- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
Gülsümcüm en samimi olduğum kişilerle bile
aramdaki o samimi resmiyeti hiç bozmadım...
yabancı değiliz ya.. lafına da sinir oluyorum,
yabancı değiliz diye,evimin her halini sana gözterecek değilim ya,
yok yok ben bu konuda rahatım inanın,çevremdekiler de
huyumu bildiği için öyle çatkapı kimse gelmez bana,
bence kimse kimseye pat diye gitmemeli ve
anlayışlı olmalı diye düşünüyorum...
sevgiler...
valla böyle düşüncesiz insanlara karşı kasmam kendimi
açıkca söylerim
hazırlık yapıcam
madem yabancı değilsin aha mutfak orda acıkırsanız kalkın yeyin işim var benim
eşek değil ya anlar kalkar gider
gitmezse de keyfi bilir yani hiç oralı olmam
cocukları sağı solu karıştırırsa uyarırım nazikçe cocuklarına sahip çıkması için(!) :icecream:
valla böyle düşüncesiz insanlara karşı kasmam kendimi
açıkca söylerim
hazırlık yapıcam
madem yabancı değilsin aha mutfak orda acıkırsanız kalkın yeyin işim var benim
eşek değil ya anlar kalkar gider
gitmezse de keyfi bilir yani hiç oralı olmam
cocukları sağı solu karıştırırsa uyarırım nazikçe cocuklarına sahip çıkması için(!) :icecream:
Bende öyleyim songülcüm...ablama bile gitmeden evvel telefon acar, abla müsayitmisin diye...fakat malesef ayni davranisi cevredeki herkesden göremiyorsun.
Söylemek gerekiyor yani ille degilmi gurbaa??
Dogru söylüyorsun, En kolay nezaket ve davranis özelliklerini insanlara söylemekgerekiyor!
Haklısın canım ben de söylerim de.... İşin içine eşinin ailesi girdiğinde durum farklı olabiliyorlar. Nem kapmaya hazırlar yani...Gelin bişey söylese de yanlış anlasak...
Anneciğim hiç unutmam çok hastayken görümcem telefon açıp gelmek istediğini söylemişti. Anneciğimin çok kötü durumda olduğunu (çok hayat dolu olduğu için başkalarının onu öyle görmesine dayanamıyordu son zamanlarda) söylediğimde. Ayy biz yabancımıyız canım... aynen bu ağız.. Bende kibarca reddettim. O gün bugündür güya çok samimiyiz görümcemle ama evime gelmez....
Elti konusunda bence sen biraz yanlış davranmışsın Gülsümcüm yani kendini değil onu düşünmüşsün..
Her zaman derim, insan ilkönce kendini düşünmeli...
Yani ertesigün yola çıkacaksam, o işleri yapmamı kimse engelleyemez benim..Onun yanında devam ederim işime..Neden oturayım ya da işimi yavaşlatayım..?
O durumda kusurabakacak olanın da keyfi bilir artık, kusuramı bakar, camdan mı bakar kendisi bilir:)
Kendi çocuklarımı doyurma vakti gelince de onlara da hazırlardım tabii ki ama özel bir hizmet şeklinde değil, zaten kendi çocuklarıma yapmak zorunda olduğum için..
Ama sıradan insanların''biz yabancımıyız?'' şeklindeki tavırlarından ben de hoşlanmam..Haklısın..
Iste hic bosu bosuna insanlar insanlardan soyutlamiyor kendini....elini verdigin vakit kolunu alamiyorsun...aradaki samimiyete güvenip her türlü yüzsüzlügü yapanlar yüzünden...samimi olmak istemiyorsun...
Edebi edebsizden ögreniyoruz
ya bu söylediklerimi yanlış anlamayın sakın ama
gelen senin eltin değil mi gülsüm abla
gerçekten aranızda bir samimiyet olmalı..yani çok özel bir misafir gibi
ilgi alakaya gerek yok ki..madem yabancı değiller yabancı değil gibi davransınlar
ben bukadar kasılmazdım açıkcası..gelmiş hoşgelmiş..ne olucak bir çaydanlık çay demle
peynir zeytin çıkart tamam işte..madem yabancı değiller...ben olsam yardım bile isterdim
hem işler daha çabuk biterdi..ne bilim bunu görgüsüzlük gibi görmemek gerek kanımca..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?