aynen canım kıyamıyorum vala o yüzden cesaret edemiyorum çalışmaya . oğluna aşık bi anneyim ben eşime bile böyle aşık olmamıştım bu çocuk beni benden aldı teyzesii
babası duymasın :)) baba oğul kıskançlık olur maazallah :))
bugun yine test yaptim.yine cok silik cikti.silik cikipta hamile kalan var mi?ve ya silik cikip hamile olmayan?
Adetin kac gun gecti bu onemli. 10 gun gecmis ve hala silikse biraz daha bekle. Cunku bir kere bende de silik cizgi cikti bi ay ama hamile degilmisim. Gebelik cizgisi cok belirgin oluyor. Bu belirginlik de beklenen adet tarihinden en az 3 ama en net 10 gun sonra belli oluyor. Allah gonlune gore versinbugun yine test yaptim.yine cok silik cikti.silik cikipta hamile kalan var mi?ve ya silik cikip hamile olmayan?
kızlar merhaba nasılınız.. benim moralim bozuk biraz
dün sabah apar topar Dr.a gitmek zorunda kaldık. koyu sarı açık kahve akıntım oldu. dr. tekrarlarsa gel demişti, yoğunlaşınca gittik hemen.
maalesef erken doğum riskim var :18::18: Seymenim biraz aceleci aşağıya erken düşmüş, yani kanım aşağıya inmiş.akıntı ve lekelemem için progestan hapına başlattı. fitil de verdi. bi de idrar yolu enfeksiyonuna karşı tek kullanımlık bi doz verdi.
bi süre yürüyüş yapma, yat dinlen dedi. şimdi işteyim ama oturuyorum. bu günü bi atlatayım bayram da dahil yatıcam hep. kocam bakıcak bana
4 kasıma kadar yıllık izinliyim. 31 ekimde de diğer kontrolüm var doktorda. dr. bi sıkıntı olmazsa 14 kasımda da doğum iznine ayırcak beni. doğurmadan izinli duracak zamanım olcak mı bilemem ama:18::18::18:
bi de kilo vermişim, dr.um kustun mu ne oldu dedi. yok dedim sadece siz dediniz diye karbonhidratı kesmiştim biraz. (ideal kilondan 2 kilo fazlan var karbonhidratı kes demişti bi önceki kontrolde)
oğluşum da çok kilo almamış bu ay geçen ay 1760 tı. bu ay 1900. şimdi 33. hafta içindeyiz. ona da canım sıkıldı. ama dr. yine de haftasından ilerde kilosu, hala tombik dedi.
işte böle kızlar. yanlış hatırlamıyosam Seastre sende de erken doğum riski vardi. ama allah şükür bebeişin kucağında. benim moralim çok düşük maalesef. iş yerinde de felaket telları canımı sıkıyo.
umarım Seymenim acele etmez, dua edin.
benide ekleyin beş ay oldu bebişlerimi kaybedeli bu ayda olmadı banada du edin kızlar ben pek bilmiyorum böyle şeyleri yardımcı olursunuz inşallahMerhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..
Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..
Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)
Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....
MURADINA ERENLER
ayseozzz = HAMİLEEEE
berrak = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
deryaf = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
egzantrikressam = HAMİLEEEE
eceli54 = HAMİLEEEE
fgak = HAMİLEEEE
fatos0835 = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
gul_sen = HAMİLEEEE
haydan = HAMİLEEEE
havvam87 = HAMİLEEEE
ilkbhr = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
ofpufya = HAMİLEEEE
pearlshine = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
santakarna = HAMİLEEEE
saadetozgur = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
sfcelik = HAMİLEEEE
tulins = HAMİLEEEE
tuze = HAMİLEEEE
yaramazpisi = HAMİLEEEE
zytin = HAMİLEEEE
ZUZUMM = HAMİLEEEE
zuzu19 = HAMİLEEEE
SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..
9ay
38OZLEM38
19asos03
AYSE035
Aeroplain
adaeylem
alanurnaz
Banu_K
bdamlagozbebegım
bay = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
berrak
belinaysude
balsema
dfa_17
ErGiNSeNa = 30 mayıs
elabebek
_Emosh_
fairy9
felicita_e = 1 haziran
gulceonur
hayaletcasper
hati2
haver87
hattah
idil_can
mukut31
melzanur
Mutlu_
nilme
nurran
nehirasi = 28 mayıs
naneli_limon
nagishe
ozler86
Özlem2334
ozgezeren
pembemasal
reyyan87
siyahkugu
step03
subyan
sevil61
superisi_21
serpil_melis
troubletone
tusemim
tsnelf
yalel
yasamim
yurdakul_muge
kızlar merhaba nasılınız.. benim moralim bozuk biraz
dün sabah apar topar Dr.a gitmek zorunda kaldık. koyu sarı açık kahve akıntım oldu. dr. tekrarlarsa gel demişti, yoğunlaşınca gittik hemen.
maalesef erken doğum riskim var :18::18: Seymenim biraz aceleci aşağıya erken düşmüş, yani kanım aşağıya inmiş.akıntı ve lekelemem için progestan hapına başlattı. fitil de verdi. bi de idrar yolu enfeksiyonuna karşı tek kullanımlık bi doz verdi.
bi süre yürüyüş yapma, yat dinlen dedi. şimdi işteyim ama oturuyorum. bu günü bi atlatayım bayram da dahil yatıcam hep. kocam bakıcak bana
4 kasıma kadar yıllık izinliyim. 31 ekimde de diğer kontrolüm var doktorda. dr. bi sıkıntı olmazsa 14 kasımda da doğum iznine ayırcak beni. doğurmadan izinli duracak zamanım olcak mı bilemem ama:18::18::18:
bi de kilo vermişim, dr.um kustun mu ne oldu dedi. yok dedim sadece siz dediniz diye karbonhidratı kesmiştim biraz. (ideal kilondan 2 kilo fazlan var karbonhidratı kes demişti bi önceki kontrolde)
oğluşum da çok kilo almamış bu ay geçen ay 1760 tı. bu ay 1900. şimdi 33. hafta içindeyiz. ona da canım sıkıldı. ama dr. yine de haftasından ilerde kilosu, hala tombik dedi.
işte böle kızlar. yanlış hatırlamıyosam Seastre sende de erken doğum riski vardi. ama allah şükür bebeişin kucağında. benim moralim çok düşük maalesef. iş yerinde de felaket telları canımı sıkıyo.
umarım Seymenim acele etmez, dua edin.
merhaba kızlar, ne var ne yok?
doğru düzgün giremiyorum ama pek yazan da yok zaten...
oğlumla uğraşıyorum ev falan derken vakit kalmıyor.
ayvareçeli ne durumdasın canım az kaldı doğuma??
Merhaba deryafim. Biz iyyiz allaha sukur. 3 haftadir evde dinleniyoz. 36. Haftaya geldikyarin dr. Kontrolumuz var. Cok merak ediyom oglusum nasil oldu diye, insallah kilo almistir almasi gerektigi gibi. Dr sikinti yok derse pazartesi is basi yapicam. 14 kasimda da dogum iznine cikicam. Umarim o saate kadar dogurmam iste boylee...
Sizlerin yogunlugu da hem cok tatli hem cok telaslidir. Bebislerinizi opun benim yerime. Az daha beklesinler Seymen aralarina katilacak
slm kızlar ne yapıyonuz ayşe,eceli,umut,peri ve adını sayamadığım diğer dostlarım nasılsınız biz iyiyiz ama biraz zayıfız sekizinci ayımızın içine girdik ve hala 8 kiloyuz ama maşallah sağlığımız iyi oğlum çok güzel yada bana öyle geliyor. onu çok seviyorum bugün aklıma ne geldi biliyomusunuz hazır 2 çocuk düşünüyorum hazır uykusuzluğa gaza boka alıştım ikisini bir arada çıkarırım hem çalışıyorum iki kez çocuk bakma derdiyle uğraşmam siz ne dersiniz çok mu çılgın düşünüyorum.oğlum teyzelerini bol tükürüklü öpüyor(öptüğü zaman yanağımızı su içinde bırakıyorda)
slm kızlar ne yapıyonuz ayşe,eceli,umut,peri ve adını sayamadığım diğer dostlarım nasılsınız biz iyiyiz ama biraz zayıfız sekizinci ayımızın içine girdik ve hala 8 kiloyuz ama maşallah sağlığımız iyi oğlum çok güzel yada bana öyle geliyor. onu çok seviyorum bugün aklıma ne geldi biliyomusunuz hazır 2 çocuk düşünüyorum hazır uykusuzluğa gaza boka alıştım ikisini bir arada çıkarırım hem çalışıyorum iki kez çocuk bakma derdiyle uğraşmam siz ne dersiniz çok mu çılgın düşünüyorum.oğlum teyzelerini bol tükürüklü öpüyor(öptüğü zaman yanağımızı su içinde bırakıyorda)
çok sakin bebeğin galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?