Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Çiçeğim ablam niye öbür topiğe uğramıyon,
hoş geldin canım bak buda size yorgunluk çiçeği

iyi geceler dag çiçegim bi türlü tanışamadık senle anlat biraz kendini
tanışalım güzelim sen sor ben söyliim..sorular kolay olsun :roflol:
Çiçeğim ablam niye öbür topiğe uğramıyon,
hoş geldin canım bak buda size yorgunluk çiçeği

aktinyacım ugruyorum aslında bu aralar eşimden dolayı fazla giremiyorum, akşama kadar pc'de lost izliyoruz ..aşkım hastaya onun dediği olsun demi çiçekler için teşekkür ediyorum sende benim çiçeğimsin. tatlımmmmmmm

okeyım ben de geldim ya masa dolu kalıba
hepinize sevgiler kızlarrr
ooo dağçiçeğim bu gün nasılsın
dishe erkencisin gııı

Günaaaaydııııın sevgili teşkilattaşlarıma.s.
Bakın bugün çok erkenciyim dükkanıda ben açıyorum:içelim:
ve sizleri sevgiyle buraya bekliyorum:dance::dance:

bacılarım ne güzel gün olsun
ngs aktiya hayırlı günler bugün her iateğiniz olsun inşallah

slm kk nın en şeker hatunları gününüz aydın yüzünüzde güller açsın

3-5 gündür giremiyorum maşallah ii kaynatmışsınız Allah bozmasın benim durum malum kusuruma bakmayın artık 10 günde bir doktor kontorolü haftada birde nst ye gidiyoz bebişimiz ii ama ben ii diilim bir yandan durmak bilmeyen diş ağrısı bir yandan idrar yolu iltahabı uğraşıp duruyoz dişe müdahale edemiyorlar erken doğum riski olduğundan iltahap içinde bir sürü test yaptırdık şimdi antibiyotik tedavisi görüyoz işte böle bir yandanda kutu koli yapıyom malum temmuzda ankara dayız bide hava güzelse artık sıpamı evde zaptedemiyom onu dışarı çıkarıyom yani günüm koşusturmaca içinde geçiyo daha temizlik yapıcam 5-10 gün içinde inşallah artık eşimle yapıcaz kapı pencereyi o silecek öle anlaştık nesse bende haberler böle..

hasta yada hastası olanlara çok çok geçmiş olsun temizlik yapanlara kolay gelsin hepinize kocaman öpücükler kendinize ve sıpacıklarınıza ii bakın...

tünaydın kknin güzelleri oh oh ben 1 gün girmesem kaynatıyorsunuz................
artik pc bana kaldı kardeşim gitti.alışmıştım 1 aydır ya ev bom boş aşkımda işte evde yanlızları oynuyorum................

yanlız degılsın kı..:sm_confused:
3 kısısınız..:icecream:
bebelerıne kıtap okuyabılırsın meselaşutarafagitti

slm bende polis eşiyim ve yeni üye oldum buraya benide aranıza alırmısınıza.s.a.s.a.s.:içelim:

klava: dishe gııı yardıma gelsene çokk işim var yarın gün var:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…