- 29 Aralık 2022
- 12
- 9
- 32
- Konu Sahibi secreterAyse
Neler yapılmasını isteriz nasıl mutlu oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elleme ya ilk defa kadınların ne istediğini önemseyen bi Mahmut abi çıktı dkfkkfBana hiç inandırıcı gelmediniz ya, Harun abi vibe'ı aldım sizden. Bir şikayet edelim neler çıkacak bakalım kırmızı dosyalı sekreter Ayşe hanımdan
Bence sen en iyisi incisozluge geri don delikanliNeler yapılmasını isteriz nasıl mutlu oluruz
Hepsi önemsiyor bir yere kadar Katip ya, sonra şeye dönüyor: "Canım ben sevmiyorum onu çok ya ben na şöyle damarlı na böyle 55 cm seviyorum ama kocamda yok. Sen ister miydin? "Elleme ya ilk defa kadınların ne istediğini önemseyen bi Mahmut abi çıktı dkfkkf
Bizleri, yani kadınları, yani dişileri, yani çüksüzleri, yani büyük memiktoluları, bizi bizi, bihteriniziBizleri yani kadınları en çok kendi kendini .eceren erkek Bir denesene yapabiliyor musun Mahmut abi?
Ahahahah zaten ona kahkaha attım fanteziye bakOooo secreter ayse haaaaa
O ne kız bilim kurgu filmi mi çekiyoruzHepsi önemsiyor bir yere kadar Katip ya, sonra şeye dönüyor: "Canım ben sevmiyorum onu çok ya ben na şöyle damarlı na böyle 55 cm seviyorum ama kocamda yok. Sen ister miydin? "