Bizim evin halleri:)))

ben de çocukların odasında tv izlemediğim için salonda geçiriyorum vaktimin büyük kısmını,
bu yüzden de ortalık çok dağılmasın diye bi koltukta tutmaya çalışıyorum onları,
şimdilik tabi:1rolleyes:

Hale biberon altında destekli beslenme halinde,Sare altı açık halde keyifte klasik bir sabahta,
"Bizim evin halleri:)"..

Maşşallah diyorum ben bu yakışıklı oğlanlara Şeniz çok şekerler nasılda dağıtmışlar odayıakannehirkaydirigubbakcemile3

masallah kuzulara süperler yahu cıtır cıtır ye fıstıklar
hymarry valla kızının bacakları güzelmıs heee uzun ince masalllah

bu da benim evin halleri :))) herşey ama herşey yere düşüyor ama ben eğilip alamıyorummm.. yerçekiminden nefret ediyorum bu aralar :)

Son düzenleme:
ay bayıldım bu foruma ne kadar güzel yüzümde bi tebessüm oluştur hemencecik
tüm bebeciklere maşallah yakışıklı olan ali ve ömer
bide iki güzel kızlara tabi
kevser senin bebeklerine de tabi ama resim göremiyorum
hepsine binlerce maşallah takip edicem bu topici

benim henüz bebişlerim doğmadı canım ya,ama ytattığım yerden etrafı nasıl dağıtıyoru onu çekmiştim ama beceremedim buraya koyunca çook büyük oluyo :kedi:

teşekkürler kızlarr,
bu evin halleri örneklerini beraber çoğaltıp gülümseyelima.s

kevsercim fotonu ben de göremedimm,çok merak ettimm amaa

benim henüz bebişlerim doğmadı canım ya,ama ytattığım yerden etrafı nasıl dağıtıyoru onu çekmiştim ama beceremedim buraya koyunca çook büyük oluyo :kedi:
hımmm anladım canım
ozaman sana hayırlı doğumlar dileyim ben laelaelaelaelae

teşekkürler kızlarr,
bu evin halleri örneklerini beraber çoğaltıp gülümseyelima.s

kevsercim fotonu ben de göremedimm,çok merak ettimm amaa

evet siz çoğaltın ben bekarım
ama çok hoşuma gitti çok güzeller böylekaydirigubbakcemile5

yandın kızım senin evin telefonları susmaz bu oğlanlar yüzünden...kızlar rahat bırakmaz bunlarıııı....

ya kızım bu arada hiç mi yorulmuyon sen...sabahın 6 sında uyusana şu fotolarla uğraşcaana...

yandın kızım senin evin telefonları susmaz bu oğlanlar yüzünden...kızlar rahat bırakmaz bunlarıııı....

ahhh o eskidendi kayracığımmm artık cepleri olurrr

ya kızım bu arada hiç mi yorulmuyon sen...sabahın 6 sında uyusana şu fotolarla uğraşcaana...

kız mamaya kalktımm koydum ...sonra uyudummmm

Bu kadar güzel çocuk olur mu? Hem de 2 tane birden size denk gelmiş.
tşk.ederim cnm rabbim sizlerede nasip etsin

ay Allahım maşşallah çokgüzeller hele o üstteki hangisi bilmiyorum ama cnm çok fena olucak büyüyncee

ilk resimdeki ise ömer cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…