Kızlar sure ne zaman bitiyordu
Benimde az kaldı kendimi es geçtim şimdilik en son okucam insallahcumartesi gibi bitecekti sanırımaz kaldı benimde bitirmeme
Canım, ben yarın 17.00’ye kadar takip edebilirim. Sonrasında haftasonuyla birlikte 1-2 gün tatil yapacağım. Listeyi takip edemem.Kızlar sure ne zaman bitiyordu
Tamam canim inşallah biter o zamana benimCanım, ben yarın 17.00’ye kadar takip edebilirim. Sonrasında haftasonuyla birlikte 1-2 gün tatil yapacağım. Listeyi takip edemem.
sadehayatt06 Soonnn ağzınıza sağlık kızlar ❤
kahvecibaby canım çok teşekkürler. ben de sağlıklı bir gebeliğin olsun diye sana okuyacağım ❤❤
hangi hastaneye gideceksin canımBu arada pazar günü İstanbul’a kadın doğum doktoruna gideceğim. Bu son gideceğim profesör, inşallah artık derdime bir çare bulabilirim
bende okudum hepinize ama etiket yapmadim canlar k.bkmayin isimlerinizi bilmiyorum nickinize gore okudum rabbim kabul etsin niyetlerimizi insallahKızlar ben hepinize sayısız okudum. Etiketlemedim sizleri.okumadı sanmayın
canım hastaneye değil özel kliniğe gideceğim, süleyman akhan'a. ilişkide vulva girişinde çatlak oluyor bende, 3 senedir çaresini bulamadılar. son umudum artık bu doktor.hangi hastaneye gideceksin canım
inşallah derdine çare olur arkadaşımcanım hastaneye değil özel kliniğe gideceğim, süleyman akhan'a. ilişkide vulva girişinde çatlak oluyor bende, 3 senedir çaresini bulamadılar. son umudum artık bu doktor.
inşallah canım ❤inşallah derdine çare olur arkadaşım
İnşallah Rabbim o doktor aracılığıyla şifa verir sana güzel haberlerle dönersin canımcanım hastaneye değil özel kliniğe gideceğim, süleyman akhan'a. ilişkide vulva girişinde çatlak oluyor bende, 3 senedir çaresini bulamadılar. son umudum artık bu doktor.