Biz titiz hanımların tercihi : Persil Jel

Biz titiz hanımların tercihi : Persil Jel

Doğru cevap veren şanslı 10 üyemiz Persil Ürünlerinden oluşan hediye Paketi kazanıyor !
Bu yarışmada 10 kişi kazanıp 5 kişinin hediye almak için başvurduğunu biliyor muydunuz ? Hediyeleri almayacaksanız rica ediyorum yarışmalara katılıp başkalarının haklarına tecavüz etmeyin !

almayanlarınkini bana verin:KK49::KK49:

Bu yarışmada 10 kişi kazanıp 5 kişinin hediye almak için başvurduğunu biliyor muydunuz ? Hediyeleri almayacaksanız rica ediyorum yarışmalara katılıp başkalarının haklarına tecavüz etmeyin !

Kazen , hediye paketleri ziyan olmasın derim. Birine talibim , isteyeni yoksa :KK52:

Sloganındaki cinsiyetçi ifadeden dolayı kullanmıyorum, kullanmayacağım. Neden illa çamaşırları kadın yıkar diye düşünülerek "titiz hanımların tercihi" deniliyor ki? Titiz beyler de denilebilir?
Gerçi bütün deterjan markalarında hep kadınlar oynatılıyor, demek ki hiçbirini kullanmamam lazım protesto için.
Kendi deterjanımı kendim üretmeyelim. =(
asdfgh.

Kesinlikle öyle. İlerde şahsen evin işini kendim asla üslenmeyeceğim . Yüzde 50 yüzde 50 olmalı.. Beyfendi tv başına yayılcak, ben mutfakta köfte mi yoğuracağım??

X