Bizde Geldik Sonunda

E

EU1

Ziyaretçi
Biraz geç oldu ama bende anlatayım artık.....

17 haziran salı günü dr um ile olan randevuma gecikmeli olarak gittim çünkü otobüsü kaçırmıştım 20 dakka geciktim hatta dr um bu gecikmedne dolayı eşimi aramış betül hala gelmedi yoksa dogurdu mu diye sormuş .....
neyse sonunda merkeze gittim ve beni nst ye bagladılar nst de sancılarım son safhada yalnız bende tık yok! arkadaşlar 20 dakka sonra hemşire geldi senin sancıların var dedi ama ben bişey hissetmiyorum dedim :)) neyse nst kagıdını aldılar ve dr uma götürdüler dr um baktıktan sonra nst den çıktım ve onun yanına gittim hemşireler yine aynı şeyi söylediler ve bebek geliyor yaşasın dediler.... drum suyuma baktı ve her zaman ki gibi odasında sohbet ettik..... sonra eşim ile buluştuk dışarda yemek yedik alışveriş yaptık.... eve gittik annemlere de anlattım böyle böyle diye....saat akşam 8 oldu hafifden belim böyle agrıyor ama geçti anlaşılmayak gibi bir acıydı zaten saatler geçti 10 filan artık agrılar bana kendini hissettirmeye başladı ama düzensiz bir şekilde... saat 11 artık ben saatleri dakkaları kagıda yazmaya başladım annemler hadi yatalım dedi saat 12 filan yattık ama ben tekrar kalktım :)) siz dedim yatın bnen yatmayacagım.... onlara bişey söylemedim artık onlarda kalktı sohbet ettik mutfakda balkonda oturup tv seyrettim ..... saat oldu 2 filan ama zamanda çok geçmiyor tabi benim agrılar kendini hissettiryor her defasında he ragrıda dualar ettim allahım dedim kızımı ve beni sag saglim kurtar ne olur dedim bebek isteyen arkadaşlarıma isimleriyle sürekli dualar ettim onlarada ver allahım dedim sanki ölecegim sandım kızlar.... saat artık böyle sabah ezanlarının okundugu vakit ezanlar okunurkende sürekli dualar okudum hep rabbimdne saglık sıhhat hayırlı uzun ömürle ristedim rabbim kimseleir kimseye muhtaç kılma diyerekten sürekli dualar ettim ....artık balkona çıktım .... saat 6 filan oldu... ama benim suyum filan gelmedi böyle foş diye..... artık o son sancılar bilirsiniz ki insana felegini şaşırtıyor.....artık gözleirmden yaş geldi annem elinde tesbih sürekli dualar ediyor bende ediyorum annemin ettiği dualara AMİN diyorum ........ sancım artık dayanılmaz derecede gözleirmden yaş geliyor panjuru açtım demire tutundum o anlarda allahım diyertek beni kurtar diyerek dualar ettim ( şimdi bile dogum yapanlar vardır rabbim kurtarsın inşaalah amin) herkese kolay dogumlar versin amin.... komşumuzu çagırdık ve hastaneye gittik..... yatışımzı yapıldı annem bana o son sancımda gözleirmden yaş geldiğinde betül ben sana haklarımı helal ettim sen d ebana et dedi ve agladı ben ise annecim benim senin üzerinde ne hakkım var ki dedim helal olsun genede dedim... hastanede nst ye bagladılar usg de baktılar açılmaya baktılar 5 cm açılmam vardı sonra 8 cm oldu ve dogumhaneye aldılar ilkinde ıkınmayı beceremedim tabi lavman da yapıldı ama ben yapmadım hemşireler yaptı...:KK43:( ikinci ıknmada ecrin im dogdu bana çevirdiler gözleri açıktı aglıyordu yavrum ben hemen sordum saglıklı mı diye canım ya götürdüler hemen üstünü giydirler aglıyordu gene benimde dikişlerim atıldı biraz fazlaydı dikişim yırtılmam oldu içten ay su bilem vermediler ya bir damla su halbuki n eçok susamıştım nen ben.... kızımı getirdiler normal dogumun en güzel yanı onun çıkışına tanık olmak plasentasını görmek ...... canım kızım ama ben o kadar halsizidm ki onu hemen emziremedim hemşireler yardım ettiler o emmesi ne güzeldi yaaaaaaaaaa harika maaşalalh barekallah rabbim herkese versin amin....... ama tutacak halim yoktu sırf lavman dan kaçabilmek için bişey yemedim ama kaçamadım tabi halsiz düştüm....kızımdan özür diledim affet beni annecim affe tdedim tutamıoyrum çünkü halsizim çünkü.......neyse dikiş atma safhası bittikten sonra odamıza geçtik bir gece kaldıktan sonra sabah 11 de çıktık.... evimize geldik ilk iki gün zor geçti dötümün üstüne oturamadım korkudan çünkü dikişleirme bişey olur diye ama dördüncü gün saglık ocagına gittik mecburen sandalyeye oturup emziridm baktım ki iyileşmişim ... normal dogu hiç zor degil arkadşlar kaçmayın korkmayın inanın çok zevkli tabi herkese kolay olmuoyr ama sırf korktugunuz için sezeryan a yönelmeyin şimdi mis kızım 27 günlük oldu.....kulagımızda küpemiz var ve sol kulagımızda da lekemiz var çok çirkin bir kızım var benim allah herkese versin amin bu arada benim hamileliğim boyunca tek çektiğim agrı dogum agrısıydı allah herkese benim gibi bir hamişlik versin amin.....

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin saranurcum.bebişinle birlikte maceralı günler seni beekliyor..kolay gelsinn..

a.s.hoşgeldin yeni annemiz
geçmiş olsun
güzel ecrinini allah sana bağışlasın mutlu huzurlu hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
rabbim isteyen herkeslerede nasip eder hayırlısıyla inşallah
Şeniz

allah analı babalı buytsun nekadar kolay doğurmussun allh herkese böyle kolay doğumlar nasip etsn banada (amin)

sonra denerim...................................................................

gözünaydın canım muradına erdin ne güzel darısı bizlerin başına inşallah.ecrin kızımızda pek tatlı allah bağışlasın nazarlardan saklasın.kaç kilo doğdu canım doktorun söylediğiyle uyuyomuydu?

ah canim benim ya cok sukur bebegine sende kavustun ne guzel cok sevindim vallaha
allahim anali babali buyutmek nasip etsin insallah hayirli evlat olarak amin
ne mutlu sana

Allah analı babalı büyütsün ne tatlı ya bir kaşık minicik şey.

ayy ne tatlı bu saraa maşallah birer birer doğuruyorsunuz haziran anneleri..allah analı babalı büyütsün çok şeker...

hayirli ugurlu olsun canim. cok tatli bebisin. allah anali babali buyutsun.

Birkez daha anladimki normal dogum en iyisi :))))

kızım 2940 gr dogdu ve drumun dediği tarih ile uyuştu evet

Allahıma çok şükür güzel bir doğum hikayesi ile bizim yanımızdasın..
Hoşgeldin güzel arkadaşım:1hug:
Herşey gönlünce olsun..
Bebeğin ve sevdiklerinle beraber huzur ve sağlık dolu bir ömrün olsun inşallah canım benim..:nazar::nazar::nazar:

Canim arkadasim benim cok sevindim inan cok kolay bir dogum olmus valla dualarin kabul oldu.Kizinda cok tatli Allahim bagislasin.Ikinizide kocamannn opuyorum canim.Gozun aydin a.s.

Sonunda bizde geldik kızlar bende 18 haziran da dogum yaptım sabah saat 08:40 da.... hamileliğim boyunca çektiğim tek sancıydı önce 17 haziran günü dr uma gittim nst ye girdim dr um ve hemşireler sancılarımın oldugunu söyledi bebegiğimin gelmesinin yakın oldugunu söyledi....tabi eve geldik benim biraz agrım var ama hani ben kendimi 25 haziran a fiksledim ya diyorum bu agrılar kesin psikloljik ama saatler geçti 11 filan akşam ben saat dakka tutuyorum artık düzensiz ama 10 dakka da bir geliyor bazen biraz süresi uzun oluyor annemlere dedim ki siz yatın ben yatmayacagım anladım ki oguracam yani:1shok: sabah ezanlar okunurken biraz daha şiddetlendi sancılarım kızlar artık saat 6 dayanamıyorum balkondayız annem ile hastaneye suni sancı vermesinler diye gitmedik hemen zaten hastaneye 10 dakka sonra vardık her agrımda herkese dualar ettim hastaneye gittiğimde önce 5 cm açılmam vardı sonra 8 cm oldu aldılar doguma 2 ıkınmada dogdu ecrinim sonra da dikiş attılar bir gece hastanede kaldık ertesi gün çıktım resmini de koyacagım merak etmeyin şimdi yavrum 10 günlük oldubiricik kızım maaşaallah alıştık birbirimize allahım isteyen herkese versin inşaallah amin normal dogum zor degil sadece dikişler biraz sıkıntı yapıyor ama 2 ci gün kalkmıştım yine eskisi gibiydim yani darısı diğer hamişlere amin:1hug:
gözün aydın şekerlikim.valla çok mutlu oldum senin adına.allah yavrunuzu size bağışlasın.sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşaallah.

canım benım hoş geldınn ıyı olduguna cok sevındım bı tanem benım a.s. hayırlı olsunnn allahım analı babalı buyutsun ınsaallahhh :asigim: :nazar:

Tebrik ederim a.s.
Allah bağışlasın rabbim analı babalı büyütsün :1hug
:

tebriklerr...
rabbim nazarlardan saklsın..darısıda bizlerin başına:)

X