Blastokist transferi

gunesduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
29
0
86
Bolu
Arkadaşlar benim 3. tüp bebek denememde doktor farklı bir uygulama yaptı. Yumurta toplandıktan 3 gün sonra 1 tane birinci kalite embriyo, 5 gün sonra ise 2 tane blastokist transfer etti. Bu arada blastokist en az 120 hücreli embriyo demek, yani tutunma ihtimali daha fazla aslında. Hiç bu şekilde transferi olan var mı aranızda, Bugün benim ilk transferimin 11., ikinci transferimin 9. günü. Dün evde test yaptım negatif çıktı. Korkudan gidemiyorum kan testine... Yorumlarınızı bekliyorum

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

benım daha öce 4 tup bebek denememde gebelık olmadı ancak 5. denememde senınkı gıbı blast embryo transfer edıldı ve hamıle haldım baska nedenlerden dolayı kaybettım şu an 6. transferım yapıldı buda blast embryo 8. gunum bugun dr um hormonlarıma baktı buyuk ıhtımal tutmuşş dedı yanı sana uzun uzn anltmamın sebebı ben 5. dememde blast sayesınde hamıle kaldım şansın çok hemde çok yuksek bazen embryo gec tutunduğu için idrarda geç çıkabılıyor oncekı denememde benımde çıkmamıştı ama hamıleydım rahat ol pozıtıf şeyler dusun olurmu

selam kızlar.bende yarın 2 blast embriyoyla transfer olucam inşallah.saat 10 da gidicem merkeze.herşey nasip kısmet ama blastın şansının diğerlerine göre yüksek olduğunu sölüyor doktorlar.bende bir kez normal yollarla gebelik oluştu.ama 5 haftalıkken kaybettim.bende heyecanla bekliyorum sonunu.hakkımızda hayırlısı....bizdede problem pcos.eşimde sorun yok cnm

İnşallah hamıle kalırsın ve sağlıkla ilerler bebişini kucağına alırsın cnm şansın bol olsun sana sımsıkı tutunsunlar inş.

Allah hepimizin yüzünü güldürsün. aranızda hiç hem 3. gün hem 5. gün transferi olan yok sanırım. Bu galiba benim doktoruma özgü bişey. Ben şimdi şaşırdım tabi tranferimin kaçıncı günü oluyor. Acaba ilk transferimi dikkate almalıyım, ikinciyi mi

evet cnm benim başıma böle bişey gelmedi bende ilk transfer olacağı zaman ohss geçirdim yumurtalıklar aşırı cevap verdiği için şubatta transferim gerçekleşmedi.2 ay bekledim.6 adet blast donduruldu.benimde korkum o dondurulmuş olması.yinede kısmet.ama gördüğün gibi seda sen ben üçümüzün hastalığı aynı biile olsa tedavilerimiz farklı.burdan da anlaşıldığı gibi gebelik, tedavi herşey kadına özgü.hiç birimizin yapısı bir değil.bence sen ilki ikincisi deme düşünme rahat ol biraz relax ol.ne zaman test yaptır dedilerse ogün git testini yaptır.herşeye hazırlıklı olarak git.moralini hiç bozma zamanı geldiyse tek yumoşla kalırsın hamile.dimi seda

İnşallah hamıle kalırsın ve sağlıkla ilerler bebişini kucağına alırsın cnm şansın bol olsun sana sımsıkı tutunsunlar inş.

inşallah cnm hep beraber 2009un son anneleri oluruz inşallah baharın ilk hamişleri.senin yavrunda yavrularında sana sımsıkı tutunur ve mucizelerimizi alırız inşallah kucağımıza

öyle tabi haklısın canım ama ister istemez rahat olamıyorum. Bugün test günüm ama korkumdan gidemedim. İşyerinde kötü bir haber gelir de tüm gün milletin içinde ağlarım diye.

evet anlıyorum seni cnm.ama gününü geçirme bugün dendiyse bugün yaptır testini.biliyorsun çıkan değer yorumlanması önemli.kaçıncı gün yaptırdığın filan.herşey bizim için.her sonuca hazırlıklı olmalıyız.hadi ya allah bismillah de git testini yaptır.kendinide üzme boşuna.. belkide stres yapıyorsun belkide mucizen içinde.hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyorumm

inşallah iki gündür midem bulanıyo. dün baya çıkardım hatta ama kullandığım bir ilaç var o yapıyo sanırım. Transferden önce de bir kaç kez olmuştu. Heralde bu kadar erken gebelik belirtisi olamaz di mi

ardışık transferrr
bu bana yapılacak gelecek ay
hangi merkeze eyaptırdın aynı doktorumuzmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…