Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş te bunlarda bizim mobilyalarımız sonunda bitti çok keyifli ama çok yorucu oldu perdelerimiz ve halılarımız kaldı :)
Eki Görüntüle 699899 Eki Görüntüle 699900 Eki Görüntüle 699902 Eki Görüntüle 699903
canım güle güle kullan hoş görünüyorlar. Ne kadara aldığınızı sorabilir miyim bu ürünleri ? biz de şuanda sadece salon koltuklarımız kaldı almadığımız çok keyifli gerçekten.
canım yatak odası 4.200 TL
yemek odası 2.800 TL
salon takımıda 2.200 TL
çok araştırdık hem gönlümüze göre olsun hemde bütçemize uysun diye güzel olmuşlar ama dimi ? :)))
Güle güle oturun yemek odası ve koltuk takımını çok beğendim fiyatları da çok uygun. Ben de artık bu mobilya işine çok para vermemeye karar verdim o kadar ünlü markalardan 5-6 bine koltuk takımı alıp bir yıl içinde deforme olan da gördüm daha ucuza alıp yıllarca kullanan da. Zaten bir mobilyayı 15-20 yıl kullanmak da eskide kaldı artık modelini beğendiğim biraz da sağlam bir şeyi alıp 7-8 yıl kullanayım hesaplı olsun yeterli diye düşünüyorum fiyatı da ilk alırken.
iş te bunlarda bizim mobilyalarımız sonunda bitti çok keyifli ama çok yorucu oldu perdelerimiz ve halılarımız kaldı :)
Eki Görüntüle 699899 Eki Görüntüle 699900 Eki Görüntüle 699902 Eki Görüntüle 699903