimde korkum o dondurulmuş olması.yinede kısmet.ama gördüğün gibi seda sen ben üçümüzün hastalığı aynı biile olsa tedavilerimiz farklı.burdan da anlaşıldığı gibi gebelik, tedavi herşey kadına özgü.hiç birimizin yapısı bir değil.bence sen ilki ikincisi deme düşünme rahat ol biraz relax ol.ne zaman test yaptır dedilerse ogün git testini yaptır.herşeye hazırlıklı olarak git.moralini hiç bozma zamanı geldiyse tek yumoşla kalırsın hamile.dimi seda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?