teşekkür ederim :) sakızı aldırıcam şimdi elemanımız dışarı çıktı gelince unutmazsa bu akşam başlarım inşallah gelişmeleride yazarım bide sarımsak ve cevizi okudum onuda denicem ayy bide çok çok çokk az yicem başka yolu yok :) ya zayıflıcam ya zayırlıcam hade bakalım başlıyom bu gün :)) ayy dua edin nolur
çok çok çokk az yersen 1 haftada 4-5 kilo verebilirsin, ancak onunla da kalırsın
lmaz: metabolizman çok çok az yediğin için yavaşlar ve kıtlık moduna girer, sonuç olarak da günde 400-500 kalori alsan da kilo veremez hale gelirsin.. olay çok çok az yemekte değil, az ama çok sık yemekte.. ben zayıflamaya karar verdikten sonra 3-4 öğün olan yeme düzenimi günde 6-7 öğüne çıkardım, 8 de hafif bir kahvaltı ediyorsam, 10 buçuk gibi bir meyve ve bir çay bardağı light süt, 12 buçukta işte çıkan yemeğin yarısı, saat 2 de 2 kuru kayısı, 4 te bir meyve ve bir çay bardağı light süt daha.. 6 buçuk-7 gibi karbonhidrat içermeyen, proteinden oluşan hafif bir akşam yemeği (yağsız tavada 2 yumurtalı omlet ya da tavuk ızgara ve domates salatalık gibi) akşam yemeğini de kaçta yersen ye ama o son öğünün olsun, çokkk acıkmadığın sürece akşam 8den sonra hiçbirşey yeme.. dayanamazsan bir domates ya da salatalık ye (meyveye göre daha az karbonhidrat içerir) karbonhidratlara bu kadar dikkat etmeni istememin sebebi de vücudun enerji için öncelikle karbonhidratları kullanıyor olması, gereğinden fazlasını da yağ olarak depolaması, e sen gece vakti çok bi enerjiye ihtiyaç duymayacağın için akşam aldığın her karbonhidratlı besin sana kilo olarak dönecektir, buna meyve de dahil a.s bir de elma sirkesi ve bal karışımını şiddetle tavsiye ediyorum, çünkü elma sirkesinin karbonhidratların emilimini azalttığı çalışmalarla kanıtlanmış bir gerçek artık, ben yabancı sitelerde de bu konuda baya bi araştırma yaptım, eğer bu sirke iyi birşeyse kesin bunlar da biliyorlardır diye kaydirigubbakcemile3 gerçekten de biliyorlar ve çok uzun zamandır da kullanılıyormuş bu yöntem yurt dışında, deneyler bile yapmışlar bu konuda.. ama onlar her yemekten önce bir bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyarak içiyorlar, ben de artık bir kaşık olan sirkemi iki kaşığa çıkardım (bir tatlı kaşığı da bal koyuyorum).. bir de kalsiyum alımını arttırmanı öneririm şiddetle, çünkü kalsiyumun da kilo vermede çok önemli rolü olduğu kanıtlandı artık, o yüzden light süt ve yoğurt tüketimini arttırmalısın.. Mesela ben sabahları bir şeftali, 3 kaşık pirinç lapası, 2 kaşık light yoğurt, bol tarçın ve biraz da keten tohumunu karıştırıyorum, süper bi kahvaltı oluyo, özellikle benim gibi tatlı düşkünü birisi için kaydirigubbakcemile3 yani ilaç vesaire işine girmeden önce bir de bu yöntemleri denemeni öneririm, benim çok işime yaradı, eminim sana da yarayacaktır.. başarılar dilerim, unutma ne kadar yavaş kilo verirsen o kiloları geri alman da o kadar zor olur.. o yüzden acele etmeden, kalıcı ve sağlıklı bir şekilde zayıflaman dileklerimle a.s.