- Konu Sahibi Dumadumadum
-
11.04.11...
Artık benim ve bizim için sadece simetrik rakamlar değil, hayatımızın en önemli tarihi...
Evliliğimizin 5.yılında 3 olduk... En uygun zamanı beklediğimizi düşünüyorduk fakat onu kucağımıza aldığımızda keşke diye geçirmedik değil içimizden.
07 Ağustos 2010 da hamile olduğumu öğrendim. ilk zamanlar zor geçsede sonraları çok fazla sıkıntı çekmedim Allaha şükür. 5.ayda suyunun fazla olduğunu öğrendik. Düşük yada erken doğum tehlikesinden bahsetti doktor. Ve mecburen erken doppler yaptırdık. Sonuçlar temiz çıkınca rahatladık bizde. Tabi doktorun tavsiyelerini harfiyen yerine getirdik.
Artık son günlere geldiğimizde gözüme uyku girmez oldu, heyecan stres panik ve anlatamayacağım bir çok hissi birarada yaşadım. Nihayet son kontrolümüzde 11 Nisan tarihini verdi doktor.
Nihayet 11 Nisan geldi çattı. Sabah erken kalktık. Doktorun talimatıyla gece 12 den sonra hiçbirşey yememiştim. Memleketten annem gelmişti. Eşimle birlikte kahvaltı yaparken ben namazımı kıldım.
Bütün hazırlıklarımız tamamdı. Ve saat 7:30 da çıktık yola. Evden çıkmadan son kez bebeğimin beşiğine baktım, iki gün sonra burada olacağını hayal ettim. Hastaneye vardığızda son kez NST ye alındım. Odama hazırlandı bu arada ve odama alındım. Yarım saat bekedikten sonra iki hemşire geldi, önlükleri giyip sedyeyle ameliyathaneye aldılar...
Son kez eşime anneme baktım ve ağlayarak asansöre bindik.. Eşimin son kez alnımdan öpmesi hiç gözümün önünden gitmiyor. Ve sonunda ameliyathanedeydik. 1 erkek 4 bayan dr vardı. Hemşire narkozu verdi, sadece iki kez tavana baktığımı hatırlıyorum...
Kendi isteğimle sezeryana karar verdim. Baştan beri normal doğuma cesaret edemedim. Sağolsun doktorum ameliyat masasında, narkozdan önce bile kararlı olup olmadığımı sordu. Ama ben kararlıydım.
Hiç pişman olmadım sezeryan olduğuma. Genel anestezi aldım.
Gözümü açtığımda ilk oğlumu sormuşum. Dünyalar tatlısı bebişimi görünce tüm acılarımı unuttum bian...
Allaha çok şükür gayet sağlıklı bir bebek. 3500 gr 48 cm doğdu Doruk'umuz.
Annelik bambaşka birşey gerçekten. Onun kucağıma aldığımda bütün stresim geçiyor. mutluluk doluyorum...
Ve artık çok iyi biliyorum ki, eşimden başka bir erkeğe daha aşığım...
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
canım öncelikle başlığa bayıldım bizimkisi bir aşk hikayesi gerçektende acayip bişey anne olmak benimde bir oğlum var ona her baktığımda hep içimden şükürler olsun diyorum küçük mucizelerimiz onlar bizim
bebişin hayırlı olsun güle güle büyüt tabiki Allah herkese tattırsın bu güzel duyguyu
Teşekkür ederim canım amin.
Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın.
Gerçekten çok farklı bir his anne olmak.
Oğluma hayranım.Herşeyine her zerresine hayranım oğlumun.
canım küçücükken bir başka güzel büyüdükçe bir başka güzeller bu ballı kaymaklar benim bebeğim şimdi birde yürüyo beni görünce koşup gelmesi dünyalara değişilmez gerçekten sende yeni anne olarak tadını çıkar bu güzel günlerin inşallah bebişinin gazı falanda olmaz rahat rahat atlatırsınız bu 3 ayı
İnşallah canım çok saol.
3 ay zor geçecek ama geçecek sonuçta.
Gaz olayı çok kötü gerçekten ne emmesine izin veriyo ne uyumasına.
İnşallah kısa zamanda geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?