Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bizim mobilyalarımızzz :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

melody12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
29
0
16
İstanbul
iş te bunlarda bizim mobilyalarımız sonunda bitti çok keyifli ama çok yorucu oldu perdelerimiz ve halılarımız kaldı :)

$797_1.webp$amoana.webp$papira-koltuk-takimi-0ed2befb4c7640e9bc08526cc3c76abe.webp$papira-koltuk-takimi-74ff8fd9f9f140f694ac861d1baaac5b.webp

canım güle güle kullan hoş görünüyorlar. Ne kadara aldığınızı sorabilir miyim bu ürünleri ? biz de şuanda sadece salon koltuklarımız kaldı almadığımız çok keyifli gerçekten.

canım yatak odası 4.200 TL
yemek odası 2.800 TL
salon takımıda 2.200 TL

çok araştırdık hem gönlümüze göre olsun hemde bütçemize uysun diye güzel olmuşlar ama dimi ? :)))

Salon gayet uyumlu olmuş ama yatak odası da keşke uyumlu olsaydı , ben iki renk mobilya sevmiyorum güle güle kullanın Allah bizede göstersin inşallah

canım yatak odası 4.200 TL
yemek odası 2.800 TL
salon takımıda 2.200 TL

çok araştırdık hem gönlümüze göre olsun hemde bütçemize uysun diye güzel olmuşlar ama dimi ? :)))

güle güle otur tarzını yansıtması içine sinmesi önemli ağız tadıyla oturun inşallah. ben de şuanda eşyalarımı aldım kamuoyu araştırması yapıyorum ne ne kadara alınır diye o yüzden sordum yoksa güzeller güle güle otur.:21:

hayırlı olsun canım eşyaların çok uyumlu ve çok güzel güle güle kullan:16:

Güle gülee oturun canım :31: Oturma odasıı takımı çok hoşuma gitti, yatak odası sade olsaydı daha güzel olurdu sanki ama bu da güzel :31:

Güle güle oturun yemek odası ve koltuk takımını çok beğendim fiyatları da çok uygun. Ben de artık bu mobilya işine çok para vermemeye karar verdim o kadar ünlü markalardan 5-6 bine koltuk takımı alıp bir yıl içinde deforme olan da gördüm daha ucuza alıp yıllarca kullanan da. Zaten bir mobilyayı 15-20 yıl kullanmak da eskide kaldı artık modelini beğendiğim biraz da sağlam bir şeyi alıp 7-8 yıl kullanayım hesaplı olsun yeterli diye düşünüyorum fiyatı da ilk alırken.

Güle güle oturun yemek odası ve koltuk takımını çok beğendim fiyatları da çok uygun. Ben de artık bu mobilya işine çok para vermemeye karar verdim o kadar ünlü markalardan 5-6 bine koltuk takımı alıp bir yıl içinde deforme olan da gördüm daha ucuza alıp yıllarca kullanan da. Zaten bir mobilyayı 15-20 yıl kullanmak da eskide kaldı artık modelini beğendiğim biraz da sağlam bir şeyi alıp 7-8 yıl kullanayım hesaplı olsun yeterli diye düşünüyorum fiyatı da ilk alırken.

bende aynı senin gibi düşünüyorum canım nasıl olursa olsun belli bir zaman sonra zaten sıkılıyoruz yada modası geçiyor o yüzden bizde güzel ama uygun fiyatlı olanları aldık sonra çabuk eskise bile üzülmem bir sürü para verdim demem

salon takımınız harika fiyatı da 2200 ise gerçekten uygun nerden aldınız acaba =))
bi de koltuklar yatak oluyor mu

aşkla kullanınnn güle güle oturun =)))

Back
X