Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

merhaba kızçelerim,umarım herkes iyidir...benden haberlere devam :)) daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama önemli bir düşük tehlikesi geçirdim.Yaklaşık 1 ay önce şiddetli kanama ile hastaneye kaldırıldım.ama ne kanama kızlar.Allah ım kimsenin başına vermesin.resmen musluğu açarsınız kapanmaz ya aynen bende de öyle oldu.parça parça kan pıhtısı geldi benden.allah razı olsun üst kat komşum kayınpederi ile beni doktora zor yetiştirdiler.hemen bebeğe baktılar çok şükür bebek iyiydi.sonra iğne ve serumla kanamayı durdurdular.1 gün hastanede kaldım.annem de beni işten çıkardı.şimdi annemde kalıyorum.doğuma kadar böyle idare edicez.kocam da kendi annesinde kalıyor işine yakın diye :)) Ama Allah'ıma binlerce şükür ki bebeğim benimle kaldı.Allah ımın inayeti işte.....daha önce yazmıştım,yeni bi test yaptırıcam diye.. harmony testini yaptırdım.Allah'ıma çok şükür sonuçlarım güzel çıktı.mide bulantısı haricinde şu an çok şükür herşey yolunda.yarın AFP die bi test var( Alfa feto protein) onu yaptırıcam.İnşallah testim iyi çıkar..20.haftada detaylı ultrason var inşallah herşey yolundadır..Hamile kaldığım günden beri 6 kilo verdim.midem bulandığı için hemen hemen hiç bir şey yiyemiyorum..ne süt ne yoğurt ne kırmızı et ( inşallah yakında geçer bu durum da bende rahatlarım...Henüz bebeğin cinsiyetini göremedik.30 nisanda kontrolüm var belki o zaman kendini belli eder.Gerçi cinsiyetini hiç merak etmiyorum.Yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun ikisi de başımın üstüne :)) eşim kız çocuğu çok istiyor bakalım.allah ım kısmetimize ne gönderdi :)) işte böyle kızlar.üzücü günlerden sonra şimdilik herşey yolunda.Allah ım herkese yardım etsin bir uctada bana.Kimin ne muradı varsa Allah ım kabul etsin inşallah..dualarınızı eksik etmeyin benden.bende sizler için bolca dua ediyorum...herkes kendine çok iyi baksın çok öpüyorum sizleri gelişmelerden haberdar ederim sizi....

canım çok geçmiş olsun... ben de kanama geçirmiştim o duygunun ne demek olduğunu biliyorum. cinsiyet solda sıfır kalıyor bunları yaşayınca :) ilerleyen aylarda alırsın kilo merak etme. ben hep elma yerdim bulantıma iyi gelirdi bir de maden suyu çok iyi gelirdi.
Rabbim yardımcın olsun.
bu arada hazır annenin yanındayken ve daha bebiş yoldayken bol boooollll uyku depola :)

ben de haber vereyim kızlar bizden.
Mustafa beyciğim büyüyor. eskisi kadar toplu bir bebek değil. 10 kg. boyunu bilmiyorum ama sanki uzadı sıpa.
8 tane dişi var daha da geliyor ve bu oğluma çok sıkıntı veriyor.
bronşiolitle uğraşıyoruz. öksürük bitmiyor. hırıltı da var. hava veriyoruz yine de geçmedi. napıcaz bakalım.
yürüteçte ortalığın tozunu attırıyor ama yürüme arkadaşına daha pek alışamadı zor geliyor :) tüm dolap ve çekmeceler elinin altında. nazlı bir bebek. ağlamak için sebep arıyor. çok çok nadir tek başına oynuyor. anneyi zorda kalırsa söylüyor onun yerine deryaaaa diye ortalığı inletiyor sanki beşiğimi sallamış :) baba, dede, hayır kelimeleri çok net söylüyor. alkışı öğrettim daha yeni yeni yapıyor.
zaman geçiyor, oğlum büyüyor, bazen çok bunalıyorum bazen daha rahat oluyorum.
iş güç bitmiyor. bitmezse bitmesin zaten misafir de çok nadir geliyor :))
gece uykuları çok fenaydı şu anda alerji ilaçlarını kullandığımız için uykusu fena değil ama ilaçları kesince ne olacak bilmiyorum.
beşiğini odadan çıkarmayı düşünüyorum artık, çok yorucu olmaz inşallah sürekli odadan çıkmak yanına gitmek. hayırlısı...

canım çok geçmiş olsun Allahım bidaha öyle korkular yaşatmasın hayırlısıyla kucağına al inşş minik kuzunu . testin temiz çıkmasına çok sevindim bu arada içimden kız geti bence çoookkk güzel bi prensesin olucak :)kendine çok dikkat et bol bol yat dinlen zorunlu olmadıkça ayağa kalkma bulantılarında inş biter ben çok çektim son aya kadar seni çok iyi anlıyorum berbat bişey

oyy maşallah paşaya annesi yaşınada az kalmış geçmiş olsun bu arada canım inş bronşitte geçer bizde bir kere geçirdik burnu akmaya başlasa aklım çıkıyo yine bronşit olcak diye.

slm kızlar şükür gelmişsiniz özledim sizi oğlum hiç bişey yemiyo napıcam bilmiyorum yemek saatleri tam bir işkence sinir krizi geçiriyorum resmen katı gıda hiç yemiyo çorba kaşık maması zorla onları yedirmeye çalışıyorum 16 aylığız 9800 kilosu zayıfız maalesef (( tam bi pc canavarı pc odaasına giriyor hemen leptop un düğmesine basıp açıyo masanın üstüne çıkıp pc yi kurcalıyor koltuk tepelerinden inmiyor tam afacan bi oğlum var bazen sabahları eşim işe gitikken sonra yanıma alıyorum beraber yatıyoruz uyanıyo benide öpcükleriyle uyandırıyor dünyalar benim oluyo Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bu günleri gösterdiği için olmayan herkesede versin inşşş

Canım Allah yardımcın olsun.. büyük bir badire atlatmışsın çok şükür ki kuzun seninle.. büyük ihtimalle cinsiyeti öğrenmişsindir bizede haber ver merakta bırakma.. deryf ın dediği gibi bol bol uykunu al bu günlerini çoook arıycaksın çünkü sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın inşallah.. dualarım seninle casperımmmm

maşallah paşayaa büyüdü abi oldu bile.. bronsiolit çok illet bir hastalık bizde yakalandık maalesef evde günlerce hava verdim 3 kere tekrarladı ama çok şükür uzun zamandır bir sıkıntı yok.. diş olayıda çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun hepimizinde... bebek büyütmek çok meşekkatli zor ama bi o kadar hem gurur verici hemde mükemmel bir duyguymuş... Rabbim arayıpta bulamayan gönülden isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah...

zekiyecim valla yemek işi çooook zor bizim kızıda alıştırana kadar çok çektim.. küçükler diyoruz ama herşeyden anlıyolar valla o yaşta pc düğmesine basıp açmayı nerden biliyosunki sen yerim yaa allah kuzularımıza sağlık sıhhat hayırlı ömürler nasip etsin...

bizde büyüyoruz teyzeleriii 10.ayımız bitti 11 e girdik bile.. zaman ne çabuk geçiyo 2 sene önce burda hamile kalırmıyız nasıl olucak diye muhabbet ediyoduk şimdi kuzularımızı anlatıyoruz ne güzel bi duygu çok şükür veren rabbime... bizimde şuanda 7 tane dişimiz oldu benim zilli ne istediğini iyi bilen yaptırımı kuvvetli olan bi bebek.. acayip sesler çıkarıyo minnoşummm annesi kurban olsuunnn.. anne dede baba annane mama meme diyo şuanda.. yürümesi baya iyi durumda tutunarak tüm evi geziyo bazen eserse bırakarak da yürüyo.. işe başladım bende yeni bir iş kuzuma biraz annem biraz kv bakıyo ama ilerleyen zamanlarda bakıcı tutucam gibi gözüküyo işler karışık doğrusu.. 3 yaşına geldiğinde kreşe vericem ama 3 yaşına gelene kadar neler yaşıycaz allah bilir... bu arada minnoşumun resminide atayım sizlere kızlar

Son düzenleme:
Herkese selamlar bende gecen ay d.kontrol hapimi biraktim ikinci adetim oldu esimi de bayaa zor ikna ettim bu ay baslicaz ins. Kist falan yok ama sogan kuru denesemmi yardm ltfenn

arkadaşlar merhaba. benim adetim 4 gün gecikti. yani bugün 4.gün ve gelmiyor. acaba hamile olabilir miyim??? idrar testi yaptım negatif çıktı. ama belim falan ağrıo. arada bi kasıklarıma da çok feci bi ağrı giriyor. acaba idrar testini mi erken yaptım?? lütfen cevap yazın

Casperim cok gecmis olsun. Melegin ne sikintilarla geliyor ama masallah ona sana siki siki tutunmus, sag salim kucagina alirsin insallah.

Deryaf benimki de bir canavar oldu yarmaz mi yaramaz. Yemesi bazen iyi bazen kotu. Kilomuz 10 kg a yakin boy 75 cm.

Zkyumut cok tatli olmus bu kucuk adam masallah

Benimde oyle olmustu canim.bes gun gecikmisti.idrar testi.yaptim cikmadi aradan uc gun gecti.tekrar yaptim silik.cizgi cikti. Emin.olmak.icn de hastaneye gttim hamile oldugumu ogrendim.

işte benim prensim teyzeleri

ne kadar büyümüş maşallahhhhhh
canım ya hiç öyle zayıf durmuyor aslında gayet fit görünüyor bence :)
yemeyen çocuk zor haklısın. uğraş didin yemek hazırla iki arada bir derede, bir de yemesin. zor oluyor. iştah açıcı şuruplar falan var onları düşündün mü?

ben o maviş şapkaya bayıldım tabi içindeki prensese de:)
yürümesi de erkenden olmuş maşallah bizimki daha totosunu kaldırmıyo :)

acemiperi, canım ya senin bebişte huysuzluk var mı? benimki kaç gündür bizi parmağında oynatıyor. sürekli mızmız sürekli ağlama...

ah canım hemde okdar zorki her yemek saati işkence gibi yememek için direniyo bide artık baktı başa çıkamıyor öğürüp kusuyo yedirmeyeyim diye. ahh sorma teyzesi çok fena tlfn pc uzmanlık alanı oldu :)

Allahım nazarlardan korusun seni zilliiii ya bayılıyorum bu kıza ben canım şimdide kreşe verebilirsin benim aralık anneleri grubumdan giden minişler var bi araştır istersen

tşkr ederiz teyzesi

yaa büyüdü teyzesi canım 17 aylığız hala 9700 9800 lü kilolardayız doktor zayıf dedi vitamin verdi ama benim sıpam ilaç içmiyor anında yutmdan kusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…