kahvecibaby canım senin için okudum, Allah kabul etsin inşallah dilerim, güzel bir hamilelik geçirir, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ❤❤❤
Yemegimi yiyim son bir kisim kaldi kuzum❤
tamam cicim, afiyet olsunYemegimi yiyim son bir kisim kaldi kuzum❤
Son dört kişi kaldı akşama bitireceğim inşallah
Canım okuyorum ben listenin ekran fotosunu aldım girmiyorum moralim çok bozuk da biliyorsunuz negatif oldu benim
Aaaaaaaaa benim haberim yoktu canımCanım okuyorum ben listenin ekran fotosunu aldım girmiyorum moralim çok bozuk da biliyorsunuz negatif oldu benimaklınız kalmasın hepinize okuyorum
Ağzına sağlık kuzum, Allah kabul etsin inşallahalsem senin için de okudum konuyu açıp ilgilendiğin için sana fazladan okudum☺ Allah razı olsun canım listeyi tamamladım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ağzına sağlık canımPiXiEE Mavibirumut Hemsirecik Kara_gozlum alsem kızlar hepiniz için okudum Allah kabul etsin inşallah tez vakitte bebeklerimizin haberlerini verelim birbirimize ❤
yeni grup yokmuPiXiEE Mavibirumut Hemsirecik Kara_gozlum alsem kızlar hepiniz için okudum Allah kabul etsin inşallah tez vakitte bebeklerimizin haberlerini verelim birbirimize ❤
Canım, ben biraz uzaklaşacağım forumdanyeni grup yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?