Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

inşallah öyle olmaz cnm herşey istediğiniz gibi olsun
kız belki bize yakınlara gelirsiniz bellimi olur..
işte link bekliyorummm:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=569255&page=3609&p=34181029&posted=1#post34181029

ama linki atamadım galiba eğer olmazsa sen google amcama 2012 kasım bebekleribüyüyor yazarsan çıkıcaktır cnm beni göreceksin zaten...

aralıkta degıl canım eren doğum yaptım 3 hafta once kasım 26 son dönemlerde bazı sıkıntılarmız cıktı cok sukur suan hersey yolunda sen nasılsın bebegın nasıl

hmm senin bebiştemi erkenci davrandı bende oğlumda iyiyiz çok şükür bizde erken doğduk normalde yılbaşı bebeği olucakdı ama 12.12 12de geliverdi :)

kızlarrr merabaaa...

bu kim diye sorarsanııızzz irmegan :)

zamanında yaşanan olaydan sonra ben sizi hep takip ettim... doğumdan önceki sonraki tüm yazılarınızı..

hayaletcasper'ımm hamileymişsin o kadar sevindimki anlatamammmmm çok şükür rabbime sanada meleğinisağlıklıca kucağını almak nasip olur inşallah canım benim.. hepinizin kuzularıda birbirinden tatlılar maşallah...

kendimden bahsedeyim bende.. 26 haziran 2013 tarihinde saat 16.00'da epidural sezeryanla kızıma kavuştum.. ismi zümra elif.. şimdi 8 aylık olduk.. Rabbim hepimizin kuzularına sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin İnşallah... bundan sonra hep burdayımmmm

hmm senin bebiştemi erkenci davrandı bende oğlumda iyiyiz çok şükür bizde erken doğduk normalde yılbaşı bebeği olucakdı ama 12.12 12de geliverdi :)

allahım bebegını bagıslasın canım aynen bızede o tarıh verıldı o tarıhe yakın dünyaya gelır bebısın demıstı doktorumuz bızım prenses ısrarla erken geldı :)

inşallah canımmmmm.

hoş geldin canım :) bebişlerimiz yakın tarihte doğmuşlar :) 20 mayıs benıimki de.

İyi geceler dostlarım inşallah iyisinizdir ben çok şukur ıyıyım öncelıkle cespırım mutluluğumu ifade edemiyorum hem ağlıyorum hem yazıyorum RABBİM inşallah kalpatıslarını da kucağına almayıda sabahlara kadar uykusuz kalmanıda nasıp eder:)sen çok iyibirisin inanıyorumkı MEVLAM gönlünün muradını verecektı ve verdıde ALLAHa hayırlı kul topluma hayırlı ınsan sanada hayırlı evlat olur İNŞALLAH...Benim sıpam martın 1 de yaşına gırıyor inşallah 2 tane dişi var hala üstlerden çıkaramadık tembel cıktı benımkı 3 4 adım atıyor düşüyor yurumesıde yok götünü kaldırıp yuruyemıyorkı konuşması ıyı maşallah anne mama baba gel alo baba hımmm det dıyo kızınca bırde bu aralar alıştı bırıne kızınce bişi yapamıyor kendı elini ısırıyor delırıyo nasıl bagrıyo atıyo kendını yere kafası nere gelırse canım bıraz sıkılıyor son resımlerını paylaşmak ıstedım ama net yavaş sanırımyapamıyom ha bu arada boyu 79 kılosu 13 maşallah neyse benımkı ağlıyor hadı heppınız ALLAHa emanet olun sızlerı unutmadım sevgılerımle...

Canım bacımm güzel dileklerin içinn çok teşekkür ederim.Allah razı olsun canım.İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek Allah ın izniyle Çok öpüyorum bacım kendine dikkat et Allah a emanet sen ve yavruşun :))

Kizllar merhaba nasilsinz.
Uzun zaman oldu kk ya girmeyeli. Sole bi gecmise baktim. Grup toplanmis ;-)
Benim oglusum da buyudu teyzeleri. Onumuzdeki hafta uc ayimiz bitiyo. Zaman su gibi geciyo. Dogum iznim de bitmek uzre. Artik rapor ve izinlerle idare edicem. Firsat olursa belki de ucretsiz izne cikicam.
Hayaleyim casper immm canim sayfayi acar acmaz haberini gordum. İnan nasil sevindim anlatamam. Allahim hayirlisi ike kucagina almayi nasip etsin canim. Haberlerinin devamini bekliyoz..

Canımmmm İrmegancımmm çok teşekkür ederim :)) Allah razı olsun bacım.Elifciğimi ve seni çok öpüyorum

selam kızlarrrr,

kendimden haberler vermeye devam :)))Şu an 10+5 im. Çarşamba günü kontrolümüz var.İlk defa eşimde gelecek bebeği görmeye :)) Kızlar daha önce 3 kez düşük yaptığım için ve yaşımda ilerlediği için doktor amniyosentez yaptırabilirsin dedi.ikili ve üçlü testlerin tanı değil sadece oran verdiğini söyledi.Benim durumum risk grubuna girdiği içinde yeni bir test önerdi.Türkiyede yaklaşık 2-3 yıldır yaptırılan bi test.HARMONY diye.10.hafta ile 20.hafta arası yapılıyor..Bu test sadece anneden alınan kan örneği ile yapılıyor.Annenin kanına geçen bebek hücrelerinden bebeğin DNA sına bakılıyor ve size tanı veriyor.Böylece çıkan test sonucuna göre amniyosentez saf dışı kalıyor.Biraz pahalı ama amnyosentezin riskleri göz önüne alınırsa yapılabilir bi duruma geliyor.Allah kısmet ederse ben bu testi yaptıracağım.Sizden dualarını istiyorum bacişler.İnşallah herşey yolunda gider.

Şimdilik gelişmeler bu kadar sizleri çok öpüyorum ve seviyorum :))

Kizlarr bnde 8 aydr calismalardayz bebisim hala gelmedii ( sabirla bekliyorum lutfen banada dua edin ozellikle hamis arkadaslara sesleniyorm szlern duasi kabul olur ...en yakin zamnda bende kavusurum bebise umarm...

oy maşallah ufaklık gittikçe büyüyo . inş güzel sonuçlar çıkar canın benim dualarım seninle ve minik kelebeğinle kendine çok iyi bak

Kizlarr bnde 8 aydr calismalardayz bebisim hala gelmedii ( sabirla bekliyorum lutfen banada dua edin ozellikle hamis arkadaslara sesleniyorm szlern duasi kabul olur ...en yakin zamnda bende kavusurum bebise umarm...

Bebegm gezdigimiz nasıl belli. :))) bak burda da buldum seni

selam canım nasılsın? bebiş haberlerini anlat bizeeeee. naptın yaptırdın mı bu testi?

3 sene sonunda tam tüp bebek e hazirlanirken kendiliginden bi misafir gelir hoş gelir Rabbim isteyen herkese tattirsin inşaallah . 10+4 deiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar güzel arkadaşlarım ne çok özledim sizi yaaa ama bakıyorumda sizlerde yoksunuz ne garıp kalmış burası neyse benden bişiler paylaşayım oğlusumla mutlu mesut gunlerımız gecıyor butun gunumu onunla gecırıyorum ayyy ne fena bısı yaaa resmen benı kullanıyor bır ay oncekı sonuçları yazıyorum kılomuz 13 boyumuz 81 MAŞALLAH bıraz iri kıyım buyuyor kıyafetlerımız 3 yaş gurubu zaten pek almıyorum sağolsunlar sağdan soldan baya geliyor gıydırıyorum valla okadar hızlı buyuyorkı almak günah olur eşe dosta teşekkurlerr:))4.dişimiz patladı duvardan duvara yuruyoruz çokçada düşüyoruz neticede iyiyiz resım yukluyecem ama artık yüklenme yerı degıstı sanırım olmuyor bır bılen varsa yazsın inserimega ordan olmuyor..neyse bende ıyıyım sizlerden güzel haberler aldıktan sonra dahada mutlu oluyorum sizlericok özledim kendınıze ve bebıslerınıze çoook iyi bakın muccckkk...

Recelim anne oldun sen de masallah ya. Ne guzel meleklerimize kavustuk

Senin o tombisi isiririm ben. Disler yavas geliyor galiba. Benim oglanin 6.dis yolda. Ama kendisleri biraz zayif. 9800 gram 75 cm oldu
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Dis cikariyor oglum cok fena ciglik atiyor. Yurume arkadasini suruyor guzelce. Cekmece dolap birakmadi karistirmadik. Yururse ne olacak nasil tutacagim bilmiyorum
CAsper canim 15 haftalik olmussun artik cinsiyet de belli olur. Hersey yolunda gidecek bu sefer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…