Bize ne oldu?

AyzaD

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
736
488
18
29
Olmadı bu ay da yok.
Hani ben zorlamıyacaktım kendimi kendisi istediği zaman gelecekti. Hani eşim baba olmak yanıp tutuşmuyordu. O zamanını bilir diyorduk. Bize ne oldu böyle. Eve test stoğu yapacak kadın mıydım ben. Annem gibi olmayacağım diyen ben değil miydim! Hani daha çok gençtim. Ne ara yıprandım bu kadar? Yorgunum gerçekten çok yorgunum..

Geçmiş olsun, annem gibi olmayacağım, eve test stoğu yapacak kadın mıydım ne demek?

Bunlar acınacak durumlar değiller ki, kalbinizi temiz tutun.
Stres yapmayın, gelir bebeğiniz o zaman

Daha çok gençsin pes edecek kadar genç..
İnşallah evlat sahibi olursunuz kısa zamanda..

Geçmiş olsun, annem gibi olmayacağım, eve test stoğu yapacak kadın mıydım ne demek?

Bunlar acınacak durumlar değiller ki, kalbinizi temiz tutun.
Stres yapmayın, gelir bebeğiniz o zaman
Annem çok pimpirikli bi kadın ilk evlendiği günden beri hep çocuk istemiş 7 sene sonra olmuşum. İlk hamileliğimde 3 test yapmıştım şimdi belki bunda yanlış çıkmıştır dur şunu da yapayım şunu da diyorum.
Stres mi bilmiyorum ama artık heyecanlı bir bekleyiş değil

Stresin en büyük engel olduğunu biliyorsunuz değil mi ..
Hayat çok güzel , okunacak çok kitap gezilecek bir sürü yer var ...
Keyfinize bakın, hiç beklemediğiniz anda tutar minik Bi el elinizi inşaallah ..

Stresin en büyük engel olduğunu biliyorsunuz değil mi ..
Hayat çok güzel , okunacak çok kitap gezilecek bir sürü yer var ...
Keyfinize bakın, hiç beklemediğiniz anda tutar minik Bi el elinizi inşaallah ..
Stresli değildik zaten belki 1 Bebek kaybettik ondan belki de sürekli olumsuz sonuçtan artık

Stresli değildik zaten belki 1 Bebek kaybettik ondan belki de sürekli olumsuz sonuçtan artık

Bi gebelik yaşamışsınız ..
Demek ki olmaması için hiç bi neden Yok annemin ilk 1 yıl çocuğu olmamıs nedensiz bide düşük yapmış o dönem hatta...
Sonrasında biz 3 kardeş hemen hemen peşi peşine gelmişiz..

1 hamileliği tam yaşadım mı bilemiyorum çünkü kese gelişmedi ve kürtaj oldum

Çok gençsin gerçekten.en hayırlı zamanda tattırsın inşallah Rabbim evlat sevgisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…