Bize nazar mi değdi bilmiyorum

sphinx

going to be doctor soon
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
252
134
323
Kızlar merhaba, içimi dökmek istiyorum burda Biraz uzun olabilir paragraflara böleceğim.
Öncelikle bundan 1 yıl önce çıkmaya başladık sevgilimle, her şey muhteşemdi, çok utangaç naif ama benim için en önemlisi kadınlara aşırı saygılı, hani bunu kapı tutmak falan gibi düşünmeyin, içten içe kadın erkek eşitliğini kabullenmiş bi erkek, çok nadir bulunuyor kısaca. Her şey çok güzeldi bundan 2 ay öncesine kadar.
Başka şehirlerde okuyoruz, ama sık sık görüşme imkanımız oluyor, ben onu aradım ve sınavlarım bitiyor, yanına gelcem hadi plan falan yapalım dedim, bana tek cevabı hııı gel oldu, üstüne de oyundayım ben ölecek karakterim hadi sonra konuşuruz oldu, o kadar bozuldum ki anlatamam. Aylarca aşkından ölen adam oraya gelmeme sevinmedi bile, çok üzüldüm gitmeyecektim bile yanına, ama ilişkimiz o kadar güzeldi ki, herkes gıpta ederdi, son bir şans vereyim dedim, belki bu paragrafı okurken çok abarttığımı düşünebilirsiniz, ama sevgilim o kadar ilgili, o kadar sevecendi ki bu sözler onun ağzından çıkacak son sözlerdi.
Gittim yanına, annesi ile konuştuk, oğlum böyle ben alıştım tabi yıllardır ama sen alışamadın dedi, mizacı bu dedi, neyse bana söz verdi bi daha yapmayacağına dair ve barıştık.
Sevgilim ilginç bir insan, klasik bir İkizler burcu, bi an dünyanın en tatlı insanıyken, bir an ağzından öyle sözler çıkıyor ki insanın içini yakıyor, kavuruyor. O "kötü" zamanlarında öyle şeyler yaptı ki, burda konusunu da açmıştım, benim mahrem bir şeyimi arkadaşına söylemiş, mesajlarında gördüm ve yok ben atmadım abim atmış mesajı gibi acemice bir yalan uydurdu, işte o an içimden bir şeyler koptu galiba. Sevgilime o kadar sonsuz güveniyorum ki, kendisi gelip ben seni aldattım dese inanmam, ama bu yalanı, benim sırrımı söylemesi beni çok sarstı, gözlerimin içine baka baka ağladı, senii asla kaybetmek istemiyorum dedi, uzatmadım ben de ama bir şeyler gitmiş bende, bunu hissedebiliyorum.
Kesinlikle bir çırpıda bitirebileceğim, bitirmek isteyeceğim bir ilişki değil bu, sadece bu içimdeki boşluk gider mi, onu affedebilir miyim bilmiyorum, biliyorum o dengesiz hallerindeyken yapıyor bunu, onun haricinde gerçekten mükemmel biri, ama ah bu yaptıkları, durup durup canımı iyi acıtıyor. Ne yapmalıyım sizce?

İkizler olmayla alakası pek yok, ego tatminlerinden memnunsanız devam edin yoksa devam etmeyin. Ben o konuyu da hatırlıyorum.

Tam olarak ne dedi arkadasina? Eski konunuzu bilmeyenler için bi hatirlatma yaparsaniz sevinirim.

o mahrem konu çok ozel degilse soylemen mumkun mu

Sonu belli gittigi yere kadar gidecek yinr biyerde tikanacak sen ogun yine buraya konu acacaksin napmalisinin cevabi belli ama ısine gelmiycek nasilsa diye yazmiyorum bol sans

Valla oyun oynarken benimde gözüm bişey görmüyo, telefonda kim varsa şimdi kapa , sonra ararım ben seni diyorum
Eğer öyle deseydi hay hay, sadece tepki vermedi ya da aradığımda açmayıp sonra geri arasaydı mesela

Sonu belli gittigi yere kadar gidecek yinr biyerde tikanacak sen ogun yine buraya konu acacaksin napmalisinin cevabi belli ama ısine gelmiycek nasilsa diye yazmiyorum bol sans
Tıkansın istemiyorum, devam etsin istiyorum, ne yapabilirim bu konuda ya da daha doğrusu elimden gelen bir şey olur mu konuyu açmamın amacı buydu

Tıkansın istemiyorum, devam etsin istiyorum, ne yapabilirim bu konuda ya da daha doğrusu elimden gelen bir şey olur mu konuyu açmamın amacı buydu
Iliski zaten belli yerlerden çatlamış dedigin cocukta bigün oyle bigun boyle birisi yaptiklarida cabasi iliski dedigin tek kisinin ugraşmasiyla biyere varmiyor oyuzdende boyle giderse nsparsan yap tikanir illada bitmesin diye herseye göz yumarsin ama sonunda ugrastiginla kalirsin o boyle giderse

Arkadasina nasil anlatmis bu olayi? Dogum kontrol ilaci kullanmanizi yanlis yorumlayip, oyle mi anlatmis arkadasina?

Arkadasina nasil anlatmis bu olayi? Dogum kontrol ilaci kullanmanizi yanlis yorumlayip, oyle mi anlatmis arkadasina?
Kusura bakmayın biraz geç cevap atabildim, şöyle ki zaten seks hayatımız var, arkadaşı da biliyor sıkıntı bu değil, işte konuşuyorlarmış, benim de hap kullandığımı söylemiş, neyse o arkadaşından benim yanımdayken mesaj geldi hapın avantajlarını kullanıyor musunuz diye, olay bu

Senin sevgilin dengesiz ya da çok güzel rol yapıyo ama arada yapmayı unutuyor. Hemen nazara bağlamışsın ama alakası yok

Yani arkadaşının seks hayatınızı bilmesi sorun değil de doğum kontrol hapı kullandığınızı bilmesi mi sorun. Hem arkadaşı nasıl biliyor böyle bir şeyi
Hayır bilmesi benim için sorun değil, ama ben ilaç kullandığımı kimseye söyleme, bi şekilde yanlış anlaşılabilir dedim.

Bu kadar koru korune baglanma guvenme. Agzyla gelip beni aldattigini soylese dahi inanmam diye körü körune guvenme..
Erkek arkadaşım birsürü hata yaptı, ama bu onun yapacağı bir hata değil en azından bundan eminim

Hayır bilmesi benim için sorun değil, ama ben ilaç kullandığımı kimseye söyleme, bi şekilde yanlış anlaşılabilir dedim.

Sex hayatını bilmesi sorun değil, ilacı kullandığını bilince neyi yanlış anlıycak?
Sex için olduğunu düşünecek bunu zaten biliyomuş?
Çok ilginç bi çiftsiniz.

Sex hayatını bilmesi sorun değil, ilacı kullandığını bilince neyi yanlış anlıycak?
Sex için olduğunu düşünecek bunu zaten biliyomuş?
Çok ilginç bi çiftsiniz.
kesinlikle katılıyorum size .
birlikte olduklarını anlattıysa , ilacı kullandığını söylemekte de bir maruz görmemiştir çocuk ..
nasıl olsa her şeyi biliyor, neyi yanlış anlayacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…