Kız İsteme Bizim Erken Ama Mutlu Haberimiiiz :))

qlsmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
118
0
66
Ankara
Selam Bayanlaaar Çok erken söylemiş olucam ama az çok bizim kız isteme söz filan tarihlerimizde yavaştan kesinleşiyor artık. temmuz da olacak hepsi sevgilim ve ailesi yurt dışında oldukları için anca o zaman gelebilecekler o yüzden de herkes şimdiden planlar yapıp hayaller kurmaya başladı bile sanırım içlerinde en rahatı benim yok mudur benim gibi daha önünde aylaaar olan arkadaşlar :))

Merhaba canım benim de tam belli değil ama seneye felan düşünüyoruz yazın tanışıcaz yavaşta ailelerle allah kısmet ederse şubat mart gibi seneye. :) Bende ağustos çok olsun isterdim yıl dönümümüz fakat şartlar el vermiyor. eee evlenme teklifini aldınmı ben daha onuda almadım

İkiniz içinde hayırlısı olsun kızlar hep böyle mutlu olun

Amin canım inşallah bende bir gün burda mutluluğumu haykırırım :)

Biz de haziranda ailelerimizi tanıştırmayı düşünüyoruz artık isteme ve söz olur sanırsam ondan sonra ekim en geç kasım gibi de nişan yapmak istiyoruz.

Allah mutluluğunuzu bozmasın İNŞALLAH canım bizim işlerde biraz tuhaf geliştiği için teklifi önceden alamadım ama umudum var sanırım yaza alıcam tabi inşallah o böyle şeylere önem verdiğini bi konuşmamızda tesadüf çıtlatmıştı da ordan geliyo bu güven boşa çıkmaz inşallah

Biz de haziranda ailelerimizi tanıştırmayı düşünüyoruz artık isteme ve söz olur sanırsam ondan sonra ekim en geç kasım gibi de nişan yapmak istiyoruz.

Allah gönlünüze göre versin canım inşallah istediğiniz gibi olur

İnşallah ikimiz de hiç unutamıyacağımız bir teklif alırız canım benim...

ayy inşallah inşallah ağzından bal damlıyo şekerim

Ben konsepti kestirebiliyorum ama zamanı ve nasıl olucağını nasıl bir yüzük alıcağını felan acayip merak ediyorum. Bazen laf atıyorum sevdiceğime o gün söyle tırnaklarıma oje felan süreyim hazırlıklı olsun oldu canım istersen sölim zamanını felan diyor ama ben çok merak ediyorum

haha oda iyiymiş sen az çok tahmin edersin zaten yada şöyle yap her buluşmada ojeni sürüp git eksik olmasın bizimki de yüzsüz yüzsüz geçen gün ben senin beğeneceğin yüzüğü nerden biliyim biraz tarif et de ona göre alırım diyo DD

oooo biz onları geçtik kuyumcunun önünden geçerken söyledim hepsini hos kesinlikle zevkime hitap etmez bey efendi ama olsun etsin de ne diyim :) insallah şaşırtırlar bizi :) :)

oooo biz onları geçtik kuyumcunun önünden geçerken söyledim hepsini hos kesinlikle zevkime hitap etmez bey efendi ama olsun etsin de ne diyim :) insallah şaşırtırlar bizi :) :)

kız ben tarif bile edemedim utandım sen iyisin valla bi de göstermişsin

valla 5 sene dir konuşuyoruz hoş bu gidişle biz bi 5 sene daha devircez de valla söylesemde nato kafa nato beğin hala tık yok :)

Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım ve 1-2 hafta içinde 3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımın anne babasıyla tanışıcam. Tanışma evde olcak, sizce ne giymeliyim? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

Ben de erkek arkadaşımla 5 yıldır görüşüyorum. Aynı sınfta okuyoruz. Ailesiyle değil tüm sülalesiyle tanıştım.. O da benim ailemle tanıştı. Babamla da acil ameliyat olmuştum o sırada tanıştılar hastanede ama bir daha konusu açılmadı :) Tabi baba yüreği lafını bile etmiyor konunun.
Sevgilim geçenlerde konuyu açtı ekim gibi nişan yapalım diye.. :) Benim de çok var ama şimdiden yüreğim pırpır. bir ton sorular uçuşuyor aklımda :) Siz de benim gibisiniz.. Heyecan dolu :)

e o zaman bize şimdiden hayırlı olsun demek düşer o sorular söz nişan filan olana kadar bitmiycek boşuna kendimizi yormayalım bence

Bence de biteceğe benzemiyor.. Her şey de farklı bir heyecan ve tat var. Yaşamak lazım doya doya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…