Bize yardım edinnnnnn

suskunkiz

zayıflıyorum mutluyummm :
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2008
104
0
41
kilo problemim var netten bi çok kapsüle vs baktım acı cehreye baktık 1 günde 4kilo sağlıklı gelmedi lahana kapsülüne baktım oda hem gaz yapıomuş hemde zayıflamaya bi etkisi olmuyomuş elma kromdan kimse memnun değilmiş napcağımı şaşırdım yardım edermisiniz deneyimlerinizi paylaşırmısınızzz nolurrr:sinifsinif::sinifsinif:

Öncelikli olarak ilaç kullanmak yerine yediklerinden kısarak, spor yaparak kısacası biraz fedakarlık yaparak zayıflamayı düşünsen daha sağlıklı olmaz mı canım?

Belki yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum ama zayıflamak için ilaç almak son çare olmalıdır.

Forumda diyet gurupları var onlardan birine yazıl istersen hem motive olursun hemde kaliteli kaliteli zayıflarsın.opuyorumnanaktan

ben ilaç almadım, ilk başta bende ilaç almayı düşündüm ama doktor arkadaşlarım bitkisel çay içmemi önerdiler.
aktara ittim bitki çayı hazırlattım, sandoloz sakızı aldım epey tok tutuyor.
sonra kedime bir diyet listesi seçtim, 30 kilo fazlam olduğu için lahana çorbası ile başladım ve 6 kilo verdim :)

bugün hatta diyetimin son günü, bundan sonra diyet değil sağlıklı beslenme düzenine geçeceğim.
azar azar ve sık yemek yiyeceğim, suyu bol içeceğim, sporu aksatmayacağım illa bir liste ile devam etmeyeceğim :)
sandoloz sakızını bırakmayı hiç düşünmüyorum ama sanada şiddetle tavsiye ederim :))

Geçen kış çok şişmandım.diyet araştırıp duruyordum.tam 6 ay kadar bir diyete başlayıp yarım bıraktım..6 ay böyle geçti.öğlen diyetteyim diye hiçbirşey yemiyordum 1 sebze falan yiyordum.akşamda dayanamayınca bozuyordum.6 ay böyle geçti ve yaz geldiğindede okadar zayıflamıştımki görenler tanıyamadı.neyse bende sandaloz sakızını denemiştim.1 kaç kere içtim sakız taş gibiydi.suya karıştırıyordum.tadı yoktu ama midem bulanıyordu.ogün sabah maydonoz suyu içtim.7de.10da da kahvaltı yapıcaktım.yarım saat geçti midem bulanıyor.çok acıkmıştım.normalde hiiç bukadar acıkmazdım.maydonoz suyu acıktırdı.dışarıya çıkmıştım o andada.sonrasını anlatmayim .yarın yine bir diyete başlıyorum ve busefer 1 ay boyu hiiç bozmicam ve 5-10 kilo verebileceğimi düşünüyorum.öyle internetten bulma değil.kendi diyetim.kendime göre hazırladım.sende kendi listeni hazırlamalısın. yapamayacağın diyete başlama.ve asla şu gün başlıyorum diye 1 kaç gün erteleme.kesin olarak bi tarihte hiiç ne olursa olsun bozma.<<<boyun ve kilon kaç??????>>>

ayy ben demiim boy 1,65 kilo 95 ben kortizon kullandığım için aldım bu kiloyu ben kasiyerlik yapıyorum sürekli oturuyorum gerçi ayaktatda çok kalıyorum sabah yürüyorum ama oda pek işe yaramadı kendi diet listeme gelince yemek saatim yokki gece 10,30 da falan eve gidebilioz o saatte de pek yemiomurum ama çokda aç oluyorum off bilmiom işte böle karışık benimki
sakızı nasıl kullancam

sakız çok sert.önce sakızı çiğneyerek kırıyorsun ağzında sonrada su içiyosun yada sakızı kırıp 1 bardak suyla karıştırıp içiyorsun.ben aktara sordum böyle yapmamı söylemişti.ama tadı çok tuhaf geldi bana taadı yok gibi ama ne bilim midem bulanır gibi oluyo bence sen zayıflama desteği ürünler kullan.sıkılaştırıcı falanda olabilir.bide bu sakız ve aynaya baktığında tipini çirkin görme eğer yok diyosanda aynaya hiç bakma.zayıflamada böyle şeylerede dikkat edicen.ve zayıflayamam çok şişmanım dememelisin.

teşekkür ederim :) sakızı aldırıcam şimdi elemanımız dışarı çıktı gelince unutmazsa bu akşam başlarım inşallah gelişmeleride yazarım bide sarımsak ve cevizi okudum onuda denicem ayy bide çok çok çokk az yicem başka yolu yok :) ya zayıflıcam ya zayırlıcam hade bakalım başlıyom bu gün :)) ayy dua edin nolur

İnşallah fazlalıklarından kurtulursun :)) iyi zayıflamalarr :)

Merhaba o sandoloz sakızını asla tavsıye etmem cunku bobrek problemı cıkıyo ardından ve o sakızı kulandıgın zaman vucuduna en ufak bı seker gırerse zayıflamak yerıne kılo alıyosun cunku bu sakızı zayıf olanlar sekerle kulanınca kılo alıyor sekersız kulanınca tok tutuyor okadar çok etkılı bısey deggıl yınede sen bılırsın ama sakın seker lı bı madde yeme o sakızla. ben bıtkı cayları yazdım okursan belkı faydalanırsın çok etkılı caylar bunlar metobolızmayı cok hızlandırıyor ve hiçbı yan etkısı olmıyan bıtkıler. ust kısma bakarsan gorebılırsın bıtkı cayları baslıklı yazıyı. merak ettıgın bısey olursa sorarsın ben o caylarla ve beslenme seklımle 6 kılo verdım boyum 1 74 kılom 56 şuanda yanı 62 kıloydum hemde saglıklı zayıfladım .

arkadaşklar bende 80 kıloyum napayım neler alayım masa başı çalışıyoz spor yapma ımkanım çok az yardımlarınızı beklıyorum

çok çok çokk az yersen 1 haftada 4-5 kilo verebilirsin, ancak onunla da kalırsın lmaz: metabolizman çok çok az yediğin için yavaşlar ve kıtlık moduna girer, sonuç olarak da günde 400-500 kalori alsan da kilo veremez hale gelirsin.. olay çok çok az yemekte değil, az ama çok sık yemekte.. ben zayıflamaya karar verdikten sonra 3-4 öğün olan yeme düzenimi günde 6-7 öğüne çıkardım, 8 de hafif bir kahvaltı ediyorsam, 10 buçuk gibi bir meyve ve bir çay bardağı light süt, 12 buçukta işte çıkan yemeğin yarısı, saat 2 de 2 kuru kayısı, 4 te bir meyve ve bir çay bardağı light süt daha.. 6 buçuk-7 gibi karbonhidrat içermeyen, proteinden oluşan hafif bir akşam yemeği (yağsız tavada 2 yumurtalı omlet ya da tavuk ızgara ve domates salatalık gibi) akşam yemeğini de kaçta yersen ye ama o son öğünün olsun, çokkk acıkmadığın sürece akşam 8den sonra hiçbirşey yeme.. dayanamazsan bir domates ya da salatalık ye (meyveye göre daha az karbonhidrat içerir) karbonhidratlara bu kadar dikkat etmeni istememin sebebi de vücudun enerji için öncelikle karbonhidratları kullanıyor olması, gereğinden fazlasını da yağ olarak depolaması, e sen gece vakti çok bi enerjiye ihtiyaç duymayacağın için akşam aldığın her karbonhidratlı besin sana kilo olarak dönecektir, buna meyve de dahil a.s bir de elma sirkesi ve bal karışımını şiddetle tavsiye ediyorum, çünkü elma sirkesinin karbonhidratların emilimini azalttığı çalışmalarla kanıtlanmış bir gerçek artık, ben yabancı sitelerde de bu konuda baya bi araştırma yaptım, eğer bu sirke iyi birşeyse kesin bunlar da biliyorlardır diye kaydirigubbakcemile3 gerçekten de biliyorlar ve çok uzun zamandır da kullanılıyormuş bu yöntem yurt dışında, deneyler bile yapmışlar bu konuda.. ama onlar her yemekten önce bir bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyarak içiyorlar, ben de artık bir kaşık olan sirkemi iki kaşığa çıkardım (bir tatlı kaşığı da bal koyuyorum).. bir de kalsiyum alımını arttırmanı öneririm şiddetle, çünkü kalsiyumun da kilo vermede çok önemli rolü olduğu kanıtlandı artık, o yüzden light süt ve yoğurt tüketimini arttırmalısın.. Mesela ben sabahları bir şeftali, 3 kaşık pirinç lapası, 2 kaşık light yoğurt, bol tarçın ve biraz da keten tohumunu karıştırıyorum, süper bi kahvaltı oluyo, özellikle benim gibi tatlı düşkünü birisi için kaydirigubbakcemile3 yani ilaç vesaire işine girmeden önce bir de bu yöntemleri denemeni öneririm, benim çok işime yaradı, eminim sana da yarayacaktır.. başarılar dilerim, unutma ne kadar yavaş kilo verirsen o kiloları geri alman da o kadar zor olur.. o yüzden acele etmeden, kalıcı ve sağlıklı bir şekilde zayıflaman dileklerimle a.s.

arkadaşklar bende 80 kıloyum napayım neler alayım masa başı çalışıyoz spor yapma ımkanım çok az yardımlarınızı beklıyorum

arkadaşım üstte yazdığım mesajı okumanı şiddetle öneririm, Lida, Fxplus, LW6090 kullanmış, bir dönem Hollywood ve Atkins diyeti bile yapmış olan birisi olarak en etkili ve kalıcı yöntemin mesajımda belirttiğim yöntem olduğunu bilmeni isterim.. Tecrübeyle sabittir a.s.

ancak biraz daha hızlı bir yöntem istiyorsanız günde en azından yarım saatlik bir aktivite yapmanızı öneririm, 2 saat koşun demiyorum kesinlikle, zaten yapamaz 2 günde bıkarsınız, ama hergün düzenli olarak yarım saatçik yürüyüş ya da 300 adet ip atlama çok yardımcı olacaktır size. hem zayıflarken vücudunuz da sarkmamış olur.. zemuszemus

Evet canım az ye ama sık ye en iyisi... MeseLa dün ben oturdum akşam çayLa püskiit yedim kaydirigubbakcemile3 . Ama 800 gr. eksiLmişim kaydirigubbakcemile2

Evet canım az ye ama sık ye en iyisi... MeseLa dün ben oturdum akşam çayLa püskiit yedim kaydirigubbakcemile3 . Ama 800 gr. eksiLmişim kaydirigubbakcemile2

bak ya böyle örnek mi olur şimdi kaydirigubbakcemile3 kilo zaten öyle 1 gecede alınmıyor, yani 'akşam çok yedim sabah tartılayım bakayım kaç kilo almışım' mantığı doğru değil.. merak etme o bisküviler er geç geri dönecektir sana sırnaşık şey

arkadaşlar bu balen zayıflama lahana kapsulunu aldımm dün ama kullanmadım fdaha bunu kullanan var mı gerçekten zayıflmamaya etkısı varmıdır yardımlarınızı beklıtyorum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…