Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

aynen canım kıyamıyorum vala o yüzden cesaret edemiyorum çalışmaya . oğluna aşık bi anneyim ben eşime bile böyle aşık olmamıştım bu çocuk beni benden aldı teyzesii

babası duymasın :)) baba oğul kıskançlık olur maazallah :))

bugun yine test yaptim.yine cok silik cikti.silik cikipta hamile kalan var mi?ve ya silik cikip hamile olmayan?

bugun yine test yaptim.yine cok silik cikti.silik cikipta hamile kalan var mi?ve ya silik cikip hamile olmayan?
Adetin kac gun gecti bu onemli. 10 gun gecmis ve hala silikse biraz daha bekle. Cunku bir kere bende de silik cizgi cikti bi ay ama hamile degilmisim. Gebelik cizgisi cok belirgin oluyor. Bu belirginlik de beklenen adet tarihinden en az 3 ama en net 10 gun sonra belli oluyor. Allah gonlune gore versin

kızlar merhaba nasılınız.. benim moralim bozuk biraz
dün sabah apar topar Dr.a gitmek zorunda kaldık. koyu sarı açık kahve akıntım oldu. dr. tekrarlarsa gel demişti, yoğunlaşınca gittik hemen.
maalesef erken doğum riskim var :18::18: Seymenim biraz aceleci aşağıya erken düşmüş, yani kanım aşağıya inmiş.akıntı ve lekelemem için progestan hapına başlattı. fitil de verdi. bi de idrar yolu enfeksiyonuna karşı tek kullanımlık bi doz verdi.
bi süre yürüyüş yapma, yat dinlen dedi. şimdi işteyim ama oturuyorum. bu günü bi atlatayım bayram da dahil yatıcam hep. kocam bakıcak bana
4 kasıma kadar yıllık izinliyim. 31 ekimde de diğer kontrolüm var doktorda. dr. bi sıkıntı olmazsa 14 kasımda da doğum iznine ayırcak beni. doğurmadan izinli duracak zamanım olcak mı bilemem ama:18::18::18:
bi de kilo vermişim, dr.um kustun mu ne oldu dedi. yok dedim sadece siz dediniz diye karbonhidratı kesmiştim biraz. (ideal kilondan 2 kilo fazlan var karbonhidratı kes demişti bi önceki kontrolde)
oğluşum da çok kilo almamış bu ay geçen ay 1760 tı. bu ay 1900. şimdi 33. hafta içindeyiz. ona da canım sıkıldı. ama dr. yine de haftasından ilerde kilosu, hala tombik dedi.
işte böle kızlar. yanlış hatırlamıyosam Seastre sende de erken doğum riski vardi. ama allah şükür bebeişin kucağında. benim moralim çok düşük maalesef. iş yerinde de felaket telları canımı sıkıyo.
umarım Seymenim acele etmez, dua edin.

öncelikle geçmiş olsun caım sakın morelini bozma kimseye kulak asma bol bol dinlen yat . benimde o haftalarda başlamıştı erken doğum riskim 37. haftaya kadar ilaç ve dinlenmeyle gelmiştim ve 37. haftada artık beklemek istemedi sıpam ve geldi :))) Allah ın izniyle hayırlısıyla sende kucağına alıcaksın oğluşunu

benide ekleyin beş ay oldu bebişlerimi kaybedeli bu ayda olmadı banada du edin kızlar ben pek bilmiyorum böyle şeyleri yardımcı olursunuz inşallah

Recelim icini ferah tut. Bebegin dogsa bile saglik yonundan cok riski olmaz. Kaldi ki progesteron kullaninca 40-41 haftada doguyorlar. Benim kardesim 24.haftada erken dogum riskiyle karsilasmisti. Uzunca bir sure kimildamadan yatti. Igneler, ilaclar derken bebisimiz 40. haftada geldi. Insallah saglikla alirsin kucagina

canım geçiş olsun. benim de erken doğum riskim olmuştu ama sancı çıktığı için yani kanama olmadı. 37+5 te geldi oğlum :) kanamam 12.haftam da olmuştu ve dr k.rengi ise önemi yok demişti. riskli 28 haftan geride kalmış bundan sonra gelirse de çok ciddi sorun olmaz Allah ın izni ile. bence kilo alıp verme bile etki etmiş olabilir. nst ye bağladılar mı sancın var mı?

kızlar merhaba nasılsınızzz.
biz iyyiz allaha şükür, iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.
ilaclar işe yaradı lekelenmeler bitti. inşallah ilaçlar bitince de sıkıntı tekrarlamaz.
deryafım nstye almadı dr. ultrasonda plesantaya baktı iyi dedi ve bi de ultrasonu biraz aşağıya indirip rahim boyu mu nedir onu ölçtü bu da normal dedi. herhalde bi sıkıntı olsa nstye alırdı.

hepinizin bayramı kutlu olsun, her şey gönlümüze düştüğü gibi olsun,

Merhaba kizlar 4 gunum var belim cok agridi bugun ve aksama dogri seffaf tonda akinti var

merhaba kızlar, ne var ne yok?
doğru düzgün giremiyorum ama pek yazan da yok zaten...
oğlumla uğraşıyorum ev falan derken vakit kalmıyor.
ayvareçeli ne durumdasın canım az kaldı doğuma??

merhaba kızlar, ne var ne yok?
doğru düzgün giremiyorum ama pek yazan da yok zaten...
oğlumla uğraşıyorum ev falan derken vakit kalmıyor.
ayvareçeli ne durumdasın canım az kaldı doğuma??

Merhaba deryafim. Biz iyyiz allaha sukur. 3 haftadir evde dinleniyoz. 36. Haftaya geldik yarin dr. Kontrolumuz var. Cok merak ediyom oglusum nasil oldu diye, insallah kilo almistir almasi gerektigi gibi. Dr sikinti yok derse pazartesi is basi yapicam. 14 kasimda da dogum iznine cikicam. Umarim o saate kadar dogurmam iste boylee...
Sizlerin yogunlugu da hem cok tatli hem cok telaslidir. Bebislerinizi opun benim yerime. Az daha beklesinler Seymen aralarina katilacak

bize de yaz nasılmış oğluşun bakalım. bizimkiler büyüdü artık senin mis kokulu bebişin de zamanında gelir inşallah.

Bayram oğluma iyi geldi kızlar.Artık yabancı değil, insanları görünce ağlamıyor.Meğer şamata istiyormuş küçük bey.yeğenimden görerek bir sürü şey öğrendi.Bardaktan su içebiliyor, nesneleri daha iyi kavrıyor, tam tur dönüyor, bazen yan yatıyor yatakta.Artık bebeklikten çıkıyor daha büyük bebek tavırları sergiliyor.Saçları çok dökülmüştü keltoş yaptık oğlanı pek sevimli oldu

Bizden haberler böyle

Gunaydinn annecikler nasilsiniz...
Biz geldik oglusumla.
Dun dr. kontrolumz vardi. Masallah durumumuz cok iyi teyzeleri oglusum bayagi kilo almis. 35+4 haftaligiz, takvimden bi hafta ilerdeyiz ve 2900 gr olmusuz. Biraz koca kafali yalniz oglum ve basasagi pozisyona gelmis, zaten iki gundur hissediyodum, tam kasiklarimin ordan kafa atip kendini geriye dogru ittiriyodu. Bi de kaburgalarima dogru tepikliyo.
Rahim boyumu falan da olctu o da normal. Erken dogum riskim su an ortadan kalkmis gorunuyo. Nstye almadi.
Bi sonraki kontrolumuz 14 kasimda. Hem o zaman nstye alicakmis hem de dogum iznine ayircak. Pazartesi de is basi yapiyorum bi sorun olmaz dedi. 7-8 gun daha sabredicem artik. Bu kadar uzun tatilden sonra zor gelcek tabi .
Siz neler yaptiniz.
Pericim masallah oglusuna, seninkinin derdi civildak yermis.

Simdilik opuyoruz sizleri

slm kızlar ne yapıyonuz ayşe,eceli,umut,peri ve adını sayamadığım diğer dostlarım nasılsınız biz iyiyiz ama biraz zayıfız sekizinci ayımızın içine girdik ve hala 8 kiloyuz ama maşallah sağlığımız iyi oğlum çok güzel yada bana öyle geliyor. onu çok seviyorum bugün aklıma ne geldi biliyomusunuz hazır 2 çocuk düşünüyorum hazır uykusuzluğa gaza boka alıştım ikisini bir arada çıkarırım hem çalışıyorum iki kez çocuk bakma derdiyle uğraşmam siz ne dersiniz çok mu çılgın düşünüyorum.oğlum teyzelerini bol tükürüklü öpüyor(öptüğü zaman yanağımızı su içinde bırakıyorda)

çok sakin bebeğin galiba :)

çok sakin bebeğin galiba :)

Felsefem ya bebeğin çok uslu ya da sen çok çılgınsın Ben ikinciyi deli gibi istiyorum ama oğlumun hallerine baktıkça bir daha düşüneyim diyorum Oğlun az daha büyüsün kendini kurtarsın sonra düşün.Ben 2- 2,5 yaşına gelince düşünüyorum ikinciyi.İnşallah bebişim bıktırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…