yuppii yuuuuu :)Ta daaaaaaaaaaaa
Kızlar yeni bir esma ile buradayım
Bu sefer kişi başı sayı vererek okuma yapalım diyorum. Kısa, hemencecik ve net biten şeyleri severim
Devamlı okuduğunuz için sizleri direkt ekledim. Başka kimseyi eklemeyeceğim çünkü okumuyorlar, bildirim gelmedi diyorlar, birden çıkıyorlar filanHalbuki bir sorumluluk alıyorsan bildirim beklemeyeceksin, kendine okutup da listeden çıkmayacaksın Ama sizlerden katılmak istemeyen olursa darılmam ❤ 2 kişi bile kalsak birbirimize okuyalım yeter.
Bu sefer "YA EVVEL" esmasını okuyoruz.
Esmanın açıklamasında şöyle diyor: "El Evvel Ebced değeri ve zikir saati:El-Evvel esmasının zikri (37) adettir.Zikir saati Güneş, günü Pazar’dır.El Evvel Büyük ebcede göre hesaplanıp (37×37=1369) olarak okunması da tavsiye edilmektedir. El Evvel ismini her gün veya her namazdan sonra (37) kere zikreden kimse,Cenab-ı Hak tarafından bütün istek ve ihtiyaçlarına kavuşturur.Duası kabul olur. Evladı olmayan kimse dört cuma üst üste “Ya Evvel” diye samimiyetle zikretse, Allah yanında duası kabul olur ve eğer tıbbi bir engel yoksa, Allah’ın izniyle ve kudretiyle çocuk sahibi olur."
1369 diyor ebced değeri için ama küsurlu okumak zor oldu bence, o yüzden kişi başı 1500 tane YA EVVEL okuyalım diyorum ben. Hemencecik bitecek, pat diye biter şu 3 gündemaksat birbirimiz için dua etmiş olalım ❤ Zaten hepimiz gebe kalmak için okumak istiyoruz, dua belli duyan belli
Listemiz şu şekildedir ve ekleme alınmayacaktır (üzgünüm)
Mrvyvz4832
Soonnn
memurhanim
sagliklihayat
PiXiEE
Mavibirumut
Mucizemm222
Hemsirecik
Kara_gozlum
alsem
(Bu esma zikrinden sonra KK'den biraz ayrılacağım çünkü sürekli buradayım ve düşünmemeye çalıştıkça daha da düşünmeme sebep oluyor)
Allah razı olsun canım benimben başladım bile okumaya
bu arada tüp bebek ve önemli 1-2 günü olan arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam öbür topikten sizleri ilk 3 sıraya yazdım. önce size okuyalım ki dualarımız destek olsun
evet canikomYani sayıdan düşülmeyecek 1500 okuyup okudum mu dicez
Zor anlıyorum kız kusura bakmaevet canikom
yok kız ne kusuru, aşkolsunZor anlıyorum kız kusura bakmabazen beynim yanıyor işte
evet canımYani her birimiz sırayla birine 1500 mü okuyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?