Biz titiz hanımların tercihi : Persil Jel

Biz titiz hanımların tercihi : Persil Jel

Doğru cevap veren şanslı 10 üyemiz Persil Ürünlerinden oluşan hediye Paketi kazanıyor !
İnatla her yarışmaya katılıyorum ne olacak benim bu halim :KK51:

litfen müdire hanım gidermisiniz ödüller benim :KK53::KK53: şike var :KK70::KK70:
İftiraa iftiraaa, polis imdattt:KK45:tüm bilgi birikimiyle soruyu cevaplamış bir yarışmacıyı saf dışı bırakmaya çabaları bunlar:KK70:
Ay ben şimdiden firmalara adres bilgilerimi vereyim:KK59:

İftiraa iftiraaa, polis imdattt:KK45:tüm bilgi birikimiyle soruyu cevaplamış bir yarışmacıyı saf dışı bırakmaya çabaları bunlar:KK70:
Ay ben şimdiden firmalara adres bilgilerimi vereyim:KK59:
vay google amcadan cevabı buldum diye beni ezikledi hemen :KK53: benim adresimide araya sıkıştırırmısın müdürecim canım müdürecim güzel müdürecim :KK60::KK70:

bir çok marka kullandım ama persil expert dağ esintisi muhteşem bembeyaz yapıyor ve çok güzel kokuyor

Sloganındaki cinsiyetçi ifadeden dolayı kullanmıyorum, kullanmayacağım. Neden illa çamaşırları kadın yıkar diye düşünülerek "titiz hanımların tercihi" deniliyor ki? Titiz beyler de denilebilir?
Gerçi bütün deterjan markalarında hep kadınlar oynatılıyor, demek ki hiçbirini kullanmamam lazım protesto için.
Kendi deterjanımı kendim üretmeyelim. =(
asdfgh.

Ben kazanırsam hediyeleri en çok isteyene hediye edeceğim :KK53::KK53:

cevabını en kolay bulabildiğim bir ödüllü soru :KK48:
hadi hayırlısı bakalım şans bana güler mi :KK76:

Bu yarışmada 10 kişi kazanıp 5 kişinin hediye almak için başvurduğunu biliyor muydunuz ? Hediyeleri almayacaksanız rica ediyorum yarışmalara katılıp başkalarının haklarına tecavüz etmeyin !

X