BİZİMDE ARTIK MELEGIMIZ OLSUN ISTIYORSANIZ BUYRUN TOPIGIME KIZLARRR

bende öyle teselli ediyorum kendimi işte Allah isteyen dilen herkese hayırlısıyla nasip etsin
AMİİİİİİİİİİİN CNM AMİN
VARYA SUAN BZM YAPAMADGMZI SEN YAPIYOSUN ATMSSN KAFADAN OHHHH sepr valla en guzelı akısına brakmak bn ne kkadar dsunmuyorm desemde ılışkı esnasında nasıl dua edyorum bu sefer tuttu dye allahm herkese hayrlısını versn allahm herkese o dunyann en guzel mıs kokulu mınıklerını bzmde kucagmza versn inşallah sabredıp beklıycez eldn hcbsey gelmyo sende hcbr sekılde kafaya takma

stres çooook önemli ya ben iki aydır neler yaptım bir bilsen demekki kafaya takmamak lazımmış ben düşüktekinde hiiiiiiiç birşey yapmadım ne yumurtlama gününe baktım ne ayağımı diktim hemen koştum tualete hatta yumurtlama günü diye bişey olduğunu bile bilmiyordum hapı bırakır bırakmaz hiç adet olmadım ama nasip değilmiş işte bu ay kafama takmayacağım çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok diyorum çiftlerin yüzde 81 i ilk 6 ayda hamile kalıyo 6 ay olmadan endişelenmeyim diyorum

aaa olemı cnm eses yapmazdı ole bsey bayadr kndıde grmyo belkı yanlışlık olmustur bsvr takma burası herkesın ıstedgı gbı yazacagı bır yer kımler bebegm olmuyo dye dert yanmıyokı burda bz hepımız bır kalbız yan yana olcaz destek olcazkı bu zor zamnları brlıkte asalım cunku herkes aynı dertten burda el ele verıp knusalım muhabbetler edelım dualar edelım inşallah bzde atlatcaz hccccccc mrk etmeartık senıde burda grmk ıstyorum cnm

sen supersn cnm yaaa ne guzel motıve edyosun kndını sana bayıldım allahm gonlune gre versın tatlım

sen supersn cnm yaaa ne guzel motıve edyosun kndını sana bayıldım allahm gonlune gre versın tatlım

Heeeeppimiz süperiz niye durup dururken kendi vücüdumuzu ruhumuzu strese sokuyoruzki olacak olan olur zaten ben bu ay çok şey öğrendim en önemlisi sen ne yaparsan yap Rabbim ol derse olur ancak. tabikide sen elinden geleni yapacaksın ama dur şunuda yapıyım ay şunu da yapıyım diye kendini yiyip bitirmeyeceksin tamam arkadaş ben günüme dikkat ettimmi ettim ayağımı diktimmi diktim tamam yeter gerisi O na kalmış diyeceksin kenara çekileceksin başka şeylerle uğraşacaksın

yuru be kım tutar senıııııı

pembebaslıklıkız bebegm naptın

Selam caniim hayırlı olsun topiğin inşallah uğur getirsin sana ve tum isteyenlereee

amın cnm saol hsgeldın
Hosbulduk tatlım gelmişken bende kendimden bahsedeyim 20 aylık evliyim hiç korunmadik eşiminde benmde tüm testlerimiz temiz çıkıyo geçen hafta hsg cekildim sonuçlarını yarı almaya gideceğim ona göre yol cizecegiz çok merak ediyorum sonucunu inşallah temiz cikar

ayyyyyy cnm inşallah temz ckar snucun smdı kura n okuycam 4.cuzdeym senn ıcn dua edeyım inş temz ckar tatlm hayılısı

Kızlar yakın bır arkadasımın senelerdır bebegı olmuyordu yapmadıgı sey kalmadı tup bebekte denedı.en son birinin tavsiyesi ıle mersın yapragı otu ıctı su an hamıle :0 hala inanmiyoruz daha cok yeni.tabiki rabbim ne zaman ol derse ozaman oluyor ama boyle seylerde vesile oluyor bazen.paylasmak istedim.

cnm allah razı olsun bzmle paylastgın ıcın saolasın

ay soğan kürü benim adetimi de 3 gün geciktirmişti

ben de 4 aydır istiyorum daha gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…