başarılarrrrr
Allah zihin açıklığğı versinnnn
kaçıncı sınıfa gidiyor
ayy çok teşekkür ederimm.ilkokul 4.sınıf.aslında yaşı gereği 3.sınıf olması gerekiyordu.biz anasınıfına kayıt için okula gittiğimizde direkt 1.sınıfa kaydettiler.yani anasınıfınada gidememişti kızım.çok şükür şimdilik dersleri iyi.ilerde ne olur bilmem.aralık doğumlu olduğu için 1 ayla 1 sene önce başladı.:44::44:
nihayet beklediğim misafir geldi.bu haftayı iyi değerlendirmeliyim.ama nasıl tatlı istiyor canımmm.dolaptaki bisk.bal pekmez ne varsa kaldırdım.kutuya kilitledim :)) hımmm meyveeee. yooo hayırrr.... gidiyorummm...yaaaaa.1 tane elma olsun artıkk.:18::18:
bende bugun diyet gruplarını geziyordum bana uygun arkadaşlar sizlersiniz gibi geldi bana
bende 10 kilo vermek istiyorum yaz geliyor.boyum 175 kilom bugun 84.5 fazla kilolu durmuyorum ama artık 85 lerde olmak da ii deil .vucudum agırlaşıyor.yaşım agustosda kırk olacak bende blackseea gibi 2013 benim degişim yılım olacak demiştim.çok yogun çalışan biriyim .işim geregi günde 10 saate yakın pc de oturuyorum.eve gelip coluk çocuk hiç kendime zaman ayıramıyorum fakat artık 40 yaşından sonra kendime bakma ihtiyacı hisediyorum kendime zaman ayırma yaşım herhal.sayfayı sık kullanımlaraıma ekliyorum.yarın kızımın dogum günü var çarsamba günü destek olursanız sizlerle diyete başlamak istiyorum.fakat benim kötü bir yönüm var azcık yiyemiyorum uzun süre aç kalamıyorum elim ayagım titriyor.surekli beyinle çalıştıgımdan başım ac kalınca başım çok agrıyor ve yazdıklarınıza bakınca ben günde nerdeyse 10 kupadan fazla çay içiyorum.az içsem başım agrıyorki çay ve kahve yasak bana olmasına ragmen içiyorum.bu gunlerde meşhur 9 lu çaydan aldım fakat içmeye cesaret edemedim.alerji hastasıyım dokunurmu bilemiyorum bu çayın faydası olan varmı.hepinize başarılar.selamlar
bende bugun diyet gruplarını geziyordum bana uygun arkadaşlar sizlersiniz gibi geldi bana
bende 10 kilo vermek istiyorum yaz geliyor.boyum 175 kilom bugun 84.5 fazla kilolu durmuyorum ama artık 85 lerde olmak da ii deil .vucudum agırlaşıyor.yaşım agustosda kırk olacak bende blackseea gibi 2013 benim degişim yılım olacak demiştim.çok yogun çalışan biriyim .işim geregi günde 10 saate yakın pc de oturuyorum.eve gelip coluk çocuk hiç kendime zaman ayıramıyorum fakat artık 40 yaşından sonra kendime bakma ihtiyacı hisediyorum kendime zaman ayırma yaşım herhal.sayfayı sık kullanımlaraıma ekliyorum.yarın kızımın dogum günü var çarsamba günü destek olursanız sizlerle diyete başlamak istiyorum.fakat benim kötü bir yönüm var azcık yiyemiyorum uzun süre aç kalamıyorum elim ayagım titriyor.surekli beyinle çalıştıgımdan başım ac kalınca başım çok agrıyor ve yazdıklarınıza bakınca ben günde nerdeyse 10 kupadan fazla çay içiyorum.az içsem başım agrıyorki çay ve kahve yasak bana olmasına ragmen içiyorum.bu gunlerde meşhur 9 lu çaydan aldım fakat içmeye cesaret edemedim.alerji hastasıyım dokunurmu bilemiyorum bu çayın faydası olan varmı.hepinize başarılar.selamlar
kocaman kocaman günaydınlar herkesee>>>>>>>
uyku tutmadı erkenden kalktım.içim kıpır kıpır
yaz mı geldi nee?
bugün hep dışarda dolaşmak istiyorum.
sanırım gribim de geçmiş.
ooohhhhhhhhh
çok şükür allahımm.gelsin pozitif enerjilerrrr
Sanki bunlar temel prensipler çok mantıklı geldi bende kullnacağım ama şu kalori hesabi canımı sıkıyor, yanımda hesap makinesi ile gezeceğim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?