Bizim Sitemiz bu değildir! Bu şekilde anılmamalıyız!

o kadar ayrıntılarla anlatılmış ki bazı şeyelr demekki burda bayağı vakit geçirilmiş neyin nerde olduğunu bazılarımızdan daha iyi biliyorlar hatta sayelerinde reklamlarından bayağı bir ziyeretçimiz olacakkaydirigubbakcemile3

Meyve veren ağaç taşlanırmışşkaydirigubbakcemile5
Onlar taşlasın..biz düşen meyveleri yiyiyoruz..a.s.

Bu sıtenın nekadar popÜler bı sıte olduĞunu gÖsterır
Önemlı ınsanlar ve olaylar Çıkar ekŞı sÖzlÜĞe bu onun ĞÖsterısıdır yaŞasın ıyık ı kk var Çok yaŞa kazen Çok yaŞa

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
bence hiç önemsemeyin arkadaşlar. onlar ilgi çekmek için yapıyorlar bunları.

sözlüğe allahtan "çişlerinin resmini çekip acaba hamilemiyim kızlar bi baksanıza" die soruyolar yazmamışlar:roflol:

ya kızlar kabul edelim ama bizdede iyi malzeme var:roflol:

kimse otorite deil ki, neye istinaden yorum yapıyorlar "KK" hakkında? ben uzun zamanır misafir kullanıcı olarak bilgi aldım, en sonunda da üye olddum ve bu siteyi çok seviyorum....
istediklerini sölesinler.... vız gelir tırıs giderzemuszemus

sözlüğe allahtan "çişlerinin resmini çekip acaba hamilemiyim kızlar bi baksanıza" die soruyolar yazmamışlar:roflol:

:roflol::roflol:O yokmuymuş ben sadece dolunayı okuyup bırakmıştım:roflol:

kimseyi takmayın bahsedilen siteye üye olun en olumlu düşüncelerinizi yazın, eskiden beridir üyeliğim vardı bende düşüncelerimi yazdım az önce, beğenmeyen KK girmesin kimseyi zorlamıyorlar bence ukalık ve aptallıktan başka birşey değil o saçma yazıları...

KK Sahip çıkın kızlarrr

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3onu bende gormedım bak demekkı odonemde sıtede degıllermıskaydirigubbakcemile3

aboooo çok güldüm valla yorumlara kıskananlar çatlasın muhtemelen erkekler :enbuyukkk:

ya bu arada şu göğüs büyütme topiğinde (göğüs ölçülerimi ne )asuman krausenin çıbıldak resmini koymuşlar benimki o kadar yok benimki ondan az daha büyük arkadaşlar yapmayın etmeyin sadece bayanlar yok bu site bunu unutmayın lütfen dumansız hava sahası değil burası

Boşverin padişahın arkasından bile konuşulur konuşabülürler delikafadulden

türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site..
:)))) çok güldüm yaaaaaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey:teytey:
Yaa kızlar siz çok yaşayın emi, yine çok güldürdünüz beni :içelim:

kizlar valla cok sinir bozucu yazilar gercekten sasirdim:1shok:

en büyük kk kiskananlar catlasin diyorum:enbuyukkk::enbuyukkk:

türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site..
:)))) çok güldüm yaaaaaaaaa

neye gülüyon olumm " kezban, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kız" demiş saagerçi baaada demiş :roflol:

ay kızlar kızmayın ama ben hepsini kahkahalar atarak okudum :kedi:

bunları yazan kişi veya kişiler en ince ayrıntısına kadar didiklemişler siteyi valla herşeyi biliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…