hayırlısı olsun arkadaşım bol şans:1hug:günaydın arkadaşlar..... evet bizede tüp bebek yolu göründü....endometrozis(çikolata kistinden) dolayı laparoskopi ve açık ameliyat olmuştum 3 ay önce.... geçenlerde kontrole gittim kisttim tekrar yeniliyor... ve yapışıklıklarım var... doktor direk tüp bebek dedi..... zaten ameliyat eden doktor ameliyat sonrası yaptığı açıklama da da kistlerden çok yapışıklıktan dolayı tüp bebk öneriyorum demişti... bizde belki yanılmış olabilirler... başka doktorada gidelim bakalım o ne diyecek dedik.... ve sonuç aynı oda direk tüp bebek dedi....
neyse hayırlısı olsun.... başlarda çok üzüldüm ama şimdi içim rahat en azından bir yolum var emin olarak gideceğim...şimdi yapmam gereken iyi bir tüp bebek merkezi bulmak... ben iskenderundayım ama büyük bir ihtimalle ben ankarada yaptıracağım...
bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı????
CANIM AYNI PROBLEMDEN DOLAYI TÜP BEBEĞE BAŞVURACAĞIZ UMARIM İYİ SONUÇLAR ALIRIZ BEN İSTANBULDAYIM SANA MERKEZ KONUSUNDA ŞÖYLE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAYIM NETTEN BELGELİ VE BAŞARI ORANI YÜKSEK MERKEZLERİ ARAŞTIR VE EN ÖNEMLİSİ HANGİ DR SANA GÜVEN VERİRSE ONA YAPTIR GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ BENCE RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİNa.s.günaydın arkadaşlar..... evet bizede tüp bebek yolu göründü....endometrozis(çikolata kistinden) dolayı laparoskopi ve açık ameliyat olmuştum 3 ay önce.... geçenlerde kontrole gittim kisttim tekrar yeniliyor... ve yapışıklıklarım var... doktor direk tüp bebek dedi..... zaten ameliyat eden doktor ameliyat sonrası yaptığı açıklama da da kistlerden çok yapışıklıktan dolayı tüp bebk öneriyorum demişti... bizde belki yanılmış olabilirler... başka doktorada gidelim bakalım o ne diyecek dedik.... ve sonuç aynı oda direk tüp bebek dedi....
neyse hayırlısı olsun.... başlarda çok üzüldüm ama şimdi içim rahat en azından bir yolum var emin olarak gideceğim...şimdi yapmam gereken iyi bir tüp bebek merkezi bulmak... ben iskenderundayım ama büyük bir ihtimalle ben ankarada yaptıracağım...
bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı????