turk oldugumu biliyorum hanimefendi! gururda duyuyorum ama bizim turk insanlarinin anlayislari vurdumduymazliklari cileden cikarir insaninitekim sende bi türksün..
beni anlayan birisini gordugume sevindim vlhTürküm ama eleştiriye açığım .Herşeyimiz dört dörtlük değil tabi.
turk oldugumu biliyorum hanimefendi! gururda duyuyorum ama bizim turk insanlarinin anlayislari vurdumduymazliklari cileden cikarir insani
suda var belki turkiyede yasayan insanlar farklidir (hatta eminim) ama yurtdisinda yasayan turklerimiz cok farklilar yaa
bir insan isini dogru duzgun yapmazmi ya, bir insan kendi milletinden bukadar sogurmu ya?
biliyorum bu okuyan herkes saldiri yapacak sen herkesi ayni torbaya koyuyosun, turklugunden utaniyoruz boyle bise demeye hakkin yok diyecekler
ama biri degil ikisi degil nezaman bi turkle calissam bir sorun arkadas bu ne vurdumduymazlik, bu ne alaycilik!
kadinsan helede yanliz yasayan bir kadinsan seni biseye saymiyolar..ama bu sorun sadece turklerde yasiyorum
ne dicemi bilemiyorum artik ya
not: cokkk sinirliyim sinirden titriyorum, yazmam gerek yada birine catmam, is yerindeyim catacak kimse yok
bir insan isini dogru duzgun yapmazmi ya, bir insan kendi milletinden bukadar sogurmu ya?
biliyorum bu okuyan herkes saldiri yapacak sen herkesi ayni torbaya koyuyosun, turklugunden utaniyoruz boyle bise demeye hakkin yok diyecekler
ama biri degil ikisi degil nezaman bi turkle calissam bir sorun arkadas bu ne vurdumduymazlik, bu ne alaycilik!
kadinsan helede yanliz yasayan bir kadinsan seni biseye saymiyolar..ama bu sorun sadece turklerde yasiyorum
not: cokkk sinirliyim sinirden titriyorum, yazmam gerek yada birine catmam, is yerindeyim catacak kimse yok
işyerindesiniz çatacak kimseniz yokbir insan isini dogru duzgun yapmazmi ya, bir insan kendi milletinden bukadar sogurmu ya?
Ukalalığının farkındaysan,bize yorum yapmak düşmez.bir insan isini dogru duzgun yapmazmi ya, bir insan kendi milletinden bukadar sogurmu ya?
diyorumki gurbet elde yasiyoruz turkun turkten baska dostu yoktur alacam edecem varsa turkden alim o benim derdimi anlar ben onun dilini diyorum yeminlen pismanlar pismani oluyorum.O kadar haklısın ki ben eczane açacaltım yalnız yaşayacağımı öğrenince dükkan sahibi işi yokuşa sürdü. Yanında bir erkek yoksa kaale almamalar sen mi yapıcan bu işi der gibi alaycı konuşmalar falan hepsini yaşadım. Dün de karseşimle gittiğimiz lokantada adamın bana yer gösterip biz başka masaya yönelmişken ters ters şuraya oturun demesiyle kavgayı çıkardım artık dayanamadım sen kim oluyorsun da bana emrederek konuşuyorsun diye. Malesef erkeklerdeki bu anlayış değişmedikçe bu ülkede işimiz zor, yaptığımızı işten saymayıp saygı göstermeyenler çok fazla. Üstüne bir de başta söylediğiniz hiçbi işi düzgün yapmama Allahımmm deli oluyorum. Notere postaneye hastaneye alışveriş merkezine nereye gşdersen git herkes yatarak para kazanma derdinde. Kendine dokunan olmasın yeter. Geçen Watsonsa aldığım şeyi değişmeye gittim binbir surat yaptı hanım abla sanki ek iş veriyorum ona. Bide deodoranta lif hediye ediyorlardı onu vermeye de tenezzül etmedi ben istedim suratını buruşturarak ekledi pakete. Kahve içmeye çıkarsın yanına pasta falan biley almazson tip tip bakarlar fakir misin der gibi ya inanın şu anda gülüyorum ama böyle küçük saçmalıklarla o kadar uğraştım ki çünkü susmam sinir olduysam söylicemi söylerim. Neden insanlar işine bu kadar saygısız bu ülkede bilmiyorum. Heryerde zorla iş yaptırıyormuşsunuz gibi bakışlar. Zaten devlet daireleri ayrı bi sinir bozucu insanların çoğu devlete sırtımı dayayayım yatarak da olsa para kazanırım diye düşünürse böyle olur.