Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ben bugün adet oldum yaaaaaanlamadığım tam gününde oldum tamam ama 2 gün öncesinden pembemsi kahverengi akıntı geldi normalde tam adet gününde gelir bir kaç saat içinde sökülürdüm hemen aman Allahım nelere takılıyorum
![]()
ufffff su adetlerden bı kurtulsaydıkk offffff
evet bebekım ınsallah bu aydan cok umutluyum bakalım nolcak gercı kımbılır kc kre bole ddım ama bı umut ıstesaaakin sakin sakin bizde hamile kalacağız Allhın izniyle pes etmek yok![]()
30 ocak cnmkaç günün kaldı canım
Teşekkür ederim o sizin kalbinizin iyiliği güzelliğiBende demin sizden bahsetmiştim burada msjımda , iyi insan dedikleri bu olsa gerek, .. senin nasıl gidiyor hamileligin inşallah iyidir, rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin, göbüşün belli oluyor mu. Benimde içimden bi ses kızınızın olacağını söylüyor :)
cnm hsgeldın oncelıkle sakın kndınde belırtı arama yanıltıcı olabılıyo kndını dınleme akısına brak takma kafaya bız taka taka bu durumdayız at kafandanMerhaba kizlarrrrr. 4 aylik evliyim. 22 yasindayim. Bebek istiyoruz esimle gecen ay ilk defa deneme yaptik. Sonra ayni hamilelik belirtileri gibi belirtilerim oldu. Heveslendim doktora gittim. Bundan onceki kontrollerimde ki bi onceki 1 hafta once yumurtaliklarimin muazzam duzenli oldugu ve cok
Canli olduguydu. Dun gittigim doktorsa bana polikistik over oldugunu ve reglimin 4. Gunu gidip kontrol olmami soyledi. Resmen yilildim. Ben anaokulu ogretmeniyim ve cocuk asigiyim. Rabbim
Kimseyi evlat ile imtihan etmesin.
Kimseyi evlatsiz birakmasin insallah..
cnmmm daha yenısın senn allhım hemen verr inşallah bebişini hayırlı haberlerını beklıyorumMerhaba 1,5 senelik evliyim bizde 1 aydır denemeler başladık İnş. hayırlısıyla bizimde bir meleğimiz olur.. isteyen herkese Allah nasip etsin..Doktoro bu ayın 24 unde gideceğim ilk defa kontrol amaçlı:)
merhaba kızlar hepınız hsgeldınız umarım rabbım daha fazla bekletmeden bebeklerımze kavusuruzmerhaba arkadaşlar bizde bebek istiyoruz ve maalesef şu ana kadar gelen bir şey yok.
2.5 yıllık evliyiz 25 yaşındayım geçen yıl bu dönemlerde istemiştik bebiş ama sonra bıraktık şimdi 3 aydır yumurtlama takibi yapıyorum inşallah bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda.
bnada 10 gun var cnm sıkıntı yapma kndıne bn hc dsunmuyorum sakın ol tatlımson 10 gün hayırlı sonuçlar göster Allahım, bu ay da adet görürsem ben nasıl atlatacağım, düşünemiyorum.