Bizim evin halleri:)))

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
Hymarry arkadaşımın fikri bu arkadaşlar ilk resimler benden kızlar sabahki ilk halimiz

Son düzenleme:
Ali'yle Ömer'i görmek istiyorum, ama resimler yok.

Bendemi bir sorun var acaba:sm_confused:

Ömer Fanclup kurucam yakında:lepi:, çok yağuşuhlu sıpa:asigim:

Ben bu Ali ile Ömeri 24 saat izlerim, aramızda para toplayıp evlerine kamera sistemi mi döşesek acaba :)

ay ben Ömeri ali , aliyide ömer olarak biliyormuşum.

Aliii, hastayım sana:lepi::asigim:

Ali sabah sabah keyfimi yerine getirdi o bakışlarıyla gülüşüyle öpüver benim için yerimseniben
Allah uzun ömürler versin

artık bezleri bile oyuncak yerde onların oynadığı bezler

Son düzenleme:
evi birbirine katıyolar ıslak mendilden bezlere kadar oyuncak onlara örtülerimi çekiyolarr

ben de evim dağılsın istiyorummmmm.... ben de 2 cadıyla temizlik yapmak isiyorumm, böyle arife günlerinde yatmak fena koydu bana yaww :hulya:

ben de evim dağılsın istiyorummmmm.... ben de 2 cadıyla temizlik yapmak isiyorumm, böyle arife günlerinde yatmak fena koydu bana yaww :hulya:

ağzımdan aldın bende istiyorum aynındaaaaaan kaydirigubbakcemile5 maaşallah ben pek yazmasam da bayılıyorum senin bebeklere Allah bağışlasın kaydirigubbakcemile3

kevserim cnm benim iki cadı ile ancak 6 sene sonra temizlik yaparsın

ben hiç bişey yapamıyporum eşimi bekliyorum gelsinde iş yapem

evi talan ediyolar topluyorum sepete koyuyorum

hoppp deviriyolar ...kablo görmesinler bak laptopun şarjı takılı üçlü prizi peteğe sıkıştırdım onu bile yakalamaya çalışıyorlar

bu arada benden başka resim koyan yok yaaa koymayacam artıkın yaww

ağzımdan aldın bende istiyorum aynındaaaaaan kaydirigubbakcemile5 maaşallah ben pek yazmasam da bayılıyorum senin bebeklere Allah bağışlasın kaydirigubbakcemile3

amaaaan evler bi dağılıyor şimdiden kii ne dağılmak,
ama bu kadarı bende şimdilik yok,
ama kzılar eveeeettt ben de istiyooommm:hulya: kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…