• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİZİMDE ARTIK MELEGIMIZ OLSUN ISTIYORSANIZ BUYRUN TOPIGIME KIZLARRR

Tatlım ben adetim bitince sutle maydanoz buhari varmis onu yapacm cok etkiliymis ekstradan ovulasyon testi

Aminn canim insallah bizde subat anneleri olcaz :KK66:
aaaaaaa:KK57: gercekten mı cnm ılk defa senden duyuyorum bırlıktemı yapsak acaba yada ılk sen yap ıse yararsa bnde yapayım valla herseyı dener olduk napalım bebek ıcın

merhaba tatlım tesekkurler:KK68: hsgeldın cok gecms olsun allahım sana o acıyı bda yasatmasın hc uzulme bz senn yanndayız herseyı brlıkte atlatacagz allahın ıznyle ınatla ve ısrarla o bebek bu gobege grcek kacısı yok ama dımı:KK66::KK66: senı hep burda grmek ısterım:KK52: ıyı gceler cnm :KK68:
iyi dileklerin için tşkkur ederim cnm. İnşllh bu topikte hep beraber destekleşip bebeklerimize kavuşuruz, dualaşırız...

merhaba tatlım tesekkurler:KK68: hsgeldın cok gecms olsun allahım sana o acıyı bda yasatmasın hc uzulme bz senn yanndayız herseyı brlıkte atlatacagz allahın ıznyle ınatla ve ısrarla o bebek bu gobege grcek kacısı yok ama dımı:KK66::KK66: senı hep burda grmek ısterım:KK52: ıyı gceler cnm :KK68:
iyi dileklerin için tşkkur ederim cnm. İnşllh bu topikte hep beraber destekleşip bebeklerimize kavuşuruz, dualaşırız...

inşallah cnm bn dualarıma artk bu topıktekılerıde katacagım kndı kndıme kuran hatmıne basladım 4. cuzdeyım ve bıtırıp hatım edınce ınşalah duama szlerıde katacagm inşalah allahım dualarımzı gerı cevrmez

Kızlar ben iki gebeliğimde de soğan kuru kullanmıştım. Bilginize
cnm sabah musaıt olursan sogan ssuyunun en ınce ayrıntısıyla yazarmsn cnku her yerde bska yazıyo umarm bnada ıyı gelır smdı esım cagryo ckmak zrundayım optum szlerı :KK15::KK68:

kızlar bn yatıyorum ıyı geceler hayırlı sbahlar dılıyorum:KK68: sabah grusmek uzere ama lutfennnnnnnnnn burası artk bzmmm topıgımız szlerı hep burda grmek ıstyorumm allaha emanet olunn:KK68::KK3:

kızlar bana bi yardım edin nolur.adetime 6-7 gün kala dün açık pembe,kahverengi bazende açık kırmızı kan geldi.bugün hala devam ediyor.miktarı az.1 tane pedin yarısı kirlendi.yerleşme kanaması mı başka bişey mi bilemiyorum ama çok korkuyorum

ınsallah allahm bzm yardmcmz ol bze dayanma gücü wer rabbım nlur
beklerım hrzman tatlm

Aa ne gzl ankaranın neresı cnım sincan canim

Amın cnım ınsallah hpmz o duyguları yasycz bırgün doktora gründün mü cnım hç bı sorun warmı
cnım amelyat olduktan snra hç hamıle kalmadn mı
ınsallah allahm bzm yardmcmz ol bze dayanma gücü wer rabbım nlur
beklerım hrzman tatlm

Aa ne gzl ankaranın neresı cnım

Amın cnım ınsallah hpmz o duyguları yasycz bırgün doktora gründün mü cnım hç bı sorun warmı
cnım amelyat olduktan snra hç hamıle kalmadn mı

merhaba kızlar bende geçen sene düşük yapmıştım sonra 2 ay önce korunmayı bıraktık ama bu ayda olmadı

soğan kürü ovulasyon testi filanda uyguladım ama işe yaramadı malesef erken hamilelik testi yaptım negatif çıktı sanırım bir iki güne adet olurum :KK64:

soğan kürü ovulasyon testi filanda uyguladım ama işe yaramadı malesef erken hamilelik testi yaptım negatif çıktı sanırım bir iki güne adet olurum :KK64:
merhaba kızlar bende geçen sene düşük yapmıştım sonra 2 ay önce korunmayı bıraktık ama bu ayda olmadı
merhaba tatlım oncelıkle gecms olsun allahım o acıyı bda yasatmasın sana sogan kuru ıncr kuru kecı bynuzu kuru bunları uygulasakta hersey allahtan bebegım rabbım hayrlı zamanı beklıyo :KK1:inş bzmde olcak emn ol gel buraya shbet muhabbet ederek kafamzdan bebek dsuncesını atalım

Allah razı olsun canım ümitsiz değilim daha yeni sayılırız çünkü. biz ne yaparsak yapalım vakit saatin gelmesi lazım ben düşüğe hamile kalmadan önce doğ. kontr. hapı kullunıyodum sonra çevremde zor hamile kalanları görünce amaaaaan bakalım ne zaman kalırım demiştim bırakır bırakmaz hamile kaldım hemde hiç ekstra bişey yapmadan

ama kısmet değilmiş tabi :KK30: Rabbim ne verirse hayırlısını versin
Allah razı olsun canım ümitsiz değilim daha yeni sayılırız çünkü. biz ne yaparsak yapalım vakit saatin gelmesi lazım ben düşüğe hamile kalmadan önce doğ. kontr. hapı kullunıyodum sonra çevremde zor hamile kalanları görünce amaaaaan bakalım ne zaman kalırım demiştim bırakır bırakmaz hamile kaldım hemde hiç ekstra bişey yapmadan
aaa cok guzel ya negzel hamıle kalabılıyosun buna ssevnmemz lazm bnce:KK73::KK25:

hayırlı olsun topiğin canım, inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla salih evlatlar nasip eder. Rabbim ümidimizi kaybettirmesin, vesileler versin inşallah. Allah ol dediği zaman oluyor, kimisi burada şu kür bu kür bu ilaç şu ilaçla hamile kaldım diyor, ancak hepsi Allah'ın vesilesi. Rabbim sağlık sabırlık versin hepimize.

hayırlı olsun topiğin canım, inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla salih evlatlar nasip eder. Rabbim ümidimizi kaybettirmesin, vesileler versin inşallah. Allah ol dediği zaman oluyor, kimisi burada şu kür bu kür bu ilaç şu ilaçla hamile kaldım diyor, ancak hepsi Allah'ın vesilesi. Rabbim sağlık sabırlık versin hepimize.
cook saol cnm tesekkurler hosgeldınn:KK54:aynene dedıgın gbı cnm inş bır gun bzde hamıle olurz hepbrlıkte bu topıkte:KK68:

bu arada ben de kendimden bahsedeyim, yaklaşık iki buçuk yıldır evliyim bende, ;) bir buçuk senedir bebek istiyoruz inşallah nasip olur. bu süre içinde 2014 mart ayında doktora gittik, doktor klomen tedavisine başladı o ay bir ay gidebildim sadece sonucunda kimyasal gebelik geçirdim. doktor o arada eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığını söyledi, bizde akışına bıraktık ama birtürlü tutturamadık. geçen ay yine gittik bayan doktor yumurtalarımın gelişmediğini söyledi, sanırım stresten ve beslenmeme dikkat etmiyorum. klomene başlayacağız dedi ama ben çalıştığım için habire yumurta takibi için izin alamam maalesef gidemedim. bende incir kürü ve havuç kürüne başlayacağım ;) ama eşim benden hızlı benim incirleri bitirecek bu gidişle. benim adet günlerimde son üç aydır çok değişti, önceden 30 günde olurdu, şimdi 28-25 arası değişiyor. yılbaşında çoğu kişi mutlu haberi almış ama maalesef ben adet oldum, ondan yumurtlama günü de dahil akışına bıraktım herşeyi.

bu arada elacım, topiğini açtığını, inferlitede esesin sayfasında açtığını öğrendim, ilk siteye girdiğimde onun sayfası dikkatimi çekmişti,takip ediyordum sayfasını, beni de eklemişti listesine, iki ay önce biraz bebeğim olmuyordiye dert yanmıştım, bilmiyorum ondan mı yada profilimde geçen yazıdan mı beni çıkarmış listesinden, çok üzülmüştüm, sanal filan ama , ben yazacak birşey bulamıyordum. çünkü herşey Allah'ın izniyle, kalbimiz atıyor, kanımız dolaşıyor bedenimizde, spermle yumurtayı biz birleştirmiyoruz ki, neysee.. ben sayfayı izlemeye devam ediyordum ama kendisi bile girmiyorsa ben de onun sayfasına takılmayacağım artık. :) bu konuda strese girmeye lüzum yok, sonuçta sanal bi ortam burası, :) dualaşalım, dertleşelim bu değilmi amaç...

Back