Kist olmuştu overlerimde, doğum kontrol hapı kullanıyordum, bunu söylemişo mahrem konu çok ozel degilse soylemen mumkun mu
Eğer öyle deseydi hay hay, sadece tepki vermedi ya da aradığımda açmayıp sonra geri arasaydı meselaValla oyun oynarken benimde gözüm bişey görmüyo, telefonda kim varsa şimdi kapa , sonra ararım ben seni diyorum
Tıkansın istemiyorum, devam etsin istiyorum, ne yapabilirim bu konuda ya da daha doğrusu elimden gelen bir şey olur mu konuyu açmamın amacı buyduSonu belli gittigi yere kadar gidecek yinr biyerde tikanacak sen ogun yine buraya konu acacaksin napmalisinin cevabi belli ama ısine gelmiycek nasilsa diye yazmiyorum bol sans
Iliski zaten belli yerlerden çatlamış dedigin cocukta bigün oyle bigun boyle birisi yaptiklarida cabasi iliski dedigin tek kisinin ugraşmasiyla biyere varmiyor oyuzdende boyle giderse nsparsan yap tikanir illada bitmesin diye herseye göz yumarsin ama sonunda ugrastiginla kalirsin o boyle giderseTıkansın istemiyorum, devam etsin istiyorum, ne yapabilirim bu konuda ya da daha doğrusu elimden gelen bir şey olur mu konuyu açmamın amacı buydu
Kusura bakmayın biraz geç cevap atabildim, şöyle ki zaten seks hayatımız var, arkadaşı da biliyor sıkıntı bu değil, işte konuşuyorlarmış, benim de hap kullandığımı söylemiş, neyse o arkadaşından benim yanımdayken mesaj geldi hapın avantajlarını kullanıyor musunuz diye, olay buArkadasina nasil anlatmis bu olayi? Dogum kontrol ilaci kullanmanizi yanlis yorumlayip, oyle mi anlatmis arkadasina?
Hayır bilmesi benim için sorun değil, ama ben ilaç kullandığımı kimseye söyleme, bi şekilde yanlış anlaşılabilir dedim.Yani arkadaşının seks hayatınızı bilmesi sorun değil de doğum kontrol hapı kullandığınızı bilmesi mi sorun. Hem arkadaşı nasıl biliyor böyle bir şeyi
Erkek arkadaşım birsürü hata yaptı, ama bu onun yapacağı bir hata değil en azından bundan eminimBu kadar koru korune baglanma guvenme. Agzyla gelip beni aldattigini soylese dahi inanmam diye körü körune guvenme..
İnsallah uzulmezsin:)Erkek arkadaşım birsürü hata yaptı, ama bu onun yapacağı bir hata değil en azından bundan eminim
Hayır bilmesi benim için sorun değil, ama ben ilaç kullandığımı kimseye söyleme, bi şekilde yanlış anlaşılabilir dedim.
kesinlikle katılıyorum size .Sex hayatını bilmesi sorun değil, ilacı kullandığını bilince neyi yanlış anlıycak?
Sex için olduğunu düşünecek bunu zaten biliyomuş?
Çok ilginç bi çiftsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?