merhabalar.
evt. uzun bir ara(bana çok uzun geldi).
evde değildim.büyüklerimizde sağlık sorunları vardı.orda olmam gerekiyordu.neyseki görümcem işlerini halledip geldide bende evime gelebildim.şimdilik daha iyiler.kayınpeder rahatsızdı.geçici hafızakaybı falan.denge sorunları...şimdi az dahaa iyii.oturabiliyor enazından.hafıza yerine geldi.
ben de diyet kilo takibi olmadı tabi.eve geldiğimde de aç değildim.dolayısıyla değişimi yarın sabah göreceğim
hareket -yürüyüş imkanım yoktu.kalori sayamadım.evin içindeydim hep.kızım okula daha yakın olduğu için yol hakkımıda kaybetmiştim.birde stresten dolayı yediklerimde abarttım.
şimdi ne yapacağım? kendimi toplayıp bu birkaç günde adaptasyonumu yeniden sağlayıp yola devam diyorum.
ayy birde ev işleri falann.
desteklerinizi bekliyorumm..:44::18 bugün eve geldiğimdeki kilom:77.1kg idi) birde regl uzadı hala olmadı.
ama şu bir gerçek ki evde evimde olmak çokkk güzell. şuan bir boşluğa düşmüş gibiyim.mutluu-üzgün-yorgunn...aman karışık hallerdeyim iştee.
canım geçmiş olsun, zor bir durum kısmi felç sanırım k. pederin, çok zor biliyorum.... umarım çabuk atlatır...
sen evine geldin ve hemen bu gün başla kalori saymaya ve kilo vermeye, 77 kilom diyorsun ama 1-2 gün dikkat edersen hemen kaldığın kiloya ulaşacaksın, inanıyorum... sakın kendini bırakma canım, diyet ve spor (yürüyüşüne ) başla...by by canım...
ÇOOOK ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUN
ALLAH ACİL ŞİFA VERSİNNNN
valla bu ara bana da uzun geldi
özlettiniz kendinizi
derler ya her şerde bir hayır
regl olmamanız iyi olmuş
bunu iyi değerlendirebiliriz
2 kat hızlı metabolizma işimize yararrr
siz nasılsınız?
merhabalar.
evt. uzun bir ara(bana çok uzun geldi).
evde değildim.büyüklerimizde sağlık sorunları vardı.orda olmam gerekiyordu.neyseki görümcem işlerini halledip geldide bende evime gelebildim.şimdilik daha iyiler.kayınpeder rahatsızdı.geçici hafızakaybı falan.denge sorunları...şimdi az dahaa iyii.oturabiliyor enazından.hafıza yerine geldi.
ben de diyet kilo takibi olmadı tabi.eve geldiğimde de aç değildim.dolayısıyla değişimi yarın sabah göreceğim
hareket -yürüyüş imkanım yoktu.kalori sayamadım.evin içindeydim hep.kızım okula daha yakın olduğu için yol hakkımıda kaybetmiştim.birde stresten dolayı yediklerimde abarttım.
şimdi ne yapacağım? kendimi toplayıp bu birkaç günde adaptasyonumu yeniden sağlayıp yola devam diyorum.
ayy birde ev işleri falann.
desteklerinizi bekliyorumm..:44::18 bugün eve geldiğimdeki kilom:77.1kg idi) birde regl uzadı hala olmadı.
ama şu bir gerçek ki evde evimde olmak çokkk güzell. şuan bir boşluğa düşmüş gibiyim.mutluu-üzgün-yorgunn...aman karışık hallerdeyim iştee.
keşke komşu olsaydık
ben yardıma gelirdim şimdi evinizde işler birikmiştir
gerçi bir tek ben değil bütüüüünnn komşu günlükler bir olur gelirdik
bizeyeter,sarayca,zorisimbuldım,minikkelebek
Allah yardımcınız olsunnn
koly gelsinnnnnn
ayy kız ben de gelirdim evlilikten gözüm korktu diye pasaklı mı sandınız beni taş çıkarırım herkese alimallahh
mesajıma bi daha bak tatlımmmmm
sen yanlış okumuşsunnnn
aa nasıl yanlış okumuş ayy anlamadım
senin adında yazıyor yaniiiiii
keşke komşu olsaydık
bizeyeter,sarayca,zorisimbuldım,minikkelebek,mavimiiiii
koly gelsinnnnnn
ayyy çoook çook geçmiş olsun tatlım allah Sizlere sağlık sıhhat versin.
ayy merak etme biz hemen adepte ederiz seni bunu sorundan sayma bileama az toplarlan sen evine barkına bak
keşke komşu olsaydık
bizeyeter,sarayca,zorisimbuldım,minikkelebek,mavimiiiii
koly gelsinnnnnn
Yok yaaaa aaa sende varsın osibulebin cevabında :) sen alıntı yaparken silmişsin yanlışlıkla herhalbütün komşu kısmına giriyorum yani
ayy ilk önce ben giderim kapıda karşılarım sizleri aynı memlekettenmişiz zaten
Yok yaaaa aaa sende varsın osibulebin cevabında :) sen alıntı yaparken silmişsin yanlışlıkla herhal
Ordanda bana gelin kuzum ya....:) ayrıca bencede en erken sen gitmelisin (eline ayağına dolaşan yok
Ayyy ne güzel olurdu hem temizlik hem lakirti...
ama blackseaa yapmış temizliğini siz en iyisi direk bana gelin..
blackseaa canım cok gecmis olsun size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?