Bizim yasam alanımız ;)

esekerci

birbilenesormaklazm.blogs
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
62
2
36
38
Kırklareli
$IMG_00000022.webp

$IMG_00000019.webp

$IMG_00000018.webp

$IMG_00000020.webp

Kızlar burada gördüm sizinkileri bende paylaşmak istedim
Lütfen dürüst bir şekilde yorumlarınızı yapın her tür eleştiriye açığım :21:
Allah herkese evinde ağız tadiyla oturmayi nasip etsin
:nazar::16:

Eklentiler

• $IMG_00000017.webp
    $IMG_00000017.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 188
saglicakla yasayin evinizde cok güzel ferah odaniz.
yalniz masanin arkasindaki duvar cok bos kalmis oraya büyük güzel bi ayna yada güzel bi taplo asabilirsiniz.

cok sade ve guzel tatlım ben yalnızca duvara kırmızı bır tablo gerekır dıye dusundum....acık olun dedınız dıye soyluyorum hem renk katar kırmızılı somonlu yesıllı bır tablo

benim evin şekli ile oturma düzeni tıpatıp:)
tek önereceğim.
ikili ve üçlü koltukarın birleşim noktasına bir köşe sehba koy üzerine de canlı çiçek ya da bir ışıklandırma.
ben de hala ayna alamadım ama o yemek masasının oraya benim de bir ayna koyasım var bence sen de al bi tane:)
güle güle otur güzel ferah bir odan var

benim evin şekli ile oturma düzeni tıpatıp:)
tek önereceğim.
ikili ve üçlü koltukarın birleşim noktasına bir köşe sehba koy üzerine de canlı çiçek ya da bir ışıklandırma.
ben de hala ayna alamadım ama o yemek masasının oraya benim de bir ayna koyasım var bence sen de al bi tane:)
güle güle otur güzel ferah bir odan var

Tskler kızlar yorumlarınız icin...

Lepiii aslinda o sehpa fikri hic aklima gelmedi bi de annemin evinde ole ivir zivir cok oldugundan inat ettim kalabalik bisi almadim orjinal bi sehpa gorursem aklimda olsun tskler
Masanin oradaki bos duvara da 2 tane farkli yonlere bakan laleler buldum cok soft renkleri var onu dusunuyorum asimetrik asabilicem :32:

Çok hoş görünüyor herşey zevkle seçilmiş güle güle sağlıkla kullanın inşallah :)

Sadece nacizane fikrim salona girişteki halınızı masanın altına koysanız daha hoş olur sanki

güzel bi ev, güle güle oturun. tv ünitenin rengi de beyaz olsaymış daha güzel görünürdü ama böylede hoş :) sağlıcakla oturun..

ay koltuklarınız inanılmaz rahat görünüyor ne güzel. güle güle oturun evinizde. tv ünitesinin rengi biraz koyu geldi bana. onun dışında çok hoş görünüyor.

koltuklara ve kumandalıga bayıldım çok iç açıcı ferah bir ev gülü güle oturun...
:nazar:

çok ferah takımın ve sehpan çok güzel.açıkça fikirlerimizi sorduğun için çekinmeden söylüyorum.tek keşke dediğim tv ünitesi ve gümüşlük rengi belki farklı olabilirdi o kadar.biraz koyu gibime geldi.güle güle otur :)

Pofuduk pofuduk koltuklara bayilirimmmmmmmm. Salonun gercekten cok ferah ve guzel. :nazar:
Arkadaslara katiliyorum tv unitesi baska renkten olsaydi cok daha ferah olurdu :34:

Back
X