Kontakt Lens BL-Gri nin orta kahverengi gözde duruşu

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
$040720111605.jpg $040720111614.jpg $040720111617.jpg

Önceden konu acmıstım fakat konunun sonunda oldugunu ıcın gören fazla olmaz diye konu açtım. Evet benim BL-grilerim ve doğal gözüm.

kendi göz rengine bayıldım en başta söyliyim :KK34::KK76: b&l bende kullanıyorum. light yeşil bendeki. değişik bir yeşil olduğu için lens olduğu bellli oluyor. ama gri tonu gerçekten doğal bir mavi. beğendim ben güle güle kullan :KK76::KK76:

:KK17: Teşekkür ederim. :) Çoğu kişi BL nin cok yapay ve kötü durdugunu söylüyorlar ama ben suan memnunum. yınede tereddüt ediyorum bende cok yapay görünmesinden korkuyorum. Cogu benı ılk gören gercek gözüm sanıyor lens olduguna inanmıyorlar yinede treddütte kaldım.

:KK17: Teşekkür ederim. :) Çoğu kişi BL nin cok yapay ve kötü durdugunu söylüyorlar ama ben suan memnunum. yınede tereddüt ediyorum bende cok yapay görünmesinden korkuyorum. Cogu benı ılk gören gercek gözüm sanıyor lens olduguna inanmıyorlar yinede treddütte kaldım.

sonuçta biriyle konuşurken gözünün dibine girerek konuşmuyorlar. konuşma mesafesi diye bişey var :KK1:. o mesefaden bakılınca gayet güzel cnm. bence hiiiç takma. :KK76::KK76: hem dibine girsede kötü durmuyor bence mutluysan sorun yok :KK1::KK1: malum bende de light green var. dibine girince damarları belli oluyor ama böle rahatsız olcak kadar değil :KK34:

sonuçta biriyle konuşurken gözünün dibine girerek konuşmuyorlar. konuşma mesafesi diye bişey var :KK1:. o mesefaden bakılınca gayet güzel cnm. bence hiiiç takma. :KK76::KK76: hem dibine girsede kötü durmuyor bence mutluysan sorun yok :KK1::KK1: malum bende de light green var. dibine girince damarları belli oluyor ama böle rahatsız olcak kadar değil :KK34:

Evet belli bir uzaklıkta gayet güzel ama yinede cok kötülediler Bl yi ondan tereddütte kaldım yani :KK1: Şimdide solotica nin ice sini veya mavilerinden biri alacagım. Bunun suresı kasıma kadar. kasıma kadar veya daha erken solotica alacagım. Gecenlerde Ablam solotica mel aldı. Begenmedi. Bende taktım fakat begenmedim cok sarımsı durdu göz rengim acık olunca. -5.00 numarası alan olucagını sanmıyorum ama yınede satmayı deneyecegım. Nede olsa sadece 2 kez denendi o kadar. Bakalım soloticadan mavi bir ton bulmam lazım sımdıde :KK69:

X