Bize nazar mi değdi bilmiyorum

çok bozuldum zaten , ama yalvardı yakardı ben sözle değil olayla uslanıyorum ne yazık ki bir daha yapmayacağıma emin olabilirsin dedi , olayın mahrem olup olması değil benim sırrımı başkasına söylemesi ve üstüne yalan söylemeye çalışması beni kırdı . içimi kemiriyor evet , bilmiyorum ne olacak.

Haklısınız. Hap map meselesini de geçtim, arkadaşınızın boşboğazlılığına takıldım şu anda. Söyleme dediğiniz şeyi söylemiş, ve acaba hangi kelimelerle ifade etmiş ki konuşma "avantajlarını kullanıyor musunuz bari?" seviyesine düşmüş. Erkek erkeğe bir muhabbete bu şekilde konu olmuşsunuz. Çok rahatsız edici.

Gevşek ağızlı erkek kadar itici bir şey var mı acaba...

Bi erkek sevdigi ve helali olmasini istedigi bi kizin ozelini kimseye anlatmaz.
Eger anlatiyorsa seni bir omur boyu yaninda olmasi gereken kisi olrak gormuyordur

kistlerinden dolayı doğum kontrol hapı kullanmasını anlatmasında sakınca yok gibi sanki ya. ben de kullanıyorum, masamda falan duruyor ilaç. erkek arkadaşıma da birisi o hapı sorsa, "aa prenses kullanıyordu yan etkisi yok" falan der. bu algıladığımız kadar özel gelmedi bana, o iş dışında kullanıldığı için.

diğer konuda belki mesafe koymak gerekir. onun adım atmasını beklemek. kaybetmemek için tek yol bu gibi. verici oldukça kaçıyorlar.
ikizler erkeğiyse bu arada, alış bence.

hem iyi hem kötü. en mutlu olduğun anı mahvedebilirken, en dibe vurduğunda "bitti artık" dediğinde geri dönen adamlar bunlar. kararsız.

olay çok özel olması değil , ben rica etmiştim söyleme başkasına diye :) ah bu ikizler erkekleri

kesinlikle katılıyorum size .
birlikte olduklarını anlattıysa , ilacı kullandığını söylemekte de bir maruz görmemiştir çocuk ..
nasıl olsa her şeyi biliyor, neyi yanlış anlayacak .

Yanlış anlasa ne anlıycak ki bilmesinde sorun görmediği şeyi.
Ben okurken güldüm konuyu.
Doğrudan bilince sorun değil, dolaylı yoldan düşününce sorun.

Dkh söylemesini değil sex hayatlarını ifşa etmesi sorun olmalı.

Annem göster ama elletme dedinin 2015 versiyonu bu olsa gerek :)

dengesiz bi adamla bile bile nereye kadar be canim bugun bunu anlatan yarin daha baska seyler anlatir..

heralde öyle :)
yanlış şeyi sorun ediyor bence de .. İlginççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…