• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz yabancimiyiz canim.....???

Ayy bide bazen ben bişeyler hazırlarım arkadaşlarıma baskına geldiklerinde o aceleyle tabi evli hanımlar kadar tecrübem yoktur.

ıstediğm gibi hazırlanamadım derim onlar da biz yabancımıyız ne şekil olsa yer,iz derler. Sanki yemeğe gelmişler .

hey allahım.

biz yazlari turkiye ye gittigimiz zaman
kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz
yemekleri beraber yeriz ama misafirim gelirse kendi evimde agirlarim yani ona gore alisveris yapariz
neyse esimin ablasi kocasida benim oz dayim olur yani
ya pat diye gelirler yada 1 saat oncesi haber verirler
o da sorun degil artik birgun bize gelecekler esime telefon etmisler ulasamamislar
beni aradilar tamam dedim alisveris yapilacak esim yok denizde oldugu icin bir turlu ulasamiyorum
gorumceme telefon actim yemegi annengilde yiyelim cayi bizde icelim dedim
ne dese begenirsiniz olmaz biz size geliyoruz dedi
insan farketmez der ya sonucta annesi
benim huyumdur en gec ya bir gun oncesi yada sabah erkenden haber ederim

Iyi yapiyorsun canim...fakat inanki bazi insanlara ne kadarda mesafe koysan anlamiyorlar...resmen inat eder gibi burnunun dibinde bitiyorlar hep...:delphin:

Suraya bak...ne büyük bir düsüncesizlik ya....cümbür cemat hemde cat kapi gelecekler...
Neymis biz yabanci degiliz:1closedeyes:

Neden bir aile olmanin geregni insanlarin poposunun rahatini bozmak olarak aglilar bazi insanlar anlamiyorum...:delphin:

:1hug:

[/U][/B]

Dogru söylüyorsun canim....buna bende bircok kez sahit oldum:kahve:

Kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasinda yapma....

Zaten herkes bu prensipe göre yasasa ve düsünse inanki bu tür olaylarla karsilasmayiz:kahve:

oylee ablacımm yaa vereliniortak ama senın agzın fena yanmıs bu tarz olaylardan anladıgım kadarıylaa :teselli: hıc takma ınan gerekıyosa da tavrını koy her kım olursa olsun.. :delphin: hıc bısey hıc kımse kendınden daha onemlı daha degerlı degıl.. :1hug: taka taka dusune dusune saglıgımızı bozuyoruz hıc yok yere ..kımseye bısey olmuyor.. :delphin: oyuzden sen kendını bılıyosun gerı bos hıkaye ınan bana.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
YABANCIMIYIZ evet yabancıyız kimse benim özelimde olamaz eşim dışında

annemlerim semtinde çat kapı işi çoktur yatana kadar tombala torbası gibi kim çıkarsa geliyor

ben çalıştığım için eskiden asla programsız iş yapmazdım şimdi iki çocuk annesi oldum yine yapmam

çat kapıdan asla ve asla hoşlanmam ....oturduğum apartmanda kimse ile gelişim gidiişm olmadı çalıştığım için .....şimdide çok rahatım iki çocuk ve ev beni çok yoruyor birilerine hizmet edemem
ben çağırırsam planlı programlı hoşgelmişlerrr ....ama habersizlerii hiç sevmem olmazda
o yüzden gıcık derrler fena derler bana ...

Back