Bizim Sitemiz bu değildir! Bu şekilde anılmamalıyız!

bu topik tepkiden çok ekşi sözlük reklamı gibi oldu bilginize

bazı cumleler dogru gibi geldi ama fazla abartıya kacmıslar cogu seyde

daha önce okumuşrum hepsini....

yazarsalar yazsınlar noolmuşki?

onlar ne düşünürse düşünsünler.....

iy yönde eleştirdikleri gibi kötü yöndede eleştirileceğiz elbette......

Geçen yıl da biri açmıştı yorumarı görüp. Normaldir hele ki ekşi sözlükte hiç bir terimin normal bir açıklaması yok illa yere batırırlar.

Siz de forum için güzel şeyler yazın eşitlenir kaydirigubbakcemile

Misal ben derim ki pro ve naaprosuz üyelerin konu açıp yönetime devamlı eleştiri ettiği forum zemuszemus

iyi veya kötü yazanlar ekşi sözlüğe yorum yapacak kadar önem vermiş değer vermişler KK ya:teytey::hooray:

Kimin ne düşündüğü umrumda bile değil...
Ben kk'yı seviyorum varmı itirazı olan...

içlerin de sadece bir tanesi mantıklı geldi.erkek üye yasak olduğu halde cinsyet bölümün de erkek seçeneğinin olması:)

diğerlerini takmıyorum zaten...

Ahhh ahhhlaelaelaelaelae

Orada erkek seçeneğinin bulunması bazı saftirik erkeklerin üye olurken aaa seçenek varmış diyip aldanıp işaretlemesi sonucu, yönetimin üyeyi hiç aktif etmeden silmesine olanak tanıyor ondan var:1ninca:

Tabi bunu okuyunca saftirikler uyanıklığa girişir o ayrızemuszemus

ekşide başka bir başlık daha vardır

"bir s...i de beğenin arkadaş" diye. :roflol:

üyelerden biri sözlüğün hiçbişeyi beğenmemesini eleştirmişti. yani bu adamlar herşeyi eleştirir, sırf kadınlarkulubü için düşünmeyin. girin ekşi sözlük başlığına orda da maşallah demedikleri kalmamıştır. ekşi güzeldir ekşi iyidir hoştur.

Öncelikle site işyerimdeki pc de açılmıyor,
daha neler var bilemiyorum...
Yani beğenmeyenler bile,hemen hemen her bölümün
alt başlıklarına bile girmişler,
çekemeyenler,iyi olana her zaman çamur atmaya çalışırlar ama
içlerinde hep öyle olmak arzusu yatar...
onun için bu tarz söylemleri dikkate almayın,kızmayın,
bizler, bayan değil insan olarak esefle kınadık ...
ama kafamıza takmaya bile değmez,
Büyük site olmak,adının heryerde anılması kolay değil
arkadaşlar,bunlar her zaman olacak şeyler,
önemli olan azınlıkta olmaları...
sevgiler...

Bir kaç kendini bilmezsin yazdığı yazılar
Dikkate almaya değmez bence :enbuyukkk::enbuyukkk:

bazı eleştiriler komikti:) madem beyenmiyorsun niye hala sitedesin:)

amannn derlerse desinler
neler kaçırdıklarının farkında değillerhihoyyyt
bence onlar burdan atılan erkek üyelerin yazdıklarıdır:roflol:
ben kaç tane arkadaşıma önerdim kk yı ve hepside zevkle takip ediolar sitemizi
biz burda mutlumuyuz mutluyuz gerisi no problem:1closedeyes:

ya bi de eksisozlukten bahsediyoruz yani...
sitenin kurucusu ssg'ye bile hakaretin bini bi para orda
onu da geçtim başbakana cumhurbaşkanına genelkurmay başkanına resmen küfrediyolar yahu....

Ben burada yazılanlara katılmıyorum, buradaki üyelerin çok dürüstçe ve reeldeki gibi gerçek düşüncelerini söylediklerine inanıyorum, örneğin biri boşanacağım diye konu açtığında kimse aa hemen boşan demiyor, herkes T.C. yaşadığının farkında ve toplumumuza uygun reaksiyonlar gösteriyorlar, bekar biri cinsellikle ilgili yorum yaptığı zaman verilen tepkide bu yüzden. Yani burası hayatın ta kendisi..Haa oynayanlar yokmu? Elbette vardır, onlarıda kendi haline bırakacağız.
ıyi veya kötü her türlü eleştiriye açığız, lakin..hakaret boyutunda değil yasakkelime
Neymiş efendim, meslek kariyer topiğinde iki başlık varmışta..eşlerimiz ve mesleklerinde çokmuş...
Yaaa kardeşim biz T.C. yaşıyoruz bilmem farkındamısın?? Bu ülkenin saygıdeğer hanımlarından yüzde kaçı çalışıyor???
Ayrıca kötü söz söyleyene aittir :1closedeyes:

mühimsenecek bişey olduğunu düşünmüyorum. (a)burada olan binlerce kişinin beğenisinimi dikkate alcaz (b)ordaki üç beş kişinin yazdığı olumsuzluklarını mı?
tabiki cevap aaaaaaaaaaa

ya bi de eksisozlukten bahsediyoruz yani...
sitenin kurucusu ssg'ye bile hakaretin bini bi para orda
onu da geçtim başbakana cumhurbaşkanına genelkurmay başkanına resmen küfrediyolar yahu....

Çok ciddiye aldılar bende dedim amazemuszemus

...

Dolunaydaki sidik sürenleri görmüş biri gitmiş yazmış normal bende onu PG de ki yazımda yazmıştım ama bu tüm forumu lekelermi az sakin olun yazemuszemus

Gercekten burada paylasım yapıpta daha sonra bu sekılde sıtemızı kotulemelerı cok yanlıs şiddetle kınıyorum..

boşverin gitsin kimin umrunda burayı bilen bilir gerisi yalan.....

Ben çok önceden görmüştüm bu yorumları...

İyi yorumlar varken kötü yorumların da olması normal...

Bence çok kafaya takılacak bir şey değil, sitemizi tam anlayamayanların yorumlarıdır bunlar...

yüzümde buradan öğrendiğim patates maskesiyle okudum ii güldüm ama:roflol:
demekki ben işe yaramazın tekiyimCADIARZU
kadınlara özel bi alanda bilgi alışverii yaptığım için hernesekaydirigubbakcemile2
ben kendi adıma burdan çok şey öreniyorumsositososito
ve bura gerçekten içtenlikle gülümsüyorum opuyorumnanaktan
varmı bundan güzeli yaffff:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…