Bize nazar mi değdi bilmiyorum

Hayır bilmesi benim için sorun değil, ama ben ilaç kullandığımı kimseye söyleme, bi şekilde yanlış anlaşılabilir dedim.

Seks hayatınızın olduğunu bilmesi sorun değil ama doğum kontrol hapıyla korunduğunuzu sanması mı sorun anlamadım, ama bence de aralarında bu konuda bir mesajlaşma olması çok çirkin.

Kist olmuştu overlerimde, doğum kontrol hapı kullanıyordum, bunu söylemiş
Canim o kadar onemli bir konu degilmis bende ameliyat olmustum kimseye soylemiyordum iliskimiz ilk aylariydi arkadaslari beni sorunce soylemis hastanede oldugumu. Soyleme dedigim halde anlatmis kotu bir amacim yoktu hastalik bu ne olacakki dedi bende cok onemsemedim bu konuyu. Oyun konusuna gelirsek benimkide oyun hastasi bir gun 27 kez aramama ragmen acmamisti teli sonunda acip ben seni sonra aricam diyip kapatti yuzume meger oyundaymis karakteri ölcekmis :/ oyunu yuzunden terk edicektim adami simdi alistim onemsemiyorum bazen onhn yaptigini bende ona yapiyorum anlasin diye. Onemli olan kabullenebilmek

Umarım bu avantaj göğüs büyümesi vs. değildir.

Hayır bilmesi benim için sorun değil, ama ben ilaç kullandığımı kimseye söyleme, bi şekilde yanlış anlaşılabilir dedim.
nasıl yanlış anlayabilir ki
zaten cinsel ilişkiye girdiğinizi biliyor
daha ne anlayabilir:)
bana saçma geldi açıkçası kızdığın durum
yani seks hayatını bilmesine kızsan anlarım
ama hap kullanman hastalığın bunu bilmesinden rahatsız olman garip geldi açık söylym...
yanı sıra oyun sırasında ben de öyle olurum karakterim ölecek diyorsa muhtemeln benzer oyun oynuyoruz o oyunda olaylar çok hızlı geliştiği için karakter ölmemesi önemli yani hehe
biraz daha anlayış diyorum kısaca

Bu çocuğun size aşık olduğundan emin misiniz? Canı isteyince size yaklaşıyor, işine gelmezse uzaklaşıyor. Size saygısı da yok. Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınızın sizinle ciddi düşündüğünü sanmıyorum.

öyle bir etkisi mi oluyormuş
vay be erkekler biliyor
ben cahil kalmışım haha

iki kişinin bildiği sır değildir'e geliyor yine, çenesini tutamayan adamdan sevgili mi olur diyecem, Aa onla mı ölçülüyor falan denecek, bana göre çook mühim kriter.

Sevgilinizin arkadaşından gelen mesajı okuduğumda 'destur' çektim hakikaten. Bazı kızçeler göğüs büyümesini falan kastetti demişlerde , annem doğum kontrol hapı kullanmanın nasıl bir avantajı olabilir cinsellik yaşayan çiftlere öhöööm öhöööm anlayın yani . Sevgiliniz sizin mahreminizi (hastalığınızı) söyledi diye kızmışsınız da, sizde onun mahremisiniz yahu, ne irrite edici şey, ne yaşarsanız yaşayın başkalarının sizin yatak odanızı bilmesine ne gerek var. Kusura bakmayın ama ben o telefonu o adamın başında parçalardım. Adam sizin hastalığınızı , bir hastalıktan öte gayet te güzel menfaat sağladığı bir unsur olarak arkadaşlarının ağzına meze yaptırmış. Tabi bakış açısı ne diyeyim...

Seks hayatınızın olduğunu bilmesi sorun değil ama doğum kontrol hapıyla korunduğunuzu sanması mı sorun anlamadım, ama bence de aralarında bu konuda bir mesajlaşma olması çok çirkin.
o sıralar kimsenin bilmesini istememiştim, illa mantıklı bir açıklama gerekmiyor ki bunun için :) böyle bi konuşma olmasına takıldım ben zaten söyleme dediğim halde söylemesi , üstüne de ben demedim abim demiş gibi saçma (!?) bir yalan uydurarak kıvırmaya çalışması .

avantajı şöyle ki , pre.... kullanmama , malum erkekler pek sevmiyor :) ben duygusal şiddet uyguladım diyelim , konuşmadım yüzüne bakmadım sonra zaten çok kötü oldu o da pişman oldu, ama önemli olan ilişkide bir çatlak oluştu

Yaa erkekler cinsel hayatlarini pek paylasmaz aslinda, sasirdim ben biraz...
ben öyle düşünmüyorum aslında, erkeklerde "sevişmek" büyük başarı olduğu için , bu zaferi herkesle paylaşmak istiyorlar, mesela okulda yakın erkek arkadaşlarım falan anlatıyorlar ne var ne yok , tabi ki ne yaptıkları beni ilgilendirmemekle birlikte, kız açısından hoş bir dıurum değil tabi ,söylediği kişi yakın arkadaşı o yüzden çok takılmadım.

yok öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum, sadece olgunlaşmamış galiba , bugünlerde öyle düşünüyorum. ah bu erkekler neden bu kadar geç büyüyorlar.

iki kişinin bildiği sır değildir'e geliyor yine, çenesini tutamayan adamdan sevgili mi olur diyecem, Aa onla mı ölçülüyor falan denecek, bana göre çook mühim kriter.
haklısınız aslında , ilişkinin beni düşündüren yönlerinden biri de bu , hadi evlendik ileride, ağzını tutamayacak mı bu adam ?

Belki yaslari kucukse, basari olarak gorup anlatabilirler. Hayatin rutini haline gelince paylasmayi birakiyorlar demek :) kac yasindaki erkek arkadasin?

Belki yaslari kucukse, basari olarak gorup anlatabilirler. Hayatin rutini haline gelince paylasmayi birakiyorlar demek :) kac yasindaki erkek arkadasin?
21 yaş :) benim aklıma gelen de bunu yapmasının , olgun olmaması .

Simdi düşünüyorum yerinizde ben olsam tamam su gelme meselesine o an acayip bozulur tribini 1 hafta kesintisiz 2 3 ay da belirli periyotlarla atardim ne yalan soyleyeyim ama en son pisman olmuşsa affederdim. Ama inanin bu "mahrem sır" gerçekten düşündüğüm kadar mahremse asla affedemezdim yani bunu sizin kötülüğünüz icin söylemiyorum yada "ben olsam bla bla" konusmasi degil bu. Evet bi alışkanlık yaratmış olabilir bu ilişki size, ama kendinize sunu her gun 30 40 kere tekrarlayin "hiç kimse vazgeçilmez değildir." Sırrınızı bile saklayamamiş birine guvenemeyeceksiniz hic bir zaman, içinizi yiyip bitirecek farkindasiniz.
Benim onerim gercekten cok zorlamayin gencsiniz daha cok daha iyileri elbet cikacak karsiniza.

haklısınız aslında , ilişkinin beni düşündüren yönlerinden biri de bu , hadi evlendik ileride, ağzını tutamayacak mı bu adam ?

Ben iki kişi arasındaki, başkasına söyleme denilen şeyin söylenmeden durulabilmesinin sonradan kazanılabilecek bir özellik olduğunu düşünmüyorum. İyimser olsam bile çekemem yani karşımdaki öğrenene kadar, belli bir günde öğrenecek değil sonuçta, o süreç bitene kadar da kendi kendime gıcık olamam. Bir erkekte emaresini gördüm mü de vınn. Pişman değilim.

Sende de dengesizlik var kusura bakma.. Cinsel hayatını paylaşmasına tepki göstermiyorsun hap kullandığını söylediği için kızıyorsun! O adam olsa özelini kimseye anlatmaz! Sende akıl olsa o adamı hayatında tutmazsın.. Emin ol ne şehvetli ve abartılı konuşmuşmuştur ! Seni Rencide etmiştir bunuda anlatması normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…