Premature Bebekler bizim hikayemizide okurmusunuz

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım benim allahım sanada kardeşinede uzun ömür versin...tabi annene babanada..dualarım seninle. bende prematüre annesiyim...bende buradab doktoruma çok teşekkür ediyorum çünkü bebeklerim prematüre ama öyle olmadılarr...

Canim benim yazmakla iyi etmissin tabi icini döküp rahatlamissindir birazda olsa,iyiki acmissin.. burda nice (ben dahil( herkeze örnek oluyorsun o kücük yasinda aldigin sorumluluklarla duyarlilginla.Kendinle Gurur duyabilirsin.hakkinizda hayirlisi olur insallah canim ve acil sifalar kardesinede anneciginede hersey gönlünüzce olur insallah..

Merhabalar nasılsınız abalalarım melekleriniz nasıl inşallah onlarla birlikte cennete girceksiniz öteki dünyada çünkü gerçekten çok zor bir imtihan prematüre ailesi özellikle de annesi olmak.Son gelişmeleri yazayım istedim kardeşim evde şimdilik malesef beyni su topluyor olabilirmiş salı gün emara girecek dua edin çıkmasın öyle bi şey artık gücüm kalmadı kardeşimi kucağıma alıp bir otobüse herhangi birine binip gitmek istiyorum uzaklara çok uzaklara.Biliyorum imtihan biliyorum geçecek biliyorum ama bilmek yetmiyor o acı çektikçe hep keşke ben hasta olsam diyorum o iyi olsa.:gitme:ıçim çok dolu dua edin lütfen.

Allah yardımcınız olsun kardeşim,Rabbim şifalar versin;çok zor bir durum.Çok dua edin Allaha,O herşeye kadir.Sakın ümidinizi kaybetmeyin;hastalığı nedir bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda şifa bulur.Allah sabır versin.

afedersin canım yazmışsın ya rahatsızlığını.tekrar geçmiş olsun Allah şifalar versin.

Tam olarak sağlığına kavuşması biraz zor da(Rabbim isterse tabii olur ama) en azından yeni hastalıklar eklenmesin bizde huzur bulalım artık.Arkadaşlar bie yere çağırıyo bırakıp giemiyorum annemin gönlü olmuyo gitmeme devamlı yanlarında oturuyum istiyor ben onalrı falan geçtim artık iyi olsun yeter ben ne kadar hayata barışık omaya çalışırsam annemde beni bıktırmaya çalışıyo o derece keşke biraz güçlü olsa benim de onun çocuğu olduğumu ve 16 yaşında olduğumu untmasa.:gitme:

Kıyamam canım sana ya sende bunalmışsın haklısında daha küçücüksün her nekadar çok olgun olsanda eminim annen bilinçli yapmıyordur bulunduğu durumdan ruh halinden farkında bile değildir seni bunalıttığının.Kardeşinin durumuyla ilgili haber vermeyi unutma bizlere bu günlerde gelir geçer elbette

sabah sabah beni ağlattın ya senin yaşında olupta senin olğunluğunda olan başka biri varmı acaba teprik ediyorum canım seni.

muhakkak bilerek yapmıyor ama 1,5 yıldır sosyal hayatım bitti onun yanında bir sürü sıkıntı falan ben bi kardeşimin olmasını o kadar çok istemiştim ki doğmadan bile çok sevmiştim onu hasta olmasına gözümün önünde kan alınıp çatlarcasına ağlamasına dayanamıyorum hele onu ameliyathaneye göndermek çok acıydı benim için ama o bana by by yapıyordu çak yapmaya çalışıyordu giderken ben bütün gücümü ondan alıyorum bugünlerde uzattığımız nesneyi tutuyor su biberonunu 2 eliyle kaldırıp her ne kadar beceremese de kendisi su içmeye çalışıyor balon oynuyoruz bunlar iyi şeyler çok şükür. O benim küçük meleğim ablasının hayatının anlamı o ben sağlıklı olsa çook sevcektimde böyle olunca değişirmi ne olursa olsun o benim kanım canım. Dünyayı ayakları altına sermeye gücüm yetse yaparım. Allahın izniyle iyi olursa çok şükür eğer de olmazsa gücüm yettiği sürece ona bakarım Allahın izniyle. Sadece şu gençlik ruhum sabır edemiyo bazen o zaman kötü oluyorum malesef bunalıyorum ölmek istiyorum çekip gitmek istiyorum keşke olmasaydı bu çocuk diyorum herkesten nefret ediyorum ama geçiyo çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…