- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
...Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez...!!!
ben bu sözleri biricik askima yaziyom ben o yolarda yanarken sen nerdeydin ben hasretdile yanarken sen nerdeydin beni vurdun ehhhh zalim seni sevdim....
ya sen ne yaptın...!!!
Aklımı başımdan , ömrümü canımdan, kalbimi alıpda gittin...
Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep sen olursun...
Herkes neşe icindeyken senin boynun bukulsun, gecsin butun omrun aglamakla gecsin, gozlerinden yaslar hic eksik olmasin, kulaklarin dikansin guzel soz duyamasin, kor olsun o gozlerin hayati goremesin, azraili bekleyesin canini almasi icin, en sevdigin elbisen tabutuna sarilsin, dilerim allahtan cehennemde yanasin, kiyamete kadar insallah surunursun, dilerim senide zalimin biri sevsin, hala unutmadim bana verdigin sozleri, ellerimi tututp o ask yeminlerini, bumuydu senin bana olan yuce sevgin, sevgim nefrete dondu Allah belani versin, sildim seni artik yoksun benim icin, en buyuk yalanlar sendeymis meger, beddualar ancak senin gibilerine değer...!!!
SEVDİM SENİ SEVMEZ OLAYDIM
aLıntıdır...